Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.3 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 352
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krzysztof
link | zgłoś
2018-11-14
*.252.45.*
W dniu 2017-11-03 dokonałem zakupu lamp - zamówienie ENTEAHDZR. do dnia dzisiejszego pomimo wielokrotnych prób nie udało mi się odzyskać wpłaconych pieniędzy.Zamówienie nie zostało zrealizowane z powodu braku towaru.
Nieuczciwa firma,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-11-08
*.146.130.*
Wiadomość "Przedstawiciela firmy jumar" jest kłamstwem z mojego punktu ponieważ mimo wielkorotnego upominania się do dnia dzisiejszego nadal nie otrzymałam pieniędzy za lampę w cenie 1500 PLN, którą opłaciłam w firmie Jumar rok temu !!! Ciekawa jestem co "Przedstawiciel firmy jumar" ma mi do powied [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Ustawiczne kłamstwa i wyłudzenie pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przedstawiciel firmy jumar
link | zgłoś
2018-11-07
*.199.131.*
Spora część spraw została sfinalizowana lub jest w toku. Kontakt obecnie jest na znacznie lepszym poziomie. Nowe zamówienia realizowane są terminowo (krótszy, domyślny termin realizacji). Ogólnie firma powoli podnosi się z kryzysu. Nie było żadnego oszustwa, jedynie niekorzystne rozporządzenie mien [rozwiń/zwiń]
Poprawa, umiejętność wyjścia z kryzysu, poprawa kontaktu telefonicznego
brak komentarza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nnn
link | zgłoś
2018-10-02
*.103.77.*
zgadzam się to oszuści, ja tez nie dostałam zwrotu pieniędzy a lamy zostały odesłane, sprawa się ciągnie od grudnia 2017. Nie kupujcie w tym sklepie. WIELOKROTNIE SIĘ KONTAKTOWAŁAM I DO TEJ PORY NIE OTRZYMAŁAM ZWROTU. NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW.Oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz P
link | zgłoś
2018-09-29
*.10.105.*
OSZUST! W marcu zakupiłem lampy i wpłaciłem 1700zł, nigdy nie otrzymałem towaru ani zwrotu pieniędzy. Po anulowaniu zamówienia w maju i żądaniu zwrotu pieniędzy kontakt urwał się 25 mają i nigdy nie otrzymaliśmy zwrotu wpłaconej gotówki. Sprawa została zgłoszona na policję. Przestrzegam przed tym sk [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Redy
link | zgłoś
2018-09-18
*.172.232.*
Przestrzegam wszystkich przed zakupami w "firmie"?? Podhajski. To zwykły OSZUST!!!! Zamówiona lampa w maju nie dotarła do dzisiaj.Jakieś tłumaczenia o trudnościach z dostawą itd,itp. Patrząc na komentarze i ilość oszukanych osób,zadaję sobie pytanie jak to możliwe że ta "firma" jeszcze istnieje... [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
R
link | zgłoś
2018-09-17
*.77.0.*
Oszust. Dołączę do pozwu zbiorowego [email protected]
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-09-14
*.184.39.*
wszystkie negatywne opinie zostały albo na innych stronach albo zostały usunięte. Jest sprawa w prokuraturze. Ta firma oszukuje ludzi. Ledwie wydusiłem pieniądze bo sprawa miała iść do sądu. Wszystkie ostatnie opienie to spam wyprodukowany z tej firmy. Nie dajcie się nabrać.Zapytajcie na policji w R [rozwiń/zwiń]
oszuści i kłamcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-09-13
*.0.232.*
Od stycznie nie otrzymałam ani lamp, ani zwrotu pieniędzy. Odpowiedź, że prośba o zwrot jest przekazywana do właściciela nic nie wnosi. TO poprostu jawne oszustwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przedstawiciel firmy Jumar
link | zgłoś
2018-09-13
*.199.131.*
Szanowny Panie Jacku B. Skoro zwróciliśmy Panu środki, to była relatywnie spora kwota (około 2000 zł), mimo iż zamówienie było prawie w całości skompletowane i gotowe do wysyłki (nie zgodził się Pan na dosłanie na nasz koszt drugiej części) to czy nazywanie nas oszustami jest uczciwe z Pana strony? [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Przedstawiciel firmy Jumar
link | zgłoś
2018-09-13
*.199.131.*
Szanowny Panie Jacku B. Skoro zwróciliśmy Panu środki, to była relatywnie spora kwota (około 2000 zł), mimo iż zamówienie było prawie w całości skompletowane i gotowe do wysyłki (nie zgodził się Pan na dosłanie na nasz koszt drugiej części) to czy nazywanie nas oszustami jest uczciwe z Pana strony? [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-09-10
*.233.251.*
Oszuści! Od stycznia ani towaru ani zwrotu pieniędzy. sklep działa dalej i oszukują kolejnych ludzi. Sprawę zgłaszam na policji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-09-04
*.156.163.*
Panie Adamie czy jest Pan aż tak nieuczciwy ??? ja tego nie daruję poniżej wpis jaki wysłałem do Ceneo Jutro ruszam dalej - całą korespondencję z Państwem drukuję i zgłaszam do właściwych organów chcę zgłosić nieuczciwy sklep http://outleteglo.pl/ kupiłem 2 kinkiety MBE0009/1-BLAC [rozwiń/zwiń]
jestem oszukany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...