Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 377
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Edyta
link | zgłoś
2018-04-20
*:5248:547b:*
Ja tez jestem kokejna oszukana osoba. Ostrzegam przed zakupem czegokolwiek w tej firmie. Żadnego kontaktu, żadnego towaru. Pierwszy złodziej na jakiego trafiłam w necie. Niestety zabrakło czasu na sprawdzenie. Zamiast uczyć się na cudzych błędach niestety place za swoje. Zglaszam na policje, do rzec [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2018-04-19
*.130.96.*
doradźcie mi czy lepiej iśc ze sprawą do rzecznika praw konsumenta czy na policję?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2018-04-19
*.130.96.*
ja również jestem kolejną oszukaną osobą, odwlekają wszystko w czasie, twierdzą, że będą płaicć po części, obiecują, ze uda sie znaleźć "polubowne" rozwiązanie, a to wszystko ściema zdecydowanie nie polecam
brak
to zwykli oszuści i sciemniacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-04-19
*.12.158.*
Zamiast tracić czas na wypisywanie samemu sobie pozytywnych komentarzy wypadałoby przeznaczyć go na dodaniu "kilku" przelewów dla ludzi, którzy czekają na zwrot!
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2018-04-18
*.199.131.*
Ja jestem zadowolony, lampy dotarły na następny dzień. Skorzystałem z oferty magazynowej. Do Pani poniżej, co Pani wypisuje? Przecież pozytywne opinie pojawiają się z innych adresów IP. Właśnie negatywne często mają powtarzające IP co budzi podejrzenia. Czy wie w ogóle Pani co to IP ? Ehhh ci hejte [rozwiń/zwiń]
czas realizacji, kontakt email
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-04-18
*.12.158.*
Ja również udałam się do Rzecznika Praw Konsumenta, bo to jest zwykłe przywłaszczenie. Nie podaruję oszustom!!! A pozytywne komentarze pojawiają z tych samych IP, więc niech nikt nie da się nabrać. Trzeba się zebrać jakoś i złożyć pozew zbiorowy, żeby nikogo nie oszukiwali więcej!!!!!!
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2018-04-18
*.222.93.*
Mineło 70 dni od zamówienia. Brak towaru, brak pieniędzy, brako kontaktu. NIE POLECAM Powinna się tym zając prokuratura.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2018-04-17
*.254.138.*
Zwrot opłaty, za niezrealizowane zamówienie, nastąpił dopiero po interwencji Miejskiego Rzecznika Konsumentów (właściwego dla mojego zamieszkania). Firma nie udzieliła żadnych wyjaśnień. Jeżeli coś tu kupować, to tylko z opłatą przy odbiorze towaru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2018-04-16
*.57.35.*
Kupowałem w ich sklepie ogrodowym i zobaczyłem, że mają też ten sklep. Zdecydowałem się też na zakup lamp do domu. Trzeba było trochę poczekać ale wszystko zgodnie z opisem i nawet dostaliśmy żarówki led gratis. Wszystko bardzo dobrze zapakowane. Warto u nich kupować.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-04-16
*.89.112.*
Transakcja przebiegła nadzwyczaj pomyślnie, zdecydowanie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-04-16
*.230.124.*
Miałam łączone zamówienie z obydwu sklepów w tej firmie. Zyskaliście nową stałą klientkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2018-04-16
*.115.112.*
Jestem urzeczona zaangażowaniem pracowników - Pan Krzysztof odpowiedział na mój mail w niedzielę wieczorem. Prowadziłam przed zakupem trzech lamp ożywioną korespondencję, wypytując o szczegóły. Należy dodać, że jestem w kwestiach technicznych laikiem i raczej kierowałam się względami estetycznymi. L [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2018-04-16
*.150.184.*
Szybko, tanio, konkretnie. Polecam skorzystanie z negocjacji cen.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...