Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.6 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 329
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Łukasz
link | zgłoś
2019-03-18
*.193.181.*
Bardzo dobry kontakt. Rzeczowe informacje i sprawna realizacja transakcji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2019-03-05
*.229.114.*
Złodzieje i oszuści !!! Zamówienie złożone 20.05.2018, cały czas przepraszają za opóźnienia, pomimo prośby o zwrot gotówki wciskają jakiś inny towar, którego najprawdopodobniej nie mają.
brak, brak, brak
brak towaru, brak zwrotu gotówki,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2019-02-27
*.75.108.*
Jestem kolejną oszukaną osobą przez firmę "Jumar". Zamówienie złożyłam w grudniu i do dzisiaj go nie otrzymałam. Firma nie odpowiada na emaile i telefony. Skontaktowałam się w tej sprawie z UOKiK. Wysłałam oświadczenie o odstąpieniu od umowy (wzór dostępny na stronie www.konsumenci.org). Mam nadziej [rozwiń/zwiń]
Firma nie realizuje zamówień, nie odpowiada na telefony i emaile.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-02-25
*.173.240.*
także zostaliśmy oszukani, ani towaru ani pieniędzy, zgłaszamy sprawę na policję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka C.
link | zgłoś
2019-02-24
*.223.230.*
Dokonalam zakupu na 2 lampy za 358.98 zloty 23 listopada 2018 roku. Numer zamowienia to 398008. PPHU 'Jumar' Adam Podhajski nie wyslal towaru mimo iz obiecano,ze lampy zostana wyslane przed swietami Bozego Narodzenia. Lampy nie zostaly wyslane jak obiecano,wiec anulowalam zamowienie. Pani Patrycja [rozwiń/zwiń]
BRAK!
Po przelaniu pieniedzy na Adama Podhajskiego 'Jumar' konto konczy sie kontakt. Nie odpowiadaja na emaile, towaru nie wysylaja, nie oddaja pieniedzy. Opinie same za siebie mowia! Powinnam byla przeczytac ich opinie przed dokonaniem przelewu, a nie po!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Techbud
link | zgłoś
2019-02-21
*.0.87.*
Ta działalność firmy JUMAR jest chyba pod ukrytą nazwą (JUMA) z lat 90. A naiwni klienci tacyjak ja dają się nabić w butelkę.
Cwane oszustwo
Bezradność organów ścigania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2019-02-18
*.239.90.*
Zastanawia mnie jedno, jak to możliwe że w państwie prawa działa firma która od co najmniej 2 lat okrada klientów i mało tego dalej funkcjonuje wypisując sobie pozytywne komentarze na portalach konsumenckich! Czy nic nie da się z tym zrobić?
brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2019-02-17
*.147.96.*
Zamówienie opłacone 60 dni temu, brak towaru i kontaktu ze strony sklepu,zgłaszam do prokuratury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GB
link | zgłoś
2019-02-08
*.196.62.*
Szukam osoby pokrzywdzone przez sklep Pana Adama Podhajskiego celem złożenia zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa. Proszę o kontakt na maila [email protected] Odzyskajmy nasze pieniądze!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HM
link | zgłoś
2019-01-23
*.145.163.*
Zamowilismy, wplacilismy pieniadze, czekalismy okolo 50 dni, bez odzewu na kontakt telefoniczny ani mailowy. Ostateczne przedsadowe wezwanie o zaplate nie skutkuje, trzeba powiadomic prokurature o podejrzeniu popelnienia przestepstwa.
dobry kontakt PRZED przelaniem pieniedzy
brak zamowionego towaru, brak odpowiedzi na emaile i telefony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
wioletta
link | zgłoś
2019-01-16
*.19.179.*
oszusci ! nie odpisuja na maile nie odbieraja telefonu nie zwracaja pieniedzy za niezrealizowane zlecenia WSTD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-01-11
*.143.255.*
Proszę o reakcję, opłacone zamówienie z dnia 11-11-2018 nr MVONBZEMZ, brak ralizacji, brak kontaktu.
brak
nieuczciwy sprzedawca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2019-01-10
*.186.237.*
Gorąco polecam każdemu kto liczy na sprawną, rzetelną i satysfakcjonującą transakcję. Pełen profesjonalizm i bardzo miła obsługa. Możliwość negocjowania ceny. Naprawdę nie wiem skąd te nieprzychylne komentarze, oby więcej było tak solidnych Sprzedawców na polskim rynku. Jeszcze raz dziękuję, zakupy [rozwiń/zwiń]
pełen profesjonalizm, miła obsługa, błyskawiczna wysyłka, możliwość negozjowania ceny.
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...