Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.5 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 331
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
wioletta
link | zgłoś
2019-01-16
*.19.179.*
oszusci ! nie odpisuja na maile nie odbieraja telefonu nie zwracaja pieniedzy za niezrealizowane zlecenia WSTD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-01-11
*.143.255.*
Proszę o reakcję, opłacone zamówienie z dnia 11-11-2018 nr MVONBZEMZ, brak ralizacji, brak kontaktu.
brak
nieuczciwy sprzedawca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2019-01-10
*.186.237.*
Gorąco polecam każdemu kto liczy na sprawną, rzetelną i satysfakcjonującą transakcję. Pełen profesjonalizm i bardzo miła obsługa. Możliwość negocjowania ceny. Naprawdę nie wiem skąd te nieprzychylne komentarze, oby więcej było tak solidnych Sprzedawców na polskim rynku. Jeszcze raz dziękuję, zakupy [rozwiń/zwiń]
pełen profesjonalizm, miła obsługa, błyskawiczna wysyłka, możliwość negozjowania ceny.
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaziko
link | zgłoś
2019-01-07
*:9f54:a37e:*
Ta firma to oszuści.Lampa zamówiona 06.11.2018r. i opłacona kontakt telefoniczny i e-mailowy zerowy ale na pytanie z innego adresu e-mail odpowiedz natychmiastowa.Radzę omijać oszustów z daleka.Sprawa oczywiście zgłoszona na Policję i wszystkim oszukanym radzę to samo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-01-07
*.0.85.*
Ta firma to oszuści.Zamówiłam lampę w listopadzie,do dzisiaj nie dotarła.Nie mogę doprosić się o zwrot pieniędzy,telefon głuchy ,na maile też już przestali odpowiadać.Zgłaszam sprawę na policję.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marek
link | zgłoś
2019-01-04
*.143.255.*
Kolejna firma z "przejściowymi" kłopotami. Pieniądze wydane, towaru brak, komunikacji ZERO. Nie mogę zrozumieć dlaczego nie istnieje mechanizm blokowania tego typu sklepów, żeby kolejni ludzie nie tracili swoich pieniędzy!
Firma jawnie wyłudza pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-01-03
*.146.109.*
Bardzo mnie wzruszyła wiadomość Pana Adriana, wydaje mi się jednak bardzo mało prawdopodobna zważywszy na fakt, ze mnie mimo rozmowy bezpośredniej z właścicielem pieniędzy jednak nie zwrócono. I niestety jestem w groni mnóstwa osób, od których właściciel wyłudził pieniądze.
Brak
Wyłudzenie pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2018-12-21
*.254.186.*
Miałem podobna sytuacje jak niżej opisane, ale postanowiłem odwiedzić sklep firmowy. To był dobry krok, po rozmowie z właścicielem sklepu otrzymałem zwrot kwoty za swoje zamówienie. Okazuje się że właściciel był chętny do natychmiastowego rozwiązania problemu. Potwierdził pewne problemy w prowadzen [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MCM
link | zgłoś
2018-12-11
*:d236:245a:*
Omijać z daleka. Zamówienie anulowane 03.01.2018 i do tej pory nie zwrócono pieniędzy. Nie reagują na maile, nie odbierają telefonów - zgłasza się automatyczna sekretarka.
brak
niewiarygodni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2018-12-05
*:7b19:4ad3:*
Zgadzam się z opiniami klientów, firma jest niewiarygodna, niestety za późno przeczytałam, iż oszukują klientów. Do czasu wpłaty wspaniały kontakt po czym głucho, nie odpisują nie można się dodzwonić. Czekam na zwrot gotówki. gdyż anulowałam swoje zamówienie. Ostrzegam aby nie korzystać z ich usług
naciąganie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
marcin
link | zgłoś
2018-11-30
*.64.19.*
syf kiła i mogiła chcecie mieć żarówki zamiast lamp wiszace w łazience kupujcie u pana Podhajskiego złodziejstwo
brak
do tej pory nie miałem do czynienia ze złodziejami, niech ktoś napisze jakie zalety ma zlodziej?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-11-30
*.146.107.*
Oszuści - od roku nie zwrócili mi pieniędzy za lampę.
Brak zalet
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2018-11-29
*.64.19.*
Nie kupujcie w tym sklepie od roku nie mogę doprosic sie o zwrot pieniedzy. Tłumaczenia firmy na róznych forach są infantylne. MOgliby powiedzieć:sory spieprzyliśmy rok 2017 przepraszamy postaramy sie jak najszybciej oddac pieniadze. A tu ściemy ktorych nie "łyknęłaby" moja 4-letnia córka. Oddajcie [rozwiń/zwiń]
brak
nie realizują zamówienia kłamią nie oddają pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...