Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.6 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 331
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Justyna
link | zgłoś
2019-05-04
*.221.120.*
OSZUSCI!!! Ale mozna z nimi wygrać. Skierowalam sprawę do sadu w Raciborzu a następnie do komornika, który wciagu tygodnia ściągnął juz część pieniędzy za zamówiony towar którego nie dostalam. takze nie zastanawiac sie tylko kierować sprawę do sadu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2019-05-03
*:9b1c:9c29:*
Nigdy ale to nigdy nie korzystajcie z usług tej firmy. Złodzieje i oszuści. Ponad rok temu złożyłam zamówienie. Nie otrzymałam ani lampy ani pieniędzy . Próbowałam nawet przez sąd konsumencki, ale bez efektu. Nawet nie odpisali. Pozostaje tylko założenie sprawy sądowej.
Brak
Zawłaszczają pieniądze nie dostarczają towaru, brak kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agnieszka
link | zgłoś
2019-04-11
*.147.104.*
Dopisuję się do NEGATYWNYCH komentarzy. Od końca listopada nie otrzymałam towaru ani pieniędzy tj. 1 400zł. Oszuści i wyłudzacze. Brak kontaktu telefonicznego, nie odpisują na @ i listy. bardzo żałuję, że te negatywne wpisy nie ukazały się wcześniej - wtedy na pewno nic u nich bym nie kupiła. P [rozwiń/zwiń]
Nie mają towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALICJA
link | zgłoś
2019-04-03
*.156.248.*
Proszę o solidarność ludzie razem zrobimy więcej proszę o kontakt zrobimy wspólne zgłoszenie nie pozwólmy się oszukiwać.Takie firmy nie mogą istnieć
OSZUSCI !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALICJA
link | zgłoś
2019-04-03
*.156.248.*
OSZUŚCI!!!Ludzie proszę o pomoc zgłaszajcie na policje ! Zakupiłam lampy 2019-02-20 otrzymałam tylko 2 lampy z 7 szt zamówionych zero kontaktu
brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jolanta
link | zgłoś
2019-03-24
*.160.231.*
Wpłaciłam pieniądze za lampy w grudniu 2017 roku. Odstąpiłam od umowy w lutym 2018. Do tej pory nie odnotowałam zwrotu gotówki, mimo że zgłosiłam sprawę na policji. Policja przekazała do prokuratury, a ta umorzyła postępowanie (nie byłam jedyna). Nie pozostaje mi nic innego, jak wnieść sprawę do sąd [rozwiń/zwiń]
poziom zerowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-03-18
*.193.181.*
Bardzo dobry kontakt. Rzeczowe informacje i sprawna realizacja transakcji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2019-03-05
*.229.114.*
Złodzieje i oszuści !!! Zamówienie złożone 20.05.2018, cały czas przepraszają za opóźnienia, pomimo prośby o zwrot gotówki wciskają jakiś inny towar, którego najprawdopodobniej nie mają.
brak, brak, brak
brak towaru, brak zwrotu gotówki,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2019-02-27
*.75.108.*
Jestem kolejną oszukaną osobą przez firmę "Jumar". Zamówienie złożyłam w grudniu i do dzisiaj go nie otrzymałam. Firma nie odpowiada na emaile i telefony. Skontaktowałam się w tej sprawie z UOKiK. Wysłałam oświadczenie o odstąpieniu od umowy (wzór dostępny na stronie www.konsumenci.org). Mam nadziej [rozwiń/zwiń]
Firma nie realizuje zamówień, nie odpowiada na telefony i emaile.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-02-25
*.173.240.*
także zostaliśmy oszukani, ani towaru ani pieniędzy, zgłaszamy sprawę na policję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Agnieszka C.
link | zgłoś
2019-02-24
*.223.230.*
Dokonalam zakupu na 2 lampy za 358.98 zloty 23 listopada 2018 roku. Numer zamowienia to 398008. PPHU 'Jumar' Adam Podhajski nie wyslal towaru mimo iz obiecano,ze lampy zostana wyslane przed swietami Bozego Narodzenia. Lampy nie zostaly wyslane jak obiecano,wiec anulowalam zamowienie. Pani Patrycja [rozwiń/zwiń]
BRAK!
Po przelaniu pieniedzy na Adama Podhajskiego 'Jumar' konto konczy sie kontakt. Nie odpowiadaja na emaile, towaru nie wysylaja, nie oddaja pieniedzy. Opinie same za siebie mowia! Powinnam byla przeczytac ich opinie przed dokonaniem przelewu, a nie po!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Techbud
link | zgłoś
2019-02-21
*.0.87.*
Ta działalność firmy JUMAR jest chyba pod ukrytą nazwą (JUMA) z lat 90. A naiwni klienci tacyjak ja dają się nabić w butelkę.
Cwane oszustwo
Bezradność organów ścigania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2019-02-18
*.239.90.*
Zastanawia mnie jedno, jak to możliwe że w państwie prawa działa firma która od co najmniej 2 lat okrada klientów i mało tego dalej funkcjonuje wypisując sobie pozytywne komentarze na portalach konsumenckich! Czy nic nie da się z tym zrobić?
brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...