Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 435
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Renata
link | zgłoś
2018-06-21
*.29.129.*
Niestety na takze zostałam oszukana ani pieniędzy ani towaru.Proszą o wyrozumialość i nic poza tym niby braki kadrowe itp
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barbara
link | zgłoś
2018-06-21
*.231.63.*
Zostałam oszukana. Ani towaru ani pieniędzy. Telefonu nikt nie odbiera. Firma oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bożena
link | zgłoś
2018-06-21
*.71.215.*
ten sklep to skandal, pobrali pieniądze, nie wysłali towaru, brak reakcji na maile, o telefonicznym kontakcie można zapomnieć bo nikt nie odbiera z żadnego numeru... zostałam oszukana, w necie znalazłam mnóstwo takich jak ja okradzionych, składamy pozew zbiorowy i będzie smród na wszystkie firmy jak [rozwiń/zwiń]
brak
złodziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agatta
link | zgłoś
2018-06-21
*.254.150.*
Sprawa ciągnie się od 20 kwietnia. Ani lampy ani pieniędzy nie widać niestety. Jeżeli powstanie pozew zbiorowy to chętnie się przyłączę mój mail [email protected]
Brak kontaktu Brak towaru, brak pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-06-16
*.146.162.*
Zostałam oszukana przez Jumar na 1500 PLN, chcę się dołączyć do pozwu zbiorowego: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kasia
link | zgłoś
2018-06-14
*.230.144.*
Ja sprawę przekazałam do Rzecznika w swoim mieście, ale nawet na pismo nie ma odpowiedzi, nie mówiąc już o zwrocie pieniędzy. Również dołączę się do pozwu zbiorowego. Bardzo proszę o kontakt kasia.kasia123[email protected]
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2018-06-14
*.66.66.*
Tak samo jak wszyscy poniżej Państwo zostałam oszukana - przedłużające się zamówienie, później obietnice realizacji i zwrotu pieniezy, następnie brak kontatu. Zgłaszałam sprawę na policję, rzecznik praw konsumenta w Raciborzu odmówił mi pomocy, wysłałam przedsądowe wezwanie do zapłaty - cisza... Ch [rozwiń/zwiń]
żadnych
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2018-06-14
*:8415:ab32:*
Dałam się zrobić dwa razy. Pierwszy raz zamówiłam z outlet eglo. Początkowo miałam kontakt mailowy i telefoniczny. Podobno pracowali w okrojonym składzie. Pani powiedziała, że otrzymam lampę z opóźnieniem. Uśpiła tym moją czujność, bo przecież każdemu się może zdarzyć. Kolejne dwie lampy postanowi [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu i realizacji zamówień. Pieniądze wpłacone, towar niewysłany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-06-13
*:4f90:d988:*
Również zostałem oszukany. Kwota zamówienia 700 zł. Z chęcią dołączę do pozwu zbiorowego. [email protected]
Brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna J
link | zgłoś
2018-06-13
*.31.36.*
Ja również złożyłam zamówienie na ponad 1000 zł i nie mam zamówionych lamp ani pieniędzy- sprawa ciągnie się od 12 kwietnia 2018. Nie można się tam dodzwonić i nie odpowiadają na maile. Jeśli będzie miał powstać taki pozew to oto mój adres: [email protected]
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Xawery
link | zgłoś
2018-06-13
*:d84e:fc6a:*
Oszuści!! Ja również z chęcią dołączę do pozwu zbiorowego. Oto mój mail: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-06-13
*.0.69.*
Z chęcią dołączę do pozwu zbiorowego.Mój mail: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2018-06-12
*.246.189.*
Witam. Jestem zobowiązany napisać opinie pozytywną. Zakupiłem lampe eglo bilbao za skromną jak na Państwa kwoty 300 zł-odpaliłem nie czytając komentarzy zmęczony wieczorem kompa i jeszcze zamiast pobrania skusiłem sie na dotypaya ,a tu potem czytam takie kwiatki.Firma musiała mieć tą lampę ch [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...