Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 318
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Joanna
link | zgłoś
2019-09-15
*.248.158.*
Transakcja przebiegła prawidłowo, lamy dojechały bezpiecznie i w nienaruszonym stanie, kontakt z dostawcą był na bieżąco, Lampy najtańsze jakie znalazłam na internecie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-09-09
*.138.239.*
Firma godna polecenia. Super doradztwo i zaangażowanie w dobór rozwiązań.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksander
link | zgłoś
2019-09-07
*.183.198.*
Obsługa zamowienia idealna. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mnocen
link | zgłoś
2019-08-12
*.51.81.*
Zamówiłam lampę, która nie była dostępna od ręki. Sprzedawca zadzwonił do mnie i przekazał info oraz zapytał o decyzję - czy rezygnuję z zakupu, czy czekam. Zdecydowałam się poczekać. Zamówienie zostało zrealizowane bez zarzutu, a i cena była atrakcyjna. Dobry kontakt telefoniczny ze strony sprzeda [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-07-31
*.173.1.*
Kupiłam przedplacilam towar otrzymałam szybciutko polecam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Toruń
link | zgłoś
2019-07-21
*.146.168.*
Witam. Zamówiłem lampy ogrodowe za ok 3 000 zł.Zapłaciłem wszystko przed dostawą. Kontakt telefoniczny bardzo dobry, przesyłka dobrze zabezpieczona bez wad. Kupił bym u Nich jeszcze raz. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2019-06-24
*:69c:790c:*
Zamówiłem,przedplacilem towar dotarł zgodnie z deklarowanym terminem. Bardzo profesjonalne podejście przez Pana Adama. Bardzo polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-06-08
*.109.51.*
Firma JUMAR Adam Podhajski, to firma, która bezprawnie od pół roku obraca moimi pieniędzmi. Już widzę, jak pojawiają się zachwyceni "klienci" i peany pieją na rzecz rzetelności firmy, cudownego kontaktu i obsługi. Prawda jest taka, że dokonałam zakupu w grudniu 2018 roku i do dzisiejszego dnia nie o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2019-05-28
*.101.35.*
Witam, dopiero teraz czytam opinie i nie dowierzam..... Moja transakcja przebiegła książkowo. Zostałam obsłużona perfekcyjnie, stały kontakt mailowy, wszystko o czasie a towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony na czas wysyłki. Dodam tylko,że zakupiłam jedną z lamp Eglo, która w innych skl [rozwiń/zwiń]
CENA, PRZESYŁKA, OBSŁUGA, KONTAKT, TOWAR 100% ORYGINALNY
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-05-04
*.221.120.*
OSZUSCI!!! Ale mozna z nimi wygrać. Skierowalam sprawę do sadu w Raciborzu a następnie do komornika, który wciagu tygodnia ściągnął juz część pieniędzy za zamówiony towar którego nie dostalam. takze nie zastanawiac sie tylko kierować sprawę do sadu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Hanna
link | zgłoś
2019-05-03
*:9b1c:9c29:*
Nigdy ale to nigdy nie korzystajcie z usług tej firmy. Złodzieje i oszuści. Ponad rok temu złożyłam zamówienie. Nie otrzymałam ani lampy ani pieniędzy . Próbowałam nawet przez sąd konsumencki, ale bez efektu. Nawet nie odpisali. Pozostaje tylko założenie sprawy sądowej.
Brak
Zawłaszczają pieniądze nie dostarczają towaru, brak kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agnieszka
link | zgłoś
2019-04-11
*.147.104.*
Dopisuję się do NEGATYWNYCH komentarzy. Od końca listopada nie otrzymałam towaru ani pieniędzy tj. 1 400zł. Oszuści i wyłudzacze. Brak kontaktu telefonicznego, nie odpisują na @ i listy. bardzo żałuję, że te negatywne wpisy nie ukazały się wcześniej - wtedy na pewno nic u nich bym nie kupiła. P [rozwiń/zwiń]
Nie mają towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALICJA
link | zgłoś
2019-04-03
*.156.248.*
Proszę o solidarność ludzie razem zrobimy więcej proszę o kontakt zrobimy wspólne zgłoszenie nie pozwólmy się oszukiwać.Takie firmy nie mogą istnieć
OSZUSCI !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...