Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 337
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Obiektywny
link | zgłoś
2018-03-28
*.242.213.*
Cóż za niezwykle ciekawa sytuacja, niebywałe rzeczy się tutaj dzieją. Tyle ludzi rzekomo oszukanych przez rzekomego oszusta i złodzieja, może już nawet Adama P. (bez możliwości podania pełnego nazwiska)? Hmmm, to dlaczego jeszcze sklep funkcjonuje? Dlaczego klienci 'oszukani' nie doprowadzili właści [rozwiń/zwiń]
solidność, profesjonalizm, elastyczność w negocjacjach
tradycyjny kontakt należy poprawić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-03-28
*.126.83.*
Dostępność w sklepie do tygodnia, a ja przesyłkę otrzymałam w drugiej dobie od złożenia zamówienia.Świetny sklep! Dzięki lampydomowe.pl mój smutek spowodowany stłuczonym kloszem nie trwał zbyt długo. Serdecznie dziękuję za maile z prośbą o informacje, czy z paczką jest coś nie tak. Rzadko spotyka si [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, poczucie bezpieczeństwa w trakcie realizacji
nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2018-03-28
*.195.19.*
Zamawiałem oświetlenie RUNNER Philips - świetne, tanie. Współpraca bez zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-03-28
*.191.60.*
Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Bezproblemowa transakcja. Szybka dostawa. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesława
link | zgłoś
2018-03-28
*.0.232.*
Super. Bardzo dobra komunikacja ze sklepem, Szybka dostawa. Gorąco polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Sylwia
link | zgłoś
2018-03-28
*.75.119.*
Super sklep. Ekspresowy kontakt i dostawa. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-03-28
*.48.36.*
Bardzo profesjonalny sklep. Szybka odpowiedz na negocjację ceny, rzetelna informacja o towarze i przesyłce. Zdecydowanie polecam ten sklep, sama zamierzam jeszcze do niego powrócić, zwłaszcza że wybór jest ogromny i ceny są na prawdę konkurencyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusława
link | zgłoś
2018-03-28
*.230.124.*
Jestem pozytywnie zaskoczona.Możliwość negocjacji cen to rewelacja.Kontakt ze sprzedającym świetny. Przesyłka doszła szybciej niż oczekiwałam. Towar zgodny z opisem.Lampy w salonie prezentują się pięknie. Poleciłam już sklep kilku moim znajomym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2018-03-21
*.186.75.*
Moja historia jest podobna do wszystkich - zamówienie, tygodnie czekania, w końcu anulacja i czekanie na zwrot pieniędzy. Po ponad trzech miesiącach batalii finał szczęśliwy. Firma widać wychodzi na prostą, a negatywne opinie dały jej do myślenia, że nie tędy droga. Trudno mi się wypowiadać o jakośc [rozwiń/zwiń]
n/d
trudno powiedzieć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta z Grenlandii
link | zgłoś
2018-03-16
*.111.156.*
Polecam, profesjonalne podejście do klienta, nie ma problemu z zwrotem, czy wymianą, a same lampy bardzo wysokiej jakości
Cena, dostawa, mila obsługa
szkoda ze nie ma dostawy 24h tylko 2 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Broda
link | zgłoś
2018-03-14
*.131.127.*
jak w temacie. nie ma się od czego przyczepić :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2018-03-14
*.89.113.*
Wszystko zgodnie z opisem. Na 5 gwiazdek : negocjacja ceny i przygotowanie lampy do wysyłki.
zgodność z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2018-03-14
*.108.129.*
Wszystko w najlepszym porządku, lampa zgodna z opisem i dobrze zapakowana. Termin dostarczenia także zgodny z opisem.
terminowość, zgodność z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...