Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.5 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 332
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sylwia
link | zgłoś
2018-03-28
*.75.119.*
Super sklep. Ekspresowy kontakt i dostawa. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-03-28
*.48.36.*
Bardzo profesjonalny sklep. Szybka odpowiedz na negocjację ceny, rzetelna informacja o towarze i przesyłce. Zdecydowanie polecam ten sklep, sama zamierzam jeszcze do niego powrócić, zwłaszcza że wybór jest ogromny i ceny są na prawdę konkurencyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusława
link | zgłoś
2018-03-28
*.230.124.*
Jestem pozytywnie zaskoczona.Możliwość negocjacji cen to rewelacja.Kontakt ze sprzedającym świetny. Przesyłka doszła szybciej niż oczekiwałam. Towar zgodny z opisem.Lampy w salonie prezentują się pięknie. Poleciłam już sklep kilku moim znajomym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2018-03-21
*.186.75.*
Moja historia jest podobna do wszystkich - zamówienie, tygodnie czekania, w końcu anulacja i czekanie na zwrot pieniędzy. Po ponad trzech miesiącach batalii finał szczęśliwy. Firma widać wychodzi na prostą, a negatywne opinie dały jej do myślenia, że nie tędy droga. Trudno mi się wypowiadać o jakośc [rozwiń/zwiń]
n/d
trudno powiedzieć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta z Grenlandii
link | zgłoś
2018-03-16
*.111.156.*
Polecam, profesjonalne podejście do klienta, nie ma problemu z zwrotem, czy wymianą, a same lampy bardzo wysokiej jakości
Cena, dostawa, mila obsługa
szkoda ze nie ma dostawy 24h tylko 2 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Broda
link | zgłoś
2018-03-14
*.131.127.*
jak w temacie. nie ma się od czego przyczepić :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2018-03-14
*.89.113.*
Wszystko zgodnie z opisem. Na 5 gwiazdek : negocjacja ceny i przygotowanie lampy do wysyłki.
zgodność z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2018-03-14
*.108.129.*
Wszystko w najlepszym porządku, lampa zgodna z opisem i dobrze zapakowana. Termin dostarczenia także zgodny z opisem.
terminowość, zgodność z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-03-14
*.99.84.*
Zdecydowanie polecam za zaangażowanie. Profesjonaliści.
zaangażowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2018-03-14
*.125.169.*
Pełen profesjonalizm, doskonała obsługa, elastyczne podejście, lampy przychodzą świetnie zapakowane. Kolejne zakupy lamp na pewno w tym samym sklepie.
profesjnalizm, solidne pakowanie
trudno się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Justa
link | zgłoś
2018-03-14
*.217.0.*
Transakcja przebiegła na najwyższym poziomie. Szczerze polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anty Hejter
link | zgłoś
2018-03-14
*.186.79.*
Ludzie, opanujcie się. Paru niezadowolonych osób 'sklonowało się' i wypisują gdzie się da o oszustach, złodziejach itp. Przecież każdy głupek widzi, że to nie są opinie od różnych osób... Weźcie się dogadajcie ze sklepem i przestańcie hejtować. Tam też pracują ludzie, a nie cyborgi. A co do sklepu, [rozwiń/zwiń]
Ogarnąć się, hejterzy opiniujący
Sklep - zatrudnijcie sobie osobę do odbierania telefonów!!!!!! Nie każdemu wystarczy email.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta86
link | zgłoś
2018-03-14
*.166.53.*
Bardzo fajny sklep z lampami! duży wybór! dobre ceny i rzeczywista możliwość ich negocjacji! bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą! lampy bezpiecznie zapakowane i co najważniejsze odpowiadają temu co na zdjęciach na stronie. Kupiłam u nich lampy do całego mieszkania i gdybym miała więcej pomieszczeń, t [rozwiń/zwiń]
ceny oraz negocjacje, kontakt email super i doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...