Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 337
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Renata
link | zgłoś
2018-03-14
*.99.84.*
Zdecydowanie polecam za zaangażowanie. Profesjonaliści.
zaangażowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2018-03-14
*.125.169.*
Pełen profesjonalizm, doskonała obsługa, elastyczne podejście, lampy przychodzą świetnie zapakowane. Kolejne zakupy lamp na pewno w tym samym sklepie.
profesjnalizm, solidne pakowanie
trudno się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justa
link | zgłoś
2018-03-14
*.217.0.*
Transakcja przebiegła na najwyższym poziomie. Szczerze polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anty Hejter
link | zgłoś
2018-03-14
*.186.79.*
Ludzie, opanujcie się. Paru niezadowolonych osób 'sklonowało się' i wypisują gdzie się da o oszustach, złodziejach itp. Przecież każdy głupek widzi, że to nie są opinie od różnych osób... Weźcie się dogadajcie ze sklepem i przestańcie hejtować. Tam też pracują ludzie, a nie cyborgi. A co do sklepu, [rozwiń/zwiń]
Ogarnąć się, hejterzy opiniujący
Sklep - zatrudnijcie sobie osobę do odbierania telefonów!!!!!! Nie każdemu wystarczy email.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta86
link | zgłoś
2018-03-14
*.166.53.*
Bardzo fajny sklep z lampami! duży wybór! dobre ceny i rzeczywista możliwość ich negocjacji! bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą! lampy bezpiecznie zapakowane i co najważniejsze odpowiadają temu co na zdjęciach na stronie. Kupiłam u nich lampy do całego mieszkania i gdybym miała więcej pomieszczeń, t [rozwiń/zwiń]
ceny oraz negocjacje, kontakt email super i doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marcin
link | zgłoś
2018-03-14
*.154.237.*
Bardzo zadowolony, jak mówią tak robią. Tak trzymać.
słowność i terminowość
odbierajcie telefony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARTEK
link | zgłoś
2018-03-14
*.242.213.*
SUPER SKLEP,POLECAM WSZYSTKIM super jakość produktu .cena też daje dużą satysfakcję z produktu.
produkty dobrej jakości, fajne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pati
link | zgłoś
2018-03-14
*.230.124.*
Szybko sprawnie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-03-14
*.126.83.*
Transakcja godna polecenia . Szczerze polecam Widzę, że hejterów tutaj nie brakuje.
spory asortyment, fachowe doradztwo, możliwe negocjacje cenowe
utrudniony kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2018-03-14
*.195.19.*
szybko, sprawnie, bezproblemowo. tak powinien działać sklep internetowy.
poprawna komunikacja, terminowość
kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mariusz
link | zgłoś
2018-03-10
*.133.144.*
Od dwóch miesięcy czekam na zapłacony towar. Obawiam się, że konieczna będzie wizyta i zgłoszenie oszustwa Policji. Czekam do 13 marca na towar lub zwrot pieniędzy. O rezultacie jeszcze napiszę. Zalecam daleko idącą ostrożność. Metoda przesyłka kurierska za pobraniem to chyba dobry wybór
cena
wszystko inne, włącznie z tym, że cena jest, ale towaru nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2018-03-08
*.11.130.*
Oszuści !!! Omijajcie szerokim łukiem tą złodziejską firmę i jej strony internetowe( bo przecież nie jedną ).U mnie to samo, co w poprzednich wpisach - zamówienie towaru, niestety wpłata pieniędzy i ... nic ! Zero kontaktu telefonicznego, zdawkowe odpowiedzi mailowe i odwlekanie sprawy w nieskończon [rozwiń/zwiń]
żadnych
wyłącznie wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andu61
link | zgłoś
2018-03-04
*.89.169.*
Transakcja odbyła się błyskawicznie, bez problemów, zaś przesyłka została pięknie zabezpieczona. Polecam zakupy w tym sklepie.
Błyskawiczna dostawa, solidne zabezpieczenie towaru do transportu, zero problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...