Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.8 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 407
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
miamarz
link | zgłoś
2018-04-14
*.126.83.*
TRANSAKCJA PRZEBIEGA SZYBKO I PROFESJONALNIE.TOWAR ZGODNY Z OPISEM I ZABEZPIECZONY .LAMPA SUPER.POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rybniczanka
link | zgłoś
2018-04-14
*.160.119.*
Dostarczona lampa była bardzo dobrze zabezpieczona. Wszystko ok. Czas oczekiwania ponad 7 dni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2018-04-13
*.169.38.*
Przepraszam za błąd w nazwisku właściciela firmy oczywiście chodzi o pana Podhajskiego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2018-04-13
*.169.38.*
Jestem jednym z wielu oszukanych przez firmę pana Podhańskiego. Tak jak inne osoby czekałem na realizację zamówienia, ponaglałem i w końcu odstąpiłem od umowy. Wyznaczyłem termin 14 dni na zwrot pieniędzy i nic, cisza, żadnego kontaktu. W poniedziałek jestem umówiony w swojej komendzie policji na zł [rozwiń/zwiń]
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-04-13
*.90.167.*
Oszuści - to mało powiedziane. To zwykli złodzieje !!!!!!!! Zamówienie złożyłam 02.01.18 i na nieszczęście opłaciłam, potem były przepraszające maile że "z przyczyn od nich niezależnych" nie mogą zrealizować zamówienia i czy mogę poczekać. Po którymś mailu zrezygnowałam i podobno anulowano to zamów [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kolejny-oszukany-klient
link | zgłoś
2018-04-12
*.231.13.*
Jesteśmy kolejnymi oszukanymi klientami. Niestety lampy zamówiliśmy na początku września, jeszcze wtedy nie było lawiny negatywnych komentarzy. Właśnie złożyliśmy wniosek do sądu o egzekucję. POSZKODOWANI, PISZCIE CO UDAŁO WAM SIĘ OSIĄGNĄĆ DROGĄ SĄDOWĄ LUB PRZEZ POLICJĘ.
żadne
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-04-10
*.114.131.*
Obsługa fatalna. Od grudnia 2017 roku nie otrzymałam opłaconego towaru. Brak kontaktu ze sprzedającym. Nie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-04-10
*.47.130.*
Trzymajcie się z dala od tego sklepu. Ich strategia to wystawić lampę w niższej cenie niż u konkurencji, jak wpłacisz pieniądze to zwodzenie Cię miesiące że już niebawem będzie wysyłka, jak się poddasz i rezygnujesz z zamówienia to brak kontaktu, brak zwrotu wpłaconych pieniędzy. Nie każdy pójdzie d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-04-10
*.10.217.*
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie. Po 3 miesiącach od złożenia zamówienia, brak zamówionych lamp, brak kontaktu ze sprzedawcą, brak informacji o zwrocie pieniędzy wpłaconych na konto firmy. Sprawę zgłoszę na policję i do rzecznika praw konsumenta. Opinia zdecydowanie negatywna. Omijajcie ten sk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WRaq
link | zgłoś
2018-04-09
*.50.140.*
Niestety po 2 miesiącach oczekiwania na towar i braku kontaktu z przedstawicielami firmy odstępuję od umowy zgodnie z paragrafem VIII ustęp 7 i żądam zwrotu pieniędzy. Po okresie 14 dni sprawą będzie się już zajmowała kancelaria (opłata 700 zł) ale niech nieuczciwemu sprzedawcy nie opłaci się ro [rozwiń/zwiń]
brak
Wyciąganie pieniędzy od klientów i brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bartosz
link | zgłoś
2018-04-05
*.233.157.*
Firma bardzo nie rzetelna, lampy zamówione zostaly w pazdzierniku 2017roku do stycznia 2018 roku nie doszly, zrezygnowalem z zakupu nie zwrocono do dzis pieniedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
whisperer
link | zgłoś
2018-04-05
*.233.26.*
Sprzedawca bardzo nierzetelny, pobrał pieniądze, nie zrealizował zamówienia wiedząc że dany model lamp nie jest już dostępny na rynku, nie poinformował o tym klienta, po miesiącu czasu zażądałem zwrotu pieniędzy, odpisał że w ciągu 14 dni pieniądze zostaną zwrócone. Minęło dni 20 , wciąż pieniędzy n [rozwiń/zwiń]
żadne
nieuczciwy,nierzetelny sprzedawca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sław
link | zgłoś
2018-04-04
*.186.154.*
zamówienie z lata 2017, w pełni opłacone i przez pół roku nie zrealizowane. Po rezygnacji brak zwrotu pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...