Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 367
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marta z Grenlandii
link | zgłoś
2018-03-16
*.111.156.*
Polecam, profesjonalne podejście do klienta, nie ma problemu z zwrotem, czy wymianą, a same lampy bardzo wysokiej jakości
Cena, dostawa, mila obsługa
szkoda ze nie ma dostawy 24h tylko 2 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Broda
link | zgłoś
2018-03-14
*.131.127.*
jak w temacie. nie ma się od czego przyczepić :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2018-03-14
*.89.113.*
Wszystko zgodnie z opisem. Na 5 gwiazdek : negocjacja ceny i przygotowanie lampy do wysyłki.
zgodność z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2018-03-14
*.108.129.*
Wszystko w najlepszym porządku, lampa zgodna z opisem i dobrze zapakowana. Termin dostarczenia także zgodny z opisem.
terminowość, zgodność z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-03-14
*.99.84.*
Zdecydowanie polecam za zaangażowanie. Profesjonaliści.
zaangażowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tomek
link | zgłoś
2018-03-14
*.125.169.*
Pełen profesjonalizm, doskonała obsługa, elastyczne podejście, lampy przychodzą świetnie zapakowane. Kolejne zakupy lamp na pewno w tym samym sklepie.
profesjnalizm, solidne pakowanie
trudno się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justa
link | zgłoś
2018-03-14
*.217.0.*
Transakcja przebiegła na najwyższym poziomie. Szczerze polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anty Hejter
link | zgłoś
2018-03-14
*.186.79.*
Ludzie, opanujcie się. Paru niezadowolonych osób 'sklonowało się' i wypisują gdzie się da o oszustach, złodziejach itp. Przecież każdy głupek widzi, że to nie są opinie od różnych osób... Weźcie się dogadajcie ze sklepem i przestańcie hejtować. Tam też pracują ludzie, a nie cyborgi. A co do sklepu, [rozwiń/zwiń]
Ogarnąć się, hejterzy opiniujący
Sklep - zatrudnijcie sobie osobę do odbierania telefonów!!!!!! Nie każdemu wystarczy email.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta86
link | zgłoś
2018-03-14
*.166.53.*
Bardzo fajny sklep z lampami! duży wybór! dobre ceny i rzeczywista możliwość ich negocjacji! bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą! lampy bezpiecznie zapakowane i co najważniejsze odpowiadają temu co na zdjęciach na stronie. Kupiłam u nich lampy do całego mieszkania i gdybym miała więcej pomieszczeń, t [rozwiń/zwiń]
ceny oraz negocjacje, kontakt email super i doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-03-14
*.154.237.*
Bardzo zadowolony, jak mówią tak robią. Tak trzymać.
słowność i terminowość
odbierajcie telefony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
BARTEK
link | zgłoś
2018-03-14
*.242.213.*
SUPER SKLEP,POLECAM WSZYSTKIM super jakość produktu .cena też daje dużą satysfakcję z produktu.
produkty dobrej jakości, fajne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pati
link | zgłoś
2018-03-14
*.230.124.*
Szybko sprawnie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-03-14
*.126.83.*
Transakcja godna polecenia . Szczerze polecam Widzę, że hejterów tutaj nie brakuje.
spory asortyment, fachowe doradztwo, możliwe negocjacje cenowe
utrudniony kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...