Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 395
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewelina
link | zgłoś
2018-02-23
*.186.79.*
Zakupiłam w sklepie lampę do salonu i jestem bardzo zadowolona. Świetnie zapakowana i jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu :) Z pewnością sama coś jeszcze kupię na tej stronie. Polecam!
duży wybor lamp, dobre zapakowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-02-23
*.125.169.*
Zamówiłem w sklepie 2 towary . Obydwa z promocji . Cena była bardzo dobra , jakość też . Wysyłka na czas . Polecam Andrzej
dobre ceny, jakoś, terminowość
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cyter71
link | zgłoś
2018-02-23
*.217.0.*
wszystko w jak najlepszym porządku , to mój kolejny zakup bezproblemowy w tym sklepie
bez problemów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-02-19
*.146.132.*
Poniżej treść korespondencji z Firmą "Jumar-Adam Podhajski", dla uwiarygodnienia tego, że Firma ta wyłudzenie pieniędzy od klienta (od 3 miesięcy czekam zwrot pieniędzy za lampę) nazywa po prostu "zwłoką": W dniu 2018-02-19 11:20:28 użytkownik ...... napisał: > Witam, > > Przepraszamy za wyn [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszustwo, zwodzenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-02-19
*.146.132.*
Na podstawie własnego doświadczenia informuję, że Firma Jumar-Adam Podhajski to oszuści. Wyłudzono ode mnie pieniądze za lampę podłogową, która nigdy do mnie nie dotarła. Ostateczny zwrot kosztów za lampę firma deklarowała na dzień 15 listopada. Pieniądze na moje konto nie wpłynęły. Sprawa o wyłudze [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2018-02-16
*.191.227.*
Lampa zakupiona 12 grudnia 2017. Termin realizacji kilkukrotnie przekłądany. Pokusiłem sie o telefon do producenta lampy i ten zapewnia, że bez problemu mogą taką lampę wykonac w kilka dni, nawet jeśli jest to model sprzed kilku lat. Załuję, że nie zamówiłęm bezpośrednio u nich. Poinformowałem na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagmara
link | zgłoś
2018-02-15
*.2.129.*
Zamowienie zlozone w drugiej polowie pazdziernika na kwote ponad 6 tys zl. Calosc zaplacona przelewem, bo to mialo przyspieszyc realizacje. Sklep wtedy polecany byl na ceneo. Pierwsza czesc zamowienia zostala zrealizowana w pierwszej polowie grudnia, co uspilo moja czujnosc (bo jakby mieli mnie osz [rozwiń/zwiń]
Negocjacja cen
Baaaaaaardzo długi okres realizacji zamówienia, brak odp na e-maile, utrudniony kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
6lamp
link | zgłoś
2018-02-14
*:49c0:a92f:*
Witam. Ja zrobilam tak jak napisal Mikuś. 40 min na policji. Wszystko zgloszone. To nic trudnego. A jak facet oglosi upadłosc to nie zobaczymy zwrotu pieniedzy. Nie ma sie co obwiniac bo zamawiajac w październiku sklep mial niezle recenzje. Sprawdzalam przed dokonaniem zakupu. Szacuje ze od wrzesnia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bodzio
link | zgłoś
2018-02-13
*.254.164.*
Zamówiłem lampę w listopadzie. Do dziś nie mam lampy. Kontakt mailowy jest ale za każdym razem kolejna data. Rezygnuję z zamówienia i prawdopodobnie się to skończy na policji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikuś
link | zgłoś
2018-02-12
*.88.231.*
Niestety firma okazała się nierzetelna. Absurdalnie długi czas realizacji zamówienia i ponad 3 miesiące oczekiwania na zwrot zapłaconych (niemałych) pieniędzy z powodu braku zam. towaru. Nie skutkują żadne prośby o zwrot pieniędzy ani telefoniczne ani mailowe, jedyna osoba odpowiedzialna za przele [rozwiń/zwiń]
brak towaru, permanentne oszukiwanie klientów w sprawie terminu zwrotu zapłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2018-02-11
*.252.122.*
Zdecydowanie NIE POLECAM. Lampy zamówiłam 29 października 2017r., niestety od razu przedpłaciłam dość wysoką kwotę, byłam zwodzona przez obsługę sklepu (termin dostawy się przesuwa itp.) aż do 21 grudnia, kiedy w końcu straciłam cierpliwość i wycofałam zamówienie. Pieniądze miały być zwrócone niezwł [rozwiń/zwiń]
brak
Brak kontaktu, brak towaru, brak zwrotu pieniędzy + liczne kłamstwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2018-02-10
*.146.141.*
Dziś zgłosiłem sprawę na POLICJĘ. Wszyscy poszkodowani niech też tak zrobią. Stronę www.lampydomowe.pl POLICJA wkrótce zablokuje.
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2018-02-09
*.24.203.*
Nie kupować od tych ludzi. Niestety jest to oszustwo. Sprawa zgłoszona na policję. Początkowo przeciągają sprawę, następnie kontakt się urywa. Ani lamp, ani pieniędzy.
Brak
Kradzież Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...