Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 336
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Do Krzysiek
link | zgłoś
2018-01-26
*.199.131.*
Pomijając styl wypowiedzi i skandaliczne oraz bezpodstawne zarzuty, wprawne oko zauważy iż opinie pozytywne pisane na tym portalu są z innych IP (liczby z gwiazdkami obok daty), zatem nie jest to możliwe aby pisała jedna osoba. Na Ceneo średnia opinii 4.0 - to źle? Błagam... Ja jestem zadowolony [rozwiń/zwiń]
kontakt, spory asortyment
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-01-25
*.59.2.*
Bardzo szybka dostawa (jakby sklep był "za rogiem"), towar taki jak zamówiony, komunikacja super.
komunikacja, dostawa, zgodność towaru z ofertą na stronie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2018-01-25
*.199.210.*
Miły i łatwy kontakt, szybka realizacja, żadnych problemów- POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE
sprawny kontakt, miła obsługa, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-01-25
*.0.232.*
Kupiłam żyrandol do sypialni - piękny i w dobrej cenie, towar dotarł bez uszkodzeń i już pięknie się prezentuje
solidnie zapakowany towar, atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2018-01-25
*.140.114.*
Towar dostarczony sprawny. Już zamontowany i świeci. Bez żadnych zastrzeżeń. Cenowo nie do przebicia. Polecam.
ciekawy asortyment, niezłe ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Pan Krzysio
link | zgłoś
2018-01-25
*.199.131.*
Szybko, sprawnie , zgodnie z zamówieniem. PS. "Krzysiek" kto Ci uwierzy w Twoje brednie? Piszesz sam lub w parę osób te same opinie, ponieważ tego portalu nikt nie moderuje, a widać to po adresach IP. Sklep ma 214 opinii, średnia 4.0, to że czasem sobie popiszecie falę pseudoopinii 'oszuści' czy [rozwiń/zwiń]
rzetelna obsługa, dobry kontakt i fachowe doradztwo
brak - nie ma, normalny sklep jak inne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin S.
link | zgłoś
2018-01-24
*.186.76.*
Dawno nie zrobiłem tak udanych zakupów. Miła obsługa, bardzo dobrej jakości towar, a realizacja zgodnie z deklarowanym terminem. Poleciłem już sklep znajomym - skorzystali i również są tak zadowoleni jak ja !
miła i kompetentna obsługa, terminowość, wysoka jakość towaru
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2018-01-24
*.141.32.*
Kolejny zakup po dłuższej przerwie i znowu same zachwyty: - niska cena, - idealny kontakt, - idealna dostawa /szybka, towar świetnie zabezpieczony/. Polecam jako wzorzec platońskiej idei dobrego sprzedawcy.
ceny i możliwość ich negocjacji, wzorowy kontakt, szybka dostawa, solidne zabezpieczenie towaru do transportu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-01-24
*.160.119.*
Szybka, sprawna realizacja zamówienia (lampka biurkowa szwedzkiej firmy Markslojd). Na uwagę zasługują ceny - w paru przypadkach o kilkadziesiąt procent niższe niż w innych sklepach (!).
sprawność obsługi, okazyjne ceny niektórych produktów
zbyt duża oferta, trudno jest zapoznać się z całym asortymentem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-01-24
*.186.79.*
Same superlatywy pod adresem sprzedawcy, bardzo miła i wyczerpująca informacja o sposobie i terminie wysyłki, lampa piękna w doskonałej cenie, pancernie opakowana, jestem pod wrażeniem dbałości o zadowolenie klienta, to na pewno nie był ostatni zakup w tym sklepie. Serdecznie dziękuję za udaną trans [rozwiń/zwiń]
miła oraz fachowa obsługa, dotrzymany termin realizacji, sposób pakowania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Urszula
link | zgłoś
2018-01-24
*.125.168.*
Sklep godny zaufania,wysyłka dostarczona w terminie,super kontakt.
kontakt, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-01-24
*.10.250.*
Sklep, jak najbardziej godny polecenia. Lampy dotarły w ustalonym terminie, bez żadnych wad, świetnie zapakowane.
terminowość, jakość towaru, pakowanie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izajanas
link | zgłoś
2018-01-24
*.241.4.*
Obsługa na najwyższym poziomie, błyskawiczny i bezproblemowy kontakt, fachowe doradztwo i pomoc, oraz dobre ceny. Przesyłka według ustaleń, a towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony. Połowę oświetlenia do nowego domu kupiłam u tego sprzedawcy, w 3 zamówieniach. POLECAM z czystym sumieniem:))
poziom obsługi, wiedza, ceny, zabezpieczenie towaru do transportu
naprawdę trudno mi się czegoś doszukać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...