Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 431
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Iwona
link | zgłoś
2018-03-14
*.126.83.*
Transakcja godna polecenia . Szczerze polecam Widzę, że hejterów tutaj nie brakuje.
spory asortyment, fachowe doradztwo, możliwe negocjacje cenowe
utrudniony kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2018-03-14
*.195.19.*
szybko, sprawnie, bezproblemowo. tak powinien działać sklep internetowy.
poprawna komunikacja, terminowość
kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2018-03-13
*.186.75.*
Poywierdzam wszelkie poniższe złe opinie na temat: P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski lampydomowe.pl lampyogrodowe.pl outleteglo.pl Firma obraca pieniędzmi za towar, którego nie posiada. Scenariusz zawsze ten sam - gdy minie termin realizacji dostajesz informację, że "dostawa od producenta się [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-03-12
*.189.213.*
Poszkodowanych przez tę firmę jest bardzo wielu. Ja zgłosiłam swoją sprawę na Policję. Dowiedziałam się tam również,że przeciwko tej firmie prowadzone jest postępowanie zbiorowe. Więc jeśli ktoś jest poszkodowany, a nie zgłosił jeszcze oszustwa to niech się nie waha.
-
brak towaru, brak pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2018-03-10
*.133.144.*
Od dwóch miesięcy czekam na zapłacony towar. Obawiam się, że konieczna będzie wizyta i zgłoszenie oszustwa Policji. Czekam do 13 marca na towar lub zwrot pieniędzy. O rezultacie jeszcze napiszę. Zalecam daleko idącą ostrożność. Metoda przesyłka kurierska za pobraniem to chyba dobry wybór
cena
wszystko inne, włącznie z tym, że cena jest, ale towaru nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
marcin
link | zgłoś
2018-03-10
*.71.121.*
polecam z calego serca ten sklep kazdemu....KTO CHCE STRACIC BEZPOWROTNIE SWOJE CIEZKO ZAROBIOnE PIENIADZE..jak "uczciwa" firmą jest ten "biznes" niech przekona się każdy kto chce zamówic cos za pobraniem...kręcą, wiją się jak wąż i zachęcają do wpłaty zaliczki.NIE RÓBCIE TEGO NIGDY. Lepiej oddajcie [rozwiń/zwiń]
brak
do tej pory nie miałem do czynienia ze złodziejami, niech ktoś napisze jakie zalety ma zlodziej?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-03-09
*.13.187.*
Ostrzegam wszystkich przed zakupem w tej firmie , nigdy dotąd nie spotkałam się z tak bezpardonowym oszustwem. Moje zamówienie z 29 września 2017 do tej pory nie zostało zrealizowane w całości ( cześć została zrealizowana w grudniu po bardzo wielu mailach i interwencjach . Brak kontaktu telefoniczne [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2018-03-08
*.11.130.*
Oszuści !!! Omijajcie szerokim łukiem tą złodziejską firmę i jej strony internetowe( bo przecież nie jedną ).U mnie to samo, co w poprzednich wpisach - zamówienie towaru, niestety wpłata pieniędzy i ... nic ! Zero kontaktu telefonicznego, zdawkowe odpowiedzi mailowe i odwlekanie sprawy w nieskończon [rozwiń/zwiń]
żadnych
wyłącznie wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-03-07
*.189.213.*
Ja też zostałam oszukana przez tego Pana. Lampę zamówiłam 15 grudnia 2017 r. Od tego czasu minęły 3 miesiące. Nie ma lampy, ani pieniędzy. Sprawę skierowałam do organów ścigania. Może zrobić pozew zbiorowy? Bo poszkodowanych jest bardzo wielu. ([email protected])
brak
brak towaru, brak pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-03-07
*.254.146.*
Witam, Ostrzegam wszystkich kupujących w tej firmie. Lamy zostały zamówione na początku stycznia, niestety nie otrzymałam ani pieniędzy, ani towaru. Brak kontaktu ze strony Firmy Jumar. Sprawę kieruje na Policję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
marcin
link | zgłoś
2018-03-06
*.71.121.*
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA POZYTYWNE PSEUDOKOMENTARZE PONIŻEJ SKLEP OD LISTOPADA NIE OODAJE MI PIENĘDZY ZA ZAMÓWIENIE KTOREGO NIE ZREALIZOWANO. PRZEZ TELEFON KŁAMSTWA NA MAILE NIE ODPISUJĄ. NIGDY SIĘ Z TAKIM CZYMŚ NIE SPOTKAŁEM. ONI PO PROSTU UKRADLI MOJE PIENIĄDZE!!!!!!!!!!
brak
nie realizują zamówienia kłamią nie oddają pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2018-03-06
*.253.226.*
Absolutnie odradzam! Sklep najpierw przez ponad miesiąc nie zrealizował zamówienia (złożone: 18.12.2017), a następnie - po rezygnacji z zamówienia - do dnia dzisiejszego nie oddał pieniędzy. Całkowity brak kontaktu telefonicznego, telefon nie odpowiada. Na wiadomości mailowe odpowiada zdawkowo z in [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andu61
link | zgłoś
2018-03-04
*.89.169.*
Transakcja odbyła się błyskawicznie, bez problemów, zaś przesyłka została pięknie zabezpieczona. Polecam zakupy w tym sklepie.
Błyskawiczna dostawa, solidne zabezpieczenie towaru do transportu, zero problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...