Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.8 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 407
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Artur
link | zgłoś
2018-03-21
*.186.75.*
Moja historia jest podobna do wszystkich - zamówienie, tygodnie czekania, w końcu anulacja i czekanie na zwrot pieniędzy. Po ponad trzech miesiącach batalii finał szczęśliwy. Firma widać wychodzi na prostą, a negatywne opinie dały jej do myślenia, że nie tędy droga. Trudno mi się wypowiadać o jakośc [rozwiń/zwiń]
n/d
trudno powiedzieć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2018-03-20
*.79.109.*
Uwaga, zostałem oszukany przez sklep internetowy lampydomowe.pl prowadzony przez "Jumar" Adam Podhajski; w grudniu 2017 r. złożyłem zamówienie za ponad 400 zł, po miesiącu napisałem maila z zapytaniem kiedy otrzymam lampy, okazało się, że ich nie mają. Zamówienie zostało anulowane, a pieniędzy nie o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam34
link | zgłoś
2018-03-20
*.225.84.*
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2018-03-20
*.128.12.*
Złodziej do kwadratu. nie realizuje zamówień i nie oddaje wpłaconych pieniędzy. Nie kupujcie u tego oszusta. poziom obsługi reklamacji ten poniżej - zerowy
brak
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ooooof
link | zgłoś
2018-03-20
*.178.210.*
Omijać szerokim łukiem!!! Oszuści i złodzieje, którzy najwyraźniej sami wypisują sobie pozytywne komentarze. Lampy zamówiłam w sierpniu, część na szczęście dostałam (co teraz wydaje mi się cudem), ale pozostałych za ok. 600 zł nie zobaczyłam nigdy. Zwrotu pieniędzy również nie otrzymałam. Brak konta [rozwiń/zwiń]
żadnych
oszuści i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Sylwia
link | zgłoś
2018-03-19
*.152.46.*
Od 22 grudnia 2017 jestem oszukiwana i zwodzona przez pracowników firmy. Nie dostałam zmówionych lamp, jak również zwrotu pieniędzy. Sprawę zgłaszam do prokuratury o oszustwo i kradzież.
Ostrzeżenie przed tym sprzedającym
Ostrzeżenie przed sprzedającym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-03-19
*.146.251.*
7 stycznia kupiłam 3 lampy, do dnia dzisiejszego nie otrzymałam towaru. Pracownicy zwodzą, że za dwa tygodniu już na pewno będzie, po dwóch tygodniach sytuacja się powtarza. Jak tak dalej pójdzie i nie zwrócą pieniędzy to zgłoszę sprawę na policję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-03-19
*.76.82.*
Nawiązując do komentarza z "hejtami" to zapraszam Pana do Warszawy na ul. Prymasa 6. Pokaże Panu liczbę osób oszukanych przez firmę Jumar(Adam Podhajski) i łączna kwotę, ja utopiłem ponad 3tys. zł. Dopóki firma nie przestanie oszukiwać to negatywne komentarze nie będą miały końca. I swoje szanowne i [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystkie możliwe i oczywiście brak towaru, brak kontaktu i brak pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hania
link | zgłoś
2018-03-16
*.42.203.*
Chciałabym ostrzec potencjalnych klientów sklepu ,że zostałam oszukana przez sklep lampy domowe.pl. W grudniu 2017 roku dokonałam zakupu żyrandola i czekałam dwa miesiące na to, żeby go otrzymać.Niestety żyrandola nie otrzymałam .W miedzy czasie próbowałam kontaktować się drogą telefoniczną ze sklep [rozwiń/zwiń]
żandych
lekceważenie klienta ,oszustwo ,brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta z Grenlandii
link | zgłoś
2018-03-16
*.111.156.*
Polecam, profesjonalne podejście do klienta, nie ma problemu z zwrotem, czy wymianą, a same lampy bardzo wysokiej jakości
Cena, dostawa, mila obsługa
szkoda ze nie ma dostawy 24h tylko 2 dni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
6lamp
link | zgłoś
2018-03-16
*:c277:112:*
Zlozylam zamowienie 7 pazdziernika. 9 wplacilam zaliczke. Schemat dzialania firmy jak u wszystkich, problemy z dostawa zmiany terminu dostawy obiecali gratis za niedogodnosci. Poczatek stycznia wycofalam zamowienie i zglosilam na policje. Prokuratura z Raciborza przejela sprawe bo zgloszonych oszust [rozwiń/zwiń]
Oszust
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany przez Ju-mar
link | zgłoś
2018-03-15
*.186.75.*
Niesamowite, jak co kilka dni pojawia się nagle wysyp peanów na temat szybkości dostaw, poziomu obsługi i profesjonalizmu pracowników wszelkich serwisów internetowych obsługiwanych przez Ju-mar. Z reguły jest to 6-8 opinii, które maja za zadanie zając pierwsza stronę przeglądarki. Tymczasem rośn [rozwiń/zwiń]
brak
Uwaga! złodzieje!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-03-14
*.221.68.*
zwykly cham oszukujacy ludzi, omijac to dziadostwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...