Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 336
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Misia
link | zgłoś
2018-01-15
*.154.237.*
Zamówiony towar w idealnym stanie i bardzo dobrze zapakowany dotarł do mnie dzień po zapłacie. Świetny kontakt mailowy ze sklepem. Oby każdy sklep tak interesował się czy przesyłka dotarła do klienta:)
szeroki asortyment, wygodna nawigacja po sklepie, solidność
strona internetowa potrafi na moment 'przymulić', ale to szczegół :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-01-15
*.85.61.*
Od zamówienia do dostarczenia lamp minął zaledwie jeden dzień. Kupiłam towar oznaczony "24h". Paczka zapakowana bardzo solidnie, wszystko działa i ma się dobrze. Dodatkowy plus za kuriera GLS, który zadzwonił rano i był punktualnie (!) tak jak się umówiliśmy.
Szybkość, profesjonalizm, zapakowanie
nie doszukałam się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-01-15
*.186.79.*
Sklep, jak najbardziej godny polecenia. Lampy dotarły w ustalonym terminie, bez żadnych wad, świetnie zapakowane.
możliwość negocjacji i wycen
nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-01-15
*.125.168.*
Sprawna i udana transakcja. Komunikacja mailowa nienaganna. Oprawy dotarły w podanym terminie w stanie nienaruszonym. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
rzetelność, komfort zakupów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-01-15
*.10.250.*
Jakość towaru - najwyższa! Lampy doskonale zapakowane - bezpiecznie docierają do odbiorcy. Szybko i rzetelnie.
wysoka jakość towaru, profesjonalnie zapakowane i dostarczone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Janusz
link | zgłoś
2018-01-12
*.199.131.*
Wszystko ok POLECAM! UWAGA! Nie dajcie się nabrać na szemrane negatywne opinie pisane naprzemiennie przez parę osób!!!
Ceny, kontakt, pakowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogucha
link | zgłoś
2018-01-11
*.57.35.*
Moja opinia o sklepie "lampydomowe.pl" sięga najwyższych punktów. To wyraz podziwu i uznania za bardzo szybką realizację zamówienia. Miłą dla mnie niespodzianką była również możliwość negocjacji ceny, z której skorzystałam, z powodzeniem zresztą. Zakupiona lampa jest wyjątkowa. Oryginalnie prezentuj [rozwiń/zwiń]
szybka realizacja, możliwość negocjacji cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kkdoo
link | zgłoś
2018-01-11
*.197.168.*
Zakup na najwyższym poziomie. Idealny kontakt zarówno telefoniczny, jak i mailowy. Dokładna informacja o terminie dostawy i... dostawa dużo przed czasem. Polecam ten sklep.
kontakt, szeroki asortyment
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz K.
link | zgłoś
2018-01-10
*.141.32.*
Szanowni Państwo. Jestem instalatorem i współpracuję z tą firmą długie lata, kiedy jeszcze raczkowała na naszym rynku. Wiadomo, jak to w życiu, zdarzały się wpadki, czasami pracownik/kurier/dostawca nawalił, ale za każdym razem umiałem się dogadać. Fakt faktem, nie jestem roszczeniowym człowiekiem [rozwiń/zwiń]
czytaj wyżej
nic, zero, null
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gregmar
link | zgłoś
2018-01-10
*.195.98.*
Obsługa na najwyższym poziomie, błyskawiczny i bezproblemowy kontakt. Przesyłka według ustaleń, a towar bardzo dobrze zapakowany. POLECAM z czystym sumieniem:)
bezproblemowy kontakt, realizacja zgodnie z ustaleniami
brak istotnych wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Halina
link | zgłoś
2018-01-10
*.241.5.*
Moje zamówienie za pobraniem zostało zrealizowane w tydzień. Zamawiałam lampę Maxlight. Dziękuję.
czas realizacji
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2018-01-10
*.226.187.*
wszystko szybko i bezproblemowo. Bardzo miła i fachowa pomoc - to już mój kolejny zakup w tym sklepie i pewnie jeszcze tu wrócę
szybkość działania, konkretne odpowiedzi nawet na trudne pytania
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IzaJanas
link | zgłoś
2018-01-10
*.115.112.*
Obsuga na najwyższym poziomie, błyskawiczny i bezproblemowy kontakt, pomoc i doradztwo. Przesyłka według ustaleń, a towar bardzo dobrze zapakowany. POLECAM z czystym sumieniem:)
Wysoki poziom obsługi, towar znakomicie zapakowany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...