Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 395
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Grzegorz Hauslinger
link | zgłoś
2018-01-30
*.169.220.*
Zamowienie zlozylem 13.07.2017. Przedplaty dokonalem nastepnego dnia. Otrzymalem potwierdzenie. 01.10, po licznych telefonach wyslalem email z informacja ze odstapie od umowy o ile nie otrzymam towaru do 10.10.2017. Nie otrzymalem. Formularz odstapienia od umowy wyslalem 10.10 mailem i listem poleco [rozwiń/zwiń]
zadnych ceny calkiem nie sa konkurencyjne - kupilem lepsze i tansze lampy z innego zrodla
kompletne lekcewazenie czasu klienta - przez kilka dni czekalem na kuriera tracac cenny czas pracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baśka
link | zgłoś
2018-01-30
*.172.237.*
Nie róbcie zakupów w tym sklepie !!!! Przecież to zwykli oszuści. Działają dokładnie, jak pisze mój poprzednik. Najpierw długie oczekiwanie na zamówienie. Dziwne wymówki, dlaczego się opóźnia. Zorientowałam się, że kłamią, bo Pani nie sprawdziła, co mi wcześniej na ściemniała. Kiedy, zrezygnowałam z [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do "Do Krzysiek" czytaj do sprzedawcy
link | zgłoś
2018-01-29
*.233.219.*
Ceneo weryfikuje opinie. Nie można dodać negatywnej opinii bez podania nr zamówienia. Nie odnieśliście się do 2 oskarżeń o wyłudzenie, które musiały być potwierdzone nr zamówienia. Średnia z ostatniego miesiąca jest słaba, a 2 pozytywy to pewnie wasze. W przeszłości też wyłudzaliście pieniądze. Wys [rozwiń/zwiń]
brak
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Krzysiek
link | zgłoś
2018-01-26
*.199.131.*
Pomijając styl wypowiedzi i skandaliczne oraz bezpodstawne zarzuty, wprawne oko zauważy iż opinie pozytywne pisane na tym portalu są z innych IP (liczby z gwiazdkami obok daty), zatem nie jest to możliwe aby pisała jedna osoba. Na Ceneo średnia opinii 4.0 - to źle? Błagam... Ja jestem zadowolony [rozwiń/zwiń]
kontakt, spory asortyment
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2018-01-26
*.68.178.*
Odnieś się złodzieju do opinii sklepu z ceneo https://www.ceneo.pl/sklepy/lampyogrodowe.pl-s10020 Oszukałeś wiele osób. Sprawa została zgłoszona na policję. Tutaj możesz sobie pisać tyle pozytywnych opinii ile chcesz.
brak
złodzieje i manipulanci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-01-25
*.59.2.*
Bardzo szybka dostawa (jakby sklep był "za rogiem"), towar taki jak zamówiony, komunikacja super.
komunikacja, dostawa, zgodność towaru z ofertą na stronie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2018-01-25
*.199.210.*
Miły i łatwy kontakt, szybka realizacja, żadnych problemów- POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE
sprawny kontakt, miła obsługa, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-01-25
*.0.232.*
Kupiłam żyrandol do sypialni - piękny i w dobrej cenie, towar dotarł bez uszkodzeń i już pięknie się prezentuje
solidnie zapakowany towar, atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2018-01-25
*.140.114.*
Towar dostarczony sprawny. Już zamontowany i świeci. Bez żadnych zastrzeżeń. Cenowo nie do przebicia. Polecam.
ciekawy asortyment, niezłe ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pan Krzysio
link | zgłoś
2018-01-25
*.199.131.*
Szybko, sprawnie , zgodnie z zamówieniem. PS. "Krzysiek" kto Ci uwierzy w Twoje brednie? Piszesz sam lub w parę osób te same opinie, ponieważ tego portalu nikt nie moderuje, a widać to po adresach IP. Sklep ma 214 opinii, średnia 4.0, to że czasem sobie popiszecie falę pseudoopinii 'oszuści' czy [rozwiń/zwiń]
rzetelna obsługa, dobry kontakt i fachowe doradztwo
brak - nie ma, normalny sklep jak inne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2018-01-25
*.68.178.*
Złodzieje, a do tego oszuści. Ściemniają, że jest opóźnienie, a potem zwlekają z oddaniem pieniędzy, robią wszystko, żeby opóźnić reakcję i zgłoszenie sprawy na policję. Dodatkowo fałszują tutaj opinię o sklepie. Nagle 7 pozytywnych opinii o sklepie po fali oskarżeń o przywłaszczenie. Poważnie?
brak
złodzieje, ściemniacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin S.
link | zgłoś
2018-01-25
*.186.76.*
Dawno nie zrobiłem tak udanych zakupów. Miła obsługa, bardzo dobrej jakości towar, a realizacja zgodnie z deklarowanym terminem. Poleciłem już sklep znajomym - skorzystali i również są tak zadowoleni jak ja !
miła i kompetentna obsługa, terminowość, wysoka jakość towaru
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2018-01-25
*.141.32.*
Kolejny zakup po dłuższej przerwie i znowu same zachwyty: - niska cena, - idealny kontakt, - idealna dostawa /szybka, towar świetnie zabezpieczony/. Polecam jako wzorzec platońskiej idei dobrego sprzedawcy.
ceny i możliwość ich negocjacji, wzorowy kontakt, szybka dostawa, solidne zabezpieczenie towaru do transportu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...