Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 393
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magda
link | zgłoś
2018-01-25
*.10.250.*
Sklep, jak najbardziej godny polecenia. Lampy dotarły w ustalonym terminie, bez żadnych wad, świetnie zapakowane.
terminowość, jakość towaru, pakowanie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izajanas
link | zgłoś
2018-01-25
*.241.4.*
Obsługa na najwyższym poziomie, błyskawiczny i bezproblemowy kontakt, fachowe doradztwo i pomoc, oraz dobre ceny. Przesyłka według ustaleń, a towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony. Połowę oświetlenia do nowego domu kupiłam u tego sprzedawcy, w 3 zamówieniach. POLECAM z czystym sumieniem:))
poziom obsługi, wiedza, ceny, zabezpieczenie towaru do transportu
naprawdę trudno mi się czegoś doszukać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2018-01-23
*.66.89.*
Złodzieje, zamówienie nie zrealizowane, brak kontaktu,brak pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-01-22
*.160.154.*
UWAGA OSZUŚCI! Sprawa zgłoszona na Policję i Allegro. Najpierw miło i odpisywali na maile, a jak przyszło co do czego to ani towaru brak ani pieniędzy. Allegro zablokowało im konto lampydomowe_pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-01-22
*.146.105.*
Wszystkim oszukanym podaję adres powiatowego rzecznika ochrony konsumenta w Raciborzu [email protected] http://www.powiatraciborski.pl/main/aktualnosci_powiat/Powiatowy-Rzecznik-Praw-Konsumentow-zmiany-od-1-lipca/idn:3332.html Adresy policji oczywiście łatwo znaleźć
brak
Oszustwo, zwodzenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-01-22
*.146.105.*
Pozdrawiamy pracowników firmy "Jumar Adam Podhajski", którzy napisali wszystkie pozytywne opinie na temat tej firmy, czy Pani Patrycja Klecha to Misia, Joanna, Magda, Anna, Kasia a może Janusz ? Wszystkie oszusta tej firmy zgłaszajcie do Powiatowego Rzecznika Praw Konsumenta w Raciborzu i na poli [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-01-21
*.115.40.*
Banda oszustów! W listopadzie zamówiłam lampę, po interwencji w grudniu Pani Patrycja Klecha powiedziała, że lampa będzie za 2 tygodnie. Po dwóch tygodniach i kontakcie mailowym bo telefonu nikt tam nie odbiera, oczywiście kazała mi czekać kolejne 2 tygodnie. Zrezygnowałam z zamówienia, na pieniądze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ciukus
link | zgłoś
2018-01-21
*.172.236.*
Uwaga!!!!! Złodzieje!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2018-01-18
*.146.162.*
Nikomu nie polecam wpłacania pieniędzy do tej firmy. We wrześniu zamówiłam towar, po 3 miesiącach okazało się, że towaru nie będzie, do dziś czekam na zwrot pieniędzy. Brak odpowiedzi na maile. Ta firma to oszuści i naciągacze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2018-01-15
*.173.147.*
Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Właściciel to oszust. Nie ufajcie tym wspaniałym opiniom, które zostały napisane przez sprzedawcę i zatrudnione tam panie. Jedno wielkie oszustwo!
brak
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misia
link | zgłoś
2018-01-15
*.154.237.*
Zamówiony towar w idealnym stanie i bardzo dobrze zapakowany dotarł do mnie dzień po zapłacie. Świetny kontakt mailowy ze sklepem. Oby każdy sklep tak interesował się czy przesyłka dotarła do klienta:)
szeroki asortyment, wygodna nawigacja po sklepie, solidność
strona internetowa potrafi na moment 'przymulić', ale to szczegół :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-01-15
*.85.61.*
Od zamówienia do dostarczenia lamp minął zaledwie jeden dzień. Kupiłam towar oznaczony "24h". Paczka zapakowana bardzo solidnie, wszystko działa i ma się dobrze. Dodatkowy plus za kuriera GLS, który zadzwonił rano i był punktualnie (!) tak jak się umówiliśmy.
Szybkość, profesjonalizm, zapakowanie
nie doszukałam się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-01-15
*.186.79.*
Sklep, jak najbardziej godny polecenia. Lampy dotarły w ustalonym terminie, bez żadnych wad, świetnie zapakowane.
możliwość negocjacji i wycen
nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...