Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 431
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magdalena
link | zgłoś
2018-03-02
*.254.133.*
Uwaga oszusci!!!Złożyłam zamówienie w grudniu 2017. Towar miał być wysłany w ciągu 30dni. Okazało się że nie ma go na stanie o czym dowiedziałam się po wysłaniu maila kiedy w końcu zostanie zrealizowana wysyłka. Mamy marzec 2018 a zwrotu środków do tej pory nie otrzymałam. Sprawę kieruję na Policję [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2018-03-01
*.146.78.*
Oszuści i naciągacze, w moim przypadku sprawa toczy się od początku grudnia 2017 roku. Minęły prawie trzy miesiące i ani zamówionego towaru ani pieniędzy nie widać. Sprawa trafia do Rzecznika Praw Konsumenta oraz na Policję. Szykuje się też na rozmowę z właściwym Urzędem Skarbowym. Tacy naciągacze p [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2018-03-01
*.19.125.*
OSZUST! Przyjmuje zamówienia i wpłaty, nie wysyła towaru. UNIKAĆ!
OSZUST! Przyjmuje zamówienia i wpłaty, nie wysyła towaru. UNIKAĆ!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-02-28
*.233.251.*
Zdecydowanie nie polecam! 2 lutego anulowałam zamówienie i od tamtej pory minął już prawie miesiąc, a sklep nie chce zwrócić mi pieniędzy. Ustawowo ma na to 14 dni, pomimo wielu maili i zapewnień, że zwrócą pieniądze, do tej pory nie wpłynęły na moje konto.
brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2018-02-26
*.185.123.*
Przestrzegam wszystkich przed tym oszustem! Minęło ponad 3 miesiące i brak towaru, brak kontaktu, brak wpłaconych pieniędzy! Sprawę zgłaszam na Policję. Poinformowałem również bank którego kartą dokonałem zapłaty i wszczęte już zostało postępowanie w celu odzyskania środków pieniężnych.
Oszystwo!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bartosz
link | zgłoś
2018-02-26
*.249.119.*
Widzę że Pan Adam próbuje znowu odbudować opinie na portalu, lecz liczba oszukanych ludzi przez tego złodzieja nie jest mała. Na dowód proszę wszystkich kupujących sprawdzić dlaczego konto na Ceneo jak również na allegro jest zablokowane - zbieg okoliczności. Przestrzegam wszystkich przed tym oszus [rozwiń/zwiń]
Wszystkie możliwe i oczywiście brak towaru, brak kontaktu i brak pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-02-24
*.199.131.*
Super kontakt e-mail, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Serdecznie polecam.
e-mail kontakt, profesjonalizm
kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-02-23
*.59.4.*
Profesjonalnie, szybko, towar zgodny z zamówieniem, możliwość negocjacji ceny, świetny i błyskawiczny kontakt mailowy z dostawcą. Polecam.
profesjonalizm, szybkość działania, negocjacje cen, kontakt e-mail
kontakt telefoniczny do poprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Z.
link | zgłoś
2018-02-23
*.186.76.*
Długi czas oczekiwania- 15 dni roboczych...! Poza tym wszystko ok Polecam! Sklep informował mnie o dłuższym czasie oczekiwania.
Ok
Ciężko się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
vladek
link | zgłoś
2018-02-23
*.54.150.*
Witam. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia.
zgodność towaru z opisem, szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Maria
link | zgłoś
2018-02-23
*.154.251.*
Szybka dostawa, bez przeszkód, ale kwota pobrania do zapłaty kurierowi wyższa niż końcowa kwota zamówienia. Nadpłata została zwrócona na konto.
szybka dostawa
bałagan z kwotą pobrania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2018-02-23
*.57.35.*
Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem i starannie zapakowany, dobra komunikacja ze Sprzedającym. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!
szybka dostawa (oferta magazynowa), towar zgodny z opisem i 'pancernie' zapakowany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maja86
link | zgłoś
2018-02-23
*.89.182.*
Kontakt, obsługa na wysokim poziomie. Ceny konkurencyjne. Stały klient poleca z czystego serca :) wszystko ok!!
kontakt, ceny, szanowanie stałych klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...