Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 367
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2018-02-23
*.160.119.*
Zakupiłam w sklepie 2 lampy. Z obu jestem bardzo zadowolona zarówno z wyglądu, jakości produktów jak i czasu wysyłki. W rzeczywistości lampki wyglądają jeszcze piękniej niż na zdjęciach. Co do ceny również ogromny pozytyw - można się dogadać :) . Kontakt również świetny i bez problemowy. Naprawdę po [rozwiń/zwiń]
ceny i negocjacje, szybki kontakt emailowy
nieco utrudniony kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2018-02-23
*.186.79.*
Zakupiłam w sklepie lampę do salonu i jestem bardzo zadowolona. Świetnie zapakowana i jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu :) Z pewnością sama coś jeszcze kupię na tej stronie. Polecam!
duży wybor lamp, dobre zapakowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-02-23
*.125.169.*
Zamówiłem w sklepie 2 towary . Obydwa z promocji . Cena była bardzo dobra , jakość też . Wysyłka na czas . Polecam Andrzej
dobre ceny, jakoś, terminowość
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cyter71
link | zgłoś
2018-02-23
*.217.0.*
wszystko w jak najlepszym porządku , to mój kolejny zakup bezproblemowy w tym sklepie
bez problemów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-02-08
*.254.161.*
Wczoraj dostalam lampę zamowiona pare dni wczesniej wszystko w. porzadku lampa piekna solidnie zapakowana stały kontakt mailowy faktycznie telefonu nikt nie odbieral,ale maile bez problemu zamawialamza pobraniem ,jak czytam te komentarze to jestem przerazona ale ja mam calkiem inne wrazenia dla mnie [rozwiń/zwiń]
Kontak mailowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Do Krzysiek
link | zgłoś
2018-01-26
*.199.131.*
Pomijając styl wypowiedzi i skandaliczne oraz bezpodstawne zarzuty, wprawne oko zauważy iż opinie pozytywne pisane na tym portalu są z innych IP (liczby z gwiazdkami obok daty), zatem nie jest to możliwe aby pisała jedna osoba. Na Ceneo średnia opinii 4.0 - to źle? Błagam... Ja jestem zadowolony [rozwiń/zwiń]
kontakt, spory asortyment
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-01-25
*.59.2.*
Bardzo szybka dostawa (jakby sklep był "za rogiem"), towar taki jak zamówiony, komunikacja super.
komunikacja, dostawa, zgodność towaru z ofertą na stronie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2018-01-25
*.199.210.*
Miły i łatwy kontakt, szybka realizacja, żadnych problemów- POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE
sprawny kontakt, miła obsługa, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-01-25
*.0.232.*
Kupiłam żyrandol do sypialni - piękny i w dobrej cenie, towar dotarł bez uszkodzeń i już pięknie się prezentuje
solidnie zapakowany towar, atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2018-01-25
*.140.114.*
Towar dostarczony sprawny. Już zamontowany i świeci. Bez żadnych zastrzeżeń. Cenowo nie do przebicia. Polecam.
ciekawy asortyment, niezłe ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Pan Krzysio
link | zgłoś
2018-01-25
*.199.131.*
Szybko, sprawnie , zgodnie z zamówieniem. PS. "Krzysiek" kto Ci uwierzy w Twoje brednie? Piszesz sam lub w parę osób te same opinie, ponieważ tego portalu nikt nie moderuje, a widać to po adresach IP. Sklep ma 214 opinii, średnia 4.0, to że czasem sobie popiszecie falę pseudoopinii 'oszuści' czy [rozwiń/zwiń]
rzetelna obsługa, dobry kontakt i fachowe doradztwo
brak - nie ma, normalny sklep jak inne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin S.
link | zgłoś
2018-01-24
*.186.76.*
Dawno nie zrobiłem tak udanych zakupów. Miła obsługa, bardzo dobrej jakości towar, a realizacja zgodnie z deklarowanym terminem. Poleciłem już sklep znajomym - skorzystali i również są tak zadowoleni jak ja !
miła i kompetentna obsługa, terminowość, wysoka jakość towaru
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2018-01-24
*.141.32.*
Kolejny zakup po dłuższej przerwie i znowu same zachwyty: - niska cena, - idealny kontakt, - idealna dostawa /szybka, towar świetnie zabezpieczony/. Polecam jako wzorzec platońskiej idei dobrego sprzedawcy.
ceny i możliwość ich negocjacji, wzorowy kontakt, szybka dostawa, solidne zabezpieczenie towaru do transportu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...