Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 431
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anka K.
link | zgłoś
2018-02-23
*.115.112.*
Firma w porządku, chociaż sama musiałam do nich pisać, kiedy przesyłka będzie wysłana. Dobrze spakowane. Zamawiałam za pobraniem.
Dobrze spakowane.
Długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2018-02-23
*.89.124.*
Sprzedaż z dostawą zrealizowana profesjonalnie. Towar rewelacja w super cenie. Zapakowany bardzo dobrze - oryginalne opakowanie wewnątrz opakowania sprzedawcy z dodatkowymi zabezpieczeniami.
profesjonalizm, atrakcyjne ceny, solidne zabezpieczenie do transportu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-02-23
*.125.169.*
Termin wysyłki był długi, ale sklep o tym informował na stronie. lampy piękne, dostawa bez zarzutu.
ładne lampy
dłuższy czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-02-23
*.160.119.*
Zakupiłam w sklepie 2 lampy. Z obu jestem bardzo zadowolona zarówno z wyglądu, jakości produktów jak i czasu wysyłki. W rzeczywistości lampki wyglądają jeszcze piękniej niż na zdjęciach. Co do ceny również ogromny pozytyw - można się dogadać :) . Kontakt również świetny i bez problemowy. Naprawdę po [rozwiń/zwiń]
ceny i negocjacje, szybki kontakt emailowy
nieco utrudniony kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2018-02-23
*.186.79.*
Zakupiłam w sklepie lampę do salonu i jestem bardzo zadowolona. Świetnie zapakowana i jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu :) Z pewnością sama coś jeszcze kupię na tej stronie. Polecam!
duży wybor lamp, dobre zapakowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Andrzej
link | zgłoś
2018-02-23
*.125.169.*
Zamówiłem w sklepie 2 towary . Obydwa z promocji . Cena była bardzo dobra , jakość też . Wysyłka na czas . Polecam Andrzej
dobre ceny, jakoś, terminowość
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cyter71
link | zgłoś
2018-02-23
*.217.0.*
wszystko w jak najlepszym porządku , to mój kolejny zakup bezproblemowy w tym sklepie
bez problemów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-02-19
*.146.132.*
Poniżej treść korespondencji z Firmą "Jumar-Adam Podhajski", dla uwiarygodnienia tego, że Firma ta wyłudzenie pieniędzy od klienta (od 3 miesięcy czekam zwrot pieniędzy za lampę) nazywa po prostu "zwłoką": W dniu 2018-02-19 11:20:28 użytkownik ...... napisał: > Witam, > > Przepraszamy za wyn [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszustwo, zwodzenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-02-19
*.146.132.*
Na podstawie własnego doświadczenia informuję, że Firma Jumar-Adam Podhajski to oszuści. Wyłudzono ode mnie pieniądze za lampę podłogową, która nigdy do mnie nie dotarła. Ostateczny zwrot kosztów za lampę firma deklarowała na dzień 15 listopada. Pieniądze na moje konto nie wpłynęły. Sprawa o wyłudze [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2018-02-16
*.191.227.*
Lampa zakupiona 12 grudnia 2017. Termin realizacji kilkukrotnie przekłądany. Pokusiłem sie o telefon do producenta lampy i ten zapewnia, że bez problemu mogą taką lampę wykonac w kilka dni, nawet jeśli jest to model sprzed kilku lat. Załuję, że nie zamówiłęm bezpośrednio u nich. Poinformowałem na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Dagmara
link | zgłoś
2018-02-15
*.2.129.*
Zamowienie zlozone w drugiej polowie pazdziernika na kwote ponad 6 tys zl. Calosc zaplacona przelewem, bo to mialo przyspieszyc realizacje. Sklep wtedy polecany byl na ceneo. Pierwsza czesc zamowienia zostala zrealizowana w pierwszej polowie grudnia, co uspilo moja czujnosc (bo jakby mieli mnie osz [rozwiń/zwiń]
Negocjacja cen
Baaaaaaardzo długi okres realizacji zamówienia, brak odp na e-maile, utrudniony kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
6lamp
link | zgłoś
2018-02-14
*:49c0:a92f:*
Witam. Ja zrobilam tak jak napisal Mikuś. 40 min na policji. Wszystko zgloszone. To nic trudnego. A jak facet oglosi upadłosc to nie zobaczymy zwrotu pieniedzy. Nie ma sie co obwiniac bo zamawiajac w październiku sklep mial niezle recenzje. Sprawdzalam przed dokonaniem zakupu. Szacuje ze od wrzesnia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bodzio
link | zgłoś
2018-02-13
*.254.164.*
Zamówiłem lampę w listopadzie. Do dziś nie mam lampy. Kontakt mailowy jest ale za każdym razem kolejna data. Rezygnuję z zamówienia i prawdopodobnie się to skończy na policji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...