Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 393
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2018-01-15
*.125.168.*
Sprawna i udana transakcja. Komunikacja mailowa nienaganna. Oprawy dotarły w podanym terminie w stanie nienaruszonym. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
rzetelność, komfort zakupów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-01-15
*.10.250.*
Jakość towaru - najwyższa! Lampy doskonale zapakowane - bezpiecznie docierają do odbiorcy. Szybko i rzetelnie.
wysoka jakość towaru, profesjonalnie zapakowane i dostarczone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ciukus
link | zgłoś
2018-01-15
*.0.65.*
Złodziej Uwaga!!!!!!!! 2 miesiące czekałem na towar a po rezygnacji od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy!! Oszust straszny sprawę kieruje do prokuratury!
Same Wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2018-01-14
*.253.24.*
Firma bardzo nierzetelna, po 2 miesiącach i moich licznych interwencjach(zamówienie z września 2017!) dostałam towar uszkodzony, niekompletny pod koniec grudnia. Odstapilam od umowy wpłacone srodki nie zostały mi zwrócone. Zglaszam sprawę na policje, stanowczo odradzam podejmowanie jakiejkolwiek wsp [rozwiń/zwiń]
brak
Utrudnony kontakt. zwloka w dzialaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stan1313
link | zgłoś
2018-01-14
*.29.154.*
zamówienie z 2.listopada nie zrealizowane dotychczas, co tu komentować. dno.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2018-01-12
*.199.131.*
Wszystko ok POLECAM! UWAGA! Nie dajcie się nabrać na szemrane negatywne opinie pisane naprzemiennie przez parę osób!!!
Ceny, kontakt, pakowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
6lamp
link | zgłoś
2018-01-12
*:5a0a:672a:*
Oszust i nic wiecej!
brak
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-01-12
*.161.202.*
Lampa zamowiona w pazdzierniku... nie doszla oczywiscie do dzis. Gdybym nie zgloszenie na policje tych oszustów to pieniedzy takze nie byloby do dzis . OSTRZEGAM ! NIE KUPOWAC TAM. A jesli jestes juz po fakcie to ZGLASZAC NA POLICJE. OSZUST odrazu oddaje pieniazki.
brak!
ZŁODZIEJ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogucha
link | zgłoś
2018-01-11
*.57.35.*
Moja opinia o sklepie "lampydomowe.pl" sięga najwyższych punktów. To wyraz podziwu i uznania za bardzo szybką realizację zamówienia. Miłą dla mnie niespodzianką była również możliwość negocjacji ceny, z której skorzystałam, z powodzeniem zresztą. Zakupiona lampa jest wyjątkowa. Oryginalnie prezentuj [rozwiń/zwiń]
szybka realizacja, możliwość negocjacji cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kkdoo
link | zgłoś
2018-01-11
*.197.168.*
Zakup na najwyższym poziomie. Idealny kontakt zarówno telefoniczny, jak i mailowy. Dokładna informacja o terminie dostawy i... dostawa dużo przed czasem. Polecam ten sklep.
kontakt, szeroki asortyment
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz K.
link | zgłoś
2018-01-11
*.141.32.*
Szanowni Państwo. Jestem instalatorem i współpracuję z tą firmą długie lata, kiedy jeszcze raczkowała na naszym rynku. Wiadomo, jak to w życiu, zdarzały się wpadki, czasami pracownik/kurier/dostawca nawalił, ale za każdym razem umiałem się dogadać. Fakt faktem, nie jestem roszczeniowym człowiekiem [rozwiń/zwiń]
czytaj wyżej
nic, zero, null
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gregmar
link | zgłoś
2018-01-11
*.195.98.*
Obsługa na najwyższym poziomie, błyskawiczny i bezproblemowy kontakt. Przesyłka według ustaleń, a towar bardzo dobrze zapakowany. POLECAM z czystym sumieniem:)
bezproblemowy kontakt, realizacja zgodnie z ustaleniami
brak istotnych wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2018-01-11
*.114.180.*
Bardzo nierzetelny sprzedawca. Zamówiłam lampę, zapłaciłam z góry. Miała być w 14 dni- nic, potem w 30 - nic, potem 45 i też nic. Nawet nikt się nie odezwał. Poprosiłam o zwrot pieniędzy - też nic. Uważajcie!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...