Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 393
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Halina
link | zgłoś
2018-01-11
*.241.5.*
Moje zamówienie za pobraniem zostało zrealizowane w tydzień. Zamawiałam lampę Maxlight. Dziękuję.
czas realizacji
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2018-01-11
*.226.187.*
wszystko szybko i bezproblemowo. Bardzo miła i fachowa pomoc - to już mój kolejny zakup w tym sklepie i pewnie jeszcze tu wrócę
szybkość działania, konkretne odpowiedzi nawet na trudne pytania
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IzaJanas
link | zgłoś
2018-01-11
*.115.112.*
Obsuga na najwyższym poziomie, błyskawiczny i bezproblemowy kontakt, pomoc i doradztwo. Przesyłka według ustaleń, a towar bardzo dobrze zapakowany. POLECAM z czystym sumieniem:)
Wysoki poziom obsługi, towar znakomicie zapakowany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-01-11
*.166.175.*
Szybka realizacja zamówienia. Szybka reakcja na zapytania drogą mailową.Towar dostarczony bez uszkodzeń.
Szybka odpowiedź na emaile, dobre ceny, fachowość
nie doszukałam się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-01-11
*.125.168.*
Wzorowa transakcja, towar zgodny z opisem, szybki i rzeczowy kontakt. Pełen profesjonalizm ;) POLECAM !!! PS. Nie do końca rozumiem aż tyle negatywnych opinii. Czy to jakaś zorganizowana akcja? Powtarzające się adresy IP osób rzekomo oszukanych wzbudzają u mnie, jako informatyka, spore wątpliwośc [rozwiń/zwiń]
znakomity kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kinga
link | zgłoś
2018-01-11
*.217.0.*
wszystkim polecam tego sprzedawcę. Fachowa obsługa. Zainteresowanie przesyłką od daty zakupu towary do momentu dostarczenia do klienta. Miła obsługa, fachowe doradztwo
miła obsługa, fachowe rady, bogata wiedza konsultantów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2018-01-11
*.186.79.*
Kupiłem dwie lampy. Jestem z nich bardzo zadowolony. Miła i fachowa obsługa. Otrzymałem przesyłkę w ciągu dwóch dni. POLECAM ten sklep.
dobra obsługa, szybka realizacja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
msi
link | zgłoś
2018-01-10
*.199.131.*
Sklep godny zaufania, profesjonalna obsługa, szybkie dostarczenie towaru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
donrichu
link | zgłoś
2018-01-09
*.208.27.*
Niestety jak większość ludzi dołączyliśmy do grona oszukanych przez firmę: "lampydomowe.pl" P.P.U.H. "Jumar" Adam Podhajski na kwotę ponad 400 zł. Po wielu próbach odzyskania pieniędzy nie ma sensu już tam dzwonić więc Nie Odpuszczamy !!! i w tym tygodniu przygotowujemy wniosek o popełnienie przest [rozwiń/zwiń]
BRAK
NIE ODDAJĄ NALEŻNYCH KONSUMENTOWI PIENIĘDZY ZA ZWROT TOWARU
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
6lamp
link | zgłoś
2018-01-08
*:3d72:b6e0:*
Ludzie, prosze zhladzajmy to gdzie kolwiek rzecznik policja prokuratura. On okrada ludzi bez karnie. Ja stracilam 300 ale sa i tacy co 3 tys wplacili. Nie dajmy mu sie oszukiwac bo ciezko na swoje pracujemy. Zawsze udalo mi sie dodzwonic na tel stacjonarny. Pani rzucila sluchawka kiedy zapytalam dla [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-01-05
*.146.34.*
Oszustwa firmy Jumar Adam Podhajski trzeba zgłosić do powiatowego rzecznika ochrony konsumenta w Raciborzu [email protected] http://www.powiatraciborski.pl/main/aktualnosci_powiat/Powiatowy-Rzecznik-Praw-Konsumentow-zmiany-od-1-lipca/idn:3332.html oraz na policję alb [rozwiń/zwiń]
brak
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-01-03
*.254.236.*
Mam nadzieję, że ktoś to przeczyta i uniknie bycia okradzionym. Właściciel sklepu "lampy domowe"-Adam Podhajski posiada nowy sklep z lampami! "Lampy vertigo" http://lampyvertigo.pl/salon.html Jest bezkarny... Dodam, że łatwo się zorientować, że pozytywne opinie piszą sami o sobie.
OSZUST!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-01-03
*.254.236.*
Złodzieje! Inaczej nie umiem napisać. Potwierdzenie zamówienia 21.08.2017. Najpierw przez wiele miesięcy zbywali, że lampa będzie za kilka dni a później, że jednak nie będzie lampy, ale pieniądze będą za kilka dni. Do tej pory nie mam ani lampy ani pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...