Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.8 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 407
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mariusz
link | zgłoś
2018-02-26
*.185.123.*
Przestrzegam wszystkich przed tym oszustem! Minęło ponad 3 miesiące i brak towaru, brak kontaktu, brak wpłaconych pieniędzy! Sprawę zgłaszam na Policję. Poinformowałem również bank którego kartą dokonałem zapłaty i wszczęte już zostało postępowanie w celu odzyskania środków pieniężnych.
Oszystwo!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2018-02-26
*.249.119.*
Widzę że Pan Adam próbuje znowu odbudować opinie na portalu, lecz liczba oszukanych ludzi przez tego złodzieja nie jest mała. Na dowód proszę wszystkich kupujących sprawdzić dlaczego konto na Ceneo jak również na allegro jest zablokowane - zbieg okoliczności. Przestrzegam wszystkich przed tym oszus [rozwiń/zwiń]
Wszystkie możliwe i oczywiście brak towaru, brak kontaktu i brak pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-02-24
*.199.131.*
Super kontakt e-mail, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Serdecznie polecam.
e-mail kontakt, profesjonalizm
kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-02-23
*.59.4.*
Profesjonalnie, szybko, towar zgodny z zamówieniem, możliwość negocjacji ceny, świetny i błyskawiczny kontakt mailowy z dostawcą. Polecam.
profesjonalizm, szybkość działania, negocjacje cen, kontakt e-mail
kontakt telefoniczny do poprawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Z.
link | zgłoś
2018-02-23
*.186.76.*
Długi czas oczekiwania- 15 dni roboczych...! Poza tym wszystko ok Polecam! Sklep informował mnie o dłuższym czasie oczekiwania.
Ok
Ciężko się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
vladek
link | zgłoś
2018-02-23
*.54.150.*
Witam. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia.
zgodność towaru z opisem, szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2018-02-23
*.154.251.*
Szybka dostawa, bez przeszkód, ale kwota pobrania do zapłaty kurierowi wyższa niż końcowa kwota zamówienia. Nadpłata została zwrócona na konto.
szybka dostawa
bałagan z kwotą pobrania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2018-02-23
*.57.35.*
Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem i starannie zapakowany, dobra komunikacja ze Sprzedającym. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!
szybka dostawa (oferta magazynowa), towar zgodny z opisem i 'pancernie' zapakowany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maja86
link | zgłoś
2018-02-23
*.89.182.*
Kontakt, obsługa na wysokim poziomie. Ceny konkurencyjne. Stały klient poleca z czystego serca :) wszystko ok!!
kontakt, ceny, szanowanie stałych klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka K.
link | zgłoś
2018-02-23
*.115.112.*
Firma w porządku, chociaż sama musiałam do nich pisać, kiedy przesyłka będzie wysłana. Dobrze spakowane. Zamawiałam za pobraniem.
Dobrze spakowane.
Długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jan
link | zgłoś
2018-02-23
*.89.124.*
Sprzedaż z dostawą zrealizowana profesjonalnie. Towar rewelacja w super cenie. Zapakowany bardzo dobrze - oryginalne opakowanie wewnątrz opakowania sprzedawcy z dodatkowymi zabezpieczeniami.
profesjonalizm, atrakcyjne ceny, solidne zabezpieczenie do transportu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-02-23
*.125.169.*
Termin wysyłki był długi, ale sklep o tym informował na stronie. lampy piękne, dostawa bez zarzutu.
ładne lampy
dłuższy czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-02-23
*.160.119.*
Zakupiłam w sklepie 2 lampy. Z obu jestem bardzo zadowolona zarówno z wyglądu, jakości produktów jak i czasu wysyłki. W rzeczywistości lampki wyglądają jeszcze piękniej niż na zdjęciach. Co do ceny również ogromny pozytyw - można się dogadać :) . Kontakt również świetny i bez problemowy. Naprawdę po [rozwiń/zwiń]
ceny i negocjacje, szybki kontakt emailowy
nieco utrudniony kontakt telefoniczny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...