Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 431
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Rafał
link | zgłoś
2018-01-31
*.5.67.*
Lampa zamówiona 29.12.2017. Raz się tam dodzwoniłem i dowiedziałem się, że to nie są lampy, które są na stanie i okres oczekiwania jest nieco dłuższy. Teraz mija miesiąc i nie ma odpowiedzi na maile, ani też nie można się do nich dodzwonić. Co zrobić z takim złodziejstwem, gdzie to zgłosić ??
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-01-30
*.183.39.*
Totalni oszuści i złodzieje! Zamowilem towar 4 grudnia i do dzisiaj go nie otrzymałem. W koncu po zgloszeniu sprawy do rzecznika praw konsumenta otrzymałem odpowiedź ze zwróca mi pieniadze w terminie (uwaga) do 14 dni !!!
żadnych
wszystie mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-01-30
*.40.218.*
Jestem kolejnym naiwniakiem kupując 200zł taniej lecz nie otrzymując towary. Proponowałbym złożyć grupowy pozew wtedy jest szansa na odzyskanie czegokolwiek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niki
link | zgłoś
2018-01-30
*.227.108.*
Omijać szerokim łukiem!!! Nawet nie wiem czy ta firma jeszcze istnieje! Wczoraj zamieścili nawet na stronie duży komunikat, że nie odbierają juz telefonów. Na maile też nie odpisują od dawna. Towar odesłany a kasy brak. Sprawa zgłoszona została na policję i do UOKiK. Mam nadzieję, że jeszcze uda się [rozwiń/zwiń]
brak
ani kasy za zwrot towaru ani towaru!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz Hauslinger
link | zgłoś
2018-01-30
*.169.220.*
Zamowienie zlozylem 13.07.2017. Przedplaty dokonalem nastepnego dnia. Otrzymalem potwierdzenie. 01.10, po licznych telefonach wyslalem email z informacja ze odstapie od umowy o ile nie otrzymam towaru do 10.10.2017. Nie otrzymalem. Formularz odstapienia od umowy wyslalem 10.10 mailem i listem poleco [rozwiń/zwiń]
zadnych ceny calkiem nie sa konkurencyjne - kupilem lepsze i tansze lampy z innego zrodla
kompletne lekcewazenie czasu klienta - przez kilka dni czekalem na kuriera tracac cenny czas pracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Baśka
link | zgłoś
2018-01-29
*.172.237.*
Nie róbcie zakupów w tym sklepie !!!! Przecież to zwykli oszuści. Działają dokładnie, jak pisze mój poprzednik. Najpierw długie oczekiwanie na zamówienie. Dziwne wymówki, dlaczego się opóźnia. Zorientowałam się, że kłamią, bo Pani nie sprawdziła, co mi wcześniej na ściemniała. Kiedy, zrezygnowałam z [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do "Do Krzysiek" czytaj do sprzedawcy
link | zgłoś
2018-01-29
*.233.219.*
Ceneo weryfikuje opinie. Nie można dodać negatywnej opinii bez podania nr zamówienia. Nie odnieśliście się do 2 oskarżeń o wyłudzenie, które musiały być potwierdzone nr zamówienia. Średnia z ostatniego miesiąca jest słaba, a 2 pozytywy to pewnie wasze. W przeszłości też wyłudzaliście pieniądze. Wys [rozwiń/zwiń]
brak
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Do Krzysiek
link | zgłoś
2018-01-26
*.199.131.*
Pomijając styl wypowiedzi i skandaliczne oraz bezpodstawne zarzuty, wprawne oko zauważy iż opinie pozytywne pisane na tym portalu są z innych IP (liczby z gwiazdkami obok daty), zatem nie jest to możliwe aby pisała jedna osoba. Na Ceneo średnia opinii 4.0 - to źle? Błagam... Ja jestem zadowolony [rozwiń/zwiń]
kontakt, spory asortyment
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2018-01-26
*.68.178.*
Odnieś się złodzieju do opinii sklepu z ceneo https://www.ceneo.pl/sklepy/lampyogrodowe.pl-s10020 Oszukałeś wiele osób. Sprawa została zgłoszona na policję. Tutaj możesz sobie pisać tyle pozytywnych opinii ile chcesz.
brak
złodzieje i manipulanci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-01-25
*.59.2.*
Bardzo szybka dostawa (jakby sklep był "za rogiem"), towar taki jak zamówiony, komunikacja super.
komunikacja, dostawa, zgodność towaru z ofertą na stronie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Waldek
link | zgłoś
2018-01-25
*.199.210.*
Miły i łatwy kontakt, szybka realizacja, żadnych problemów- POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE
sprawny kontakt, miła obsługa, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-01-25
*.0.232.*
Kupiłam żyrandol do sypialni - piękny i w dobrej cenie, towar dotarł bez uszkodzeń i już pięknie się prezentuje
solidnie zapakowany towar, atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2018-01-25
*.140.114.*
Towar dostarczony sprawny. Już zamontowany i świeci. Bez żadnych zastrzeżeń. Cenowo nie do przebicia. Polecam.
ciekawy asortyment, niezłe ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...