Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.5 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 332
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
MCM
link | zgłoś
2018-12-11
*:d236:245a:*
Omijać z daleka. Zamówienie anulowane 03.01.2018 i do tej pory nie zwrócono pieniędzy. Nie reagują na maile, nie odbierają telefonów - zgłasza się automatyczna sekretarka.
brak
niewiarygodni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2018-12-05
*:7b19:4ad3:*
Zgadzam się z opiniami klientów, firma jest niewiarygodna, niestety za późno przeczytałam, iż oszukują klientów. Do czasu wpłaty wspaniały kontakt po czym głucho, nie odpisują nie można się dodzwonić. Czekam na zwrot gotówki. gdyż anulowałam swoje zamówienie. Ostrzegam aby nie korzystać z ich usług
naciąganie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2018-11-30
*.64.19.*
syf kiła i mogiła chcecie mieć żarówki zamiast lamp wiszace w łazience kupujcie u pana Podhajskiego złodziejstwo
brak
do tej pory nie miałem do czynienia ze złodziejami, niech ktoś napisze jakie zalety ma zlodziej?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-11-30
*.146.107.*
Oszuści - od roku nie zwrócili mi pieniędzy za lampę.
Brak zalet
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2018-11-29
*.64.19.*
Nie kupujcie w tym sklepie od roku nie mogę doprosic sie o zwrot pieniedzy. Tłumaczenia firmy na róznych forach są infantylne. MOgliby powiedzieć:sory spieprzyliśmy rok 2017 przepraszamy postaramy sie jak najszybciej oddac pieniadze. A tu ściemy ktorych nie "łyknęłaby" moja 4-letnia córka. Oddajcie [rozwiń/zwiń]
brak
nie realizują zamówienia kłamią nie oddają pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Grzesław
link | zgłoś
2018-11-26
*.247.209.*
Pomimo ciągłej próby kontaktu z firma Lampydomowe.pl oczywiście za pomocą poczty e-mail (bo nie odbierają telefonów) brak jakiejkolwiek odpowiedzi w sprawie zwrotu pieniądzy za niezrealizowane zamówienie na lampy z 10.12.2017 na kwotę 1255,65 zł. Szczycą się Państwo ostatnio w komentarzach w interne [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak kontaktu i chęci zwrotu pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-11-14
*.252.45.*
W dniu 2017-11-03 dokonałem zakupu lamp - zamówienie ENTEAHDZR. do dnia dzisiejszego pomimo wielokrotnych prób nie udało mi się odzyskać wpłaconych pieniędzy.Zamówienie nie zostało zrealizowane z powodu braku towaru.
Nieuczciwa firma,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-11-08
*.146.130.*
Wiadomość "Przedstawiciela firmy jumar" jest kłamstwem z mojego punktu ponieważ mimo wielkorotnego upominania się do dnia dzisiejszego nadal nie otrzymałam pieniędzy za lampę w cenie 1500 PLN, którą opłaciłam w firmie Jumar rok temu !!! Ciekawa jestem co "Przedstawiciel firmy jumar" ma mi do powied [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Ustawiczne kłamstwa i wyłudzenie pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przedstawiciel firmy jumar
link | zgłoś
2018-11-07
*.199.131.*
Spora część spraw została sfinalizowana lub jest w toku. Kontakt obecnie jest na znacznie lepszym poziomie. Nowe zamówienia realizowane są terminowo (krótszy, domyślny termin realizacji). Ogólnie firma powoli podnosi się z kryzysu. Nie było żadnego oszustwa, jedynie niekorzystne rozporządzenie mien [rozwiń/zwiń]
Poprawa, umiejętność wyjścia z kryzysu, poprawa kontaktu telefonicznego
brak komentarza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nnn
link | zgłoś
2018-10-02
*.103.77.*
zgadzam się to oszuści, ja tez nie dostałam zwrotu pieniędzy a lamy zostały odesłane, sprawa się ciągnie od grudnia 2017. Nie kupujcie w tym sklepie. WIELOKROTNIE SIĘ KONTAKTOWAŁAM I DO TEJ PORY NIE OTRZYMAŁAM ZWROTU. NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW.Oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Łukasz P
link | zgłoś
2018-09-29
*.10.105.*
OSZUST! W marcu zakupiłem lampy i wpłaciłem 1700zł, nigdy nie otrzymałem towaru ani zwrotu pieniędzy. Po anulowaniu zamówienia w maju i żądaniu zwrotu pieniędzy kontakt urwał się 25 mają i nigdy nie otrzymaliśmy zwrotu wpłaconej gotówki. Sprawa została zgłoszona na policję. Przestrzegam przed tym sk [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Redy
link | zgłoś
2018-09-18
*.172.232.*
Przestrzegam wszystkich przed zakupami w "firmie"?? Podhajski. To zwykły OSZUST!!!! Zamówiona lampa w maju nie dotarła do dzisiaj.Jakieś tłumaczenia o trudnościach z dostawą itd,itp. Patrząc na komentarze i ilość oszukanych osób,zadaję sobie pytanie jak to możliwe że ta "firma" jeszcze istnieje... [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
R
link | zgłoś
2018-09-17
*.77.0.*
Oszust. Dołączę do pozwu zbiorowego [email protected]
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...