Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 337
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jacek
link | zgłoś
2018-09-14
*.184.39.*
wszystkie negatywne opinie zostały albo na innych stronach albo zostały usunięte. Jest sprawa w prokuraturze. Ta firma oszukuje ludzi. Ledwie wydusiłem pieniądze bo sprawa miała iść do sądu. Wszystkie ostatnie opienie to spam wyprodukowany z tej firmy. Nie dajcie się nabrać.Zapytajcie na policji w R [rozwiń/zwiń]
oszuści i kłamcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-09-13
*.0.232.*
Od stycznie nie otrzymałam ani lamp, ani zwrotu pieniędzy. Odpowiedź, że prośba o zwrot jest przekazywana do właściciela nic nie wnosi. TO poprostu jawne oszustwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przedstawiciel firmy Jumar
link | zgłoś
2018-09-13
*.199.131.*
Szanowny Panie Jacku B. Skoro zwróciliśmy Panu środki, to była relatywnie spora kwota (około 2000 zł), mimo iż zamówienie było prawie w całości skompletowane i gotowe do wysyłki (nie zgodził się Pan na dosłanie na nasz koszt drugiej części) to czy nazywanie nas oszustami jest uczciwe z Pana strony? [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przedstawiciel firmy Jumar
link | zgłoś
2018-09-13
*.199.131.*
Szanowny Panie Jacku B. Skoro zwróciliśmy Panu środki, to była relatywnie spora kwota (około 2000 zł), mimo iż zamówienie było prawie w całości skompletowane i gotowe do wysyłki (nie zgodził się Pan na dosłanie na nasz koszt drugiej części) to czy nazywanie nas oszustami jest uczciwe z Pana strony? [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-09-10
*.233.251.*
Oszuści! Od stycznia ani towaru ani zwrotu pieniędzy. sklep działa dalej i oszukują kolejnych ludzi. Sprawę zgłaszam na policji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marcin
link | zgłoś
2018-09-04
*.156.163.*
Panie Adamie czy jest Pan aż tak nieuczciwy ??? ja tego nie daruję poniżej wpis jaki wysłałem do Ceneo Jutro ruszam dalej - całą korespondencję z Państwem drukuję i zgłaszam do właściwych organów chcę zgłosić nieuczciwy sklep http://outleteglo.pl/ kupiłem 2 kinkiety MBE0009/1-BLAC [rozwiń/zwiń]
jestem oszukany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-08-29
*:1b2e:162f:*
Ludzie, których oszukano - zgłaszajcie od razu na policję, prokuraturę i do sądu. Ja zrobiłem wszystko oprócz sądu gdzie już miałem wysyłać list ale zwrócił mi kasę. Nie darujcie temu oszustowi. Zróbcie demonstracje jedzcie ale nie darujcie mu. Mnie kosztowało to dużo stresu, straconego czasu itd. D [rozwiń/zwiń]
brak
firma oszukuje klientów i kłamie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-08-27
*.110.205.*
Oszuści - nie odpisują i nie odbierają telefonów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubert
link | zgłoś
2018-08-20
*.3.38.*
OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ Z DALEKA> Jestem kolejnym OSZUKANYM przez firmę Jumar klientem, w lutym wpłaciłem pieniądze i do dnia dzisiejszego ani lampy ani towaru. Proszę uważać w kontaktach biznesowych z tą firmą. Przy jakości jest 1 gwiazdka tylko dla tego, że nie można dać 0
Brak
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-08-20
*:a092:5b74:*
Dostałem zwrot pieniędzy aczkolwiek pozew sądowy miałem już wysłać.Rada dla wszystkich - omijajcie tę firmę z bardzo daleka inaczej będziecie musieli albo stracić kasę albo dużo czasu i nerwów. Jeżeli was oszuka - pierwsze podejrzenie idźcie na policję prokuraturę i od razu pozew do sądu. Ja czekałe [rozwiń/zwiń]
brak
firma oszukuje klientów i kłamie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jacek
link | zgłoś
2018-08-12
*:2452:9ba0:*
Było już dużo firm, które budowały zaufanie a później brały pieniądze bez wysyłania towaru - to jest kolejna firma oszustów - kłamią na każdym kroku, nie odbierają telefonów nie mówiąc o listach poleconych. Kilkadziesiąt osób złożyło zawiadomienie do prokuratury i moje jest osobne. Pierwszy raz oszu [rozwiń/zwiń]
oszuści i kłamcy
oszuści i kłamcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2018-08-08
*.0.125.*
niestety maja duże problemy, na szczęście mi oddali po długim czasie pieniądze-w ratach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-07-25
*:885d:77cd:*
oszukany na 3000zł. Może trzeba zorganizować wycieczkę i/lub zawiadomienie do prasy itd. To mały/duży amber gold
zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa
sprawa na policji,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...