Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.8 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 407
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zbyszek
link | zgłoś
2018-01-24
*.141.32.*
Kolejny zakup po dłuższej przerwie i znowu same zachwyty: - niska cena, - idealny kontakt, - idealna dostawa /szybka, towar świetnie zabezpieczony/. Polecam jako wzorzec platońskiej idei dobrego sprzedawcy.
ceny i możliwość ich negocjacji, wzorowy kontakt, szybka dostawa, solidne zabezpieczenie towaru do transportu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-01-24
*.160.119.*
Szybka, sprawna realizacja zamówienia (lampka biurkowa szwedzkiej firmy Markslojd). Na uwagę zasługują ceny - w paru przypadkach o kilkadziesiąt procent niższe niż w innych sklepach (!).
sprawność obsługi, okazyjne ceny niektórych produktów
zbyt duża oferta, trudno jest zapoznać się z całym asortymentem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-01-24
*.186.79.*
Same superlatywy pod adresem sprzedawcy, bardzo miła i wyczerpująca informacja o sposobie i terminie wysyłki, lampa piękna w doskonałej cenie, pancernie opakowana, jestem pod wrażeniem dbałości o zadowolenie klienta, to na pewno nie był ostatni zakup w tym sklepie. Serdecznie dziękuję za udaną trans [rozwiń/zwiń]
miła oraz fachowa obsługa, dotrzymany termin realizacji, sposób pakowania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2018-01-24
*.125.168.*
Sklep godny zaufania,wysyłka dostarczona w terminie,super kontakt.
kontakt, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-01-24
*.10.250.*
Sklep, jak najbardziej godny polecenia. Lampy dotarły w ustalonym terminie, bez żadnych wad, świetnie zapakowane.
terminowość, jakość towaru, pakowanie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Izajanas
link | zgłoś
2018-01-24
*.241.4.*
Obsługa na najwyższym poziomie, błyskawiczny i bezproblemowy kontakt, fachowe doradztwo i pomoc, oraz dobre ceny. Przesyłka według ustaleń, a towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony. Połowę oświetlenia do nowego domu kupiłam u tego sprzedawcy, w 3 zamówieniach. POLECAM z czystym sumieniem:))
poziom obsługi, wiedza, ceny, zabezpieczenie towaru do transportu
naprawdę trudno mi się czegoś doszukać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misia
link | zgłoś
2018-01-15
*.154.237.*
Zamówiony towar w idealnym stanie i bardzo dobrze zapakowany dotarł do mnie dzień po zapłacie. Świetny kontakt mailowy ze sklepem. Oby każdy sklep tak interesował się czy przesyłka dotarła do klienta:)
szeroki asortyment, wygodna nawigacja po sklepie, solidność
strona internetowa potrafi na moment 'przymulić', ale to szczegół :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-01-15
*.85.61.*
Od zamówienia do dostarczenia lamp minął zaledwie jeden dzień. Kupiłam towar oznaczony "24h". Paczka zapakowana bardzo solidnie, wszystko działa i ma się dobrze. Dodatkowy plus za kuriera GLS, który zadzwonił rano i był punktualnie (!) tak jak się umówiliśmy.
Szybkość, profesjonalizm, zapakowanie
nie doszukałam się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-01-15
*.186.79.*
Sklep, jak najbardziej godny polecenia. Lampy dotarły w ustalonym terminie, bez żadnych wad, świetnie zapakowane.
możliwość negocjacji i wycen
nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-01-15
*.125.168.*
Sprawna i udana transakcja. Komunikacja mailowa nienaganna. Oprawy dotarły w podanym terminie w stanie nienaruszonym. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
rzetelność, komfort zakupów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kasia
link | zgłoś
2018-01-15
*.10.250.*
Jakość towaru - najwyższa! Lampy doskonale zapakowane - bezpiecznie docierają do odbiorcy. Szybko i rzetelnie.
wysoka jakość towaru, profesjonalnie zapakowane i dostarczone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2018-01-12
*.199.131.*
Wszystko ok POLECAM! UWAGA! Nie dajcie się nabrać na szemrane negatywne opinie pisane naprzemiennie przez parę osób!!!
Ceny, kontakt, pakowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bogucha
link | zgłoś
2018-01-11
*.57.35.*
Moja opinia o sklepie "lampydomowe.pl" sięga najwyższych punktów. To wyraz podziwu i uznania za bardzo szybką realizację zamówienia. Miłą dla mnie niespodzianką była również możliwość negocjacji ceny, z której skorzystałam, z powodzeniem zresztą. Zakupiona lampa jest wyjątkowa. Oryginalnie prezentuj [rozwiń/zwiń]
szybka realizacja, możliwość negocjacji cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...