Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 424
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krystyna
link | zgłoś
2018-01-17
*.146.162.*
Nikomu nie polecam wpłacania pieniędzy do tej firmy. We wrześniu zamówiłam towar, po 3 miesiącach okazało się, że towaru nie będzie, do dziś czekam na zwrot pieniędzy. Brak odpowiedzi na maile. Ta firma to oszuści i naciągacze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2018-01-15
*.173.147.*
Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Właściciel to oszust. Nie ufajcie tym wspaniałym opiniom, które zostały napisane przez sprzedawcę i zatrudnione tam panie. Jedno wielkie oszustwo!
brak
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misia
link | zgłoś
2018-01-15
*.154.237.*
Zamówiony towar w idealnym stanie i bardzo dobrze zapakowany dotarł do mnie dzień po zapłacie. Świetny kontakt mailowy ze sklepem. Oby każdy sklep tak interesował się czy przesyłka dotarła do klienta:)
szeroki asortyment, wygodna nawigacja po sklepie, solidność
strona internetowa potrafi na moment 'przymulić', ale to szczegół :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-01-15
*.85.61.*
Od zamówienia do dostarczenia lamp minął zaledwie jeden dzień. Kupiłam towar oznaczony "24h". Paczka zapakowana bardzo solidnie, wszystko działa i ma się dobrze. Dodatkowy plus za kuriera GLS, który zadzwonił rano i był punktualnie (!) tak jak się umówiliśmy.
Szybkość, profesjonalizm, zapakowanie
nie doszukałam się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-01-15
*.186.79.*
Sklep, jak najbardziej godny polecenia. Lampy dotarły w ustalonym terminie, bez żadnych wad, świetnie zapakowane.
możliwość negocjacji i wycen
nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Anna
link | zgłoś
2018-01-15
*.125.168.*
Sprawna i udana transakcja. Komunikacja mailowa nienaganna. Oprawy dotarły w podanym terminie w stanie nienaruszonym. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
rzetelność, komfort zakupów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-01-15
*.10.250.*
Jakość towaru - najwyższa! Lampy doskonale zapakowane - bezpiecznie docierają do odbiorcy. Szybko i rzetelnie.
wysoka jakość towaru, profesjonalnie zapakowane i dostarczone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ciukus
link | zgłoś
2018-01-14
*.0.65.*
Złodziej Uwaga!!!!!!!! 2 miesiące czekałem na towar a po rezygnacji od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy!! Oszust straszny sprawę kieruje do prokuratury!
Same Wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2018-01-14
*.253.24.*
Firma bardzo nierzetelna, po 2 miesiącach i moich licznych interwencjach(zamówienie z września 2017!) dostałam towar uszkodzony, niekompletny pod koniec grudnia. Odstapilam od umowy wpłacone srodki nie zostały mi zwrócone. Zglaszam sprawę na policje, stanowczo odradzam podejmowanie jakiejkolwiek wsp [rozwiń/zwiń]
brak
Utrudnony kontakt. zwloka w dzialaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stan1313
link | zgłoś
2018-01-14
*.29.154.*
zamówienie z 2.listopada nie zrealizowane dotychczas, co tu komentować. dno.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Janusz
link | zgłoś
2018-01-12
*.199.131.*
Wszystko ok POLECAM! UWAGA! Nie dajcie się nabrać na szemrane negatywne opinie pisane naprzemiennie przez parę osób!!!
Ceny, kontakt, pakowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
6lamp
link | zgłoś
2018-01-12
*:5a0a:672a:*
Oszust i nic wiecej!
brak
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-01-11
*.161.202.*
Lampa zamowiona w pazdzierniku... nie doszla oczywiscie do dzis. Gdybym nie zgloszenie na policje tych oszustów to pieniedzy takze nie byloby do dzis . OSTRZEGAM ! NIE KUPOWAC TAM. A jesli jestes juz po fakcie to ZGLASZAC NA POLICJE. OSZUST odrazu oddaje pieniazki.
brak!
ZŁODZIEJ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...