Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 424
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
donrichu
link | zgłoś
2018-01-09
*.208.27.*
Niestety jak większość ludzi dołączyliśmy do grona oszukanych przez firmę: "lampydomowe.pl" P.P.U.H. "Jumar" Adam Podhajski na kwotę ponad 400 zł. Po wielu próbach odzyskania pieniędzy nie ma sensu już tam dzwonić więc Nie Odpuszczamy !!! i w tym tygodniu przygotowujemy wniosek o popełnienie przest [rozwiń/zwiń]
BRAK
NIE ODDAJĄ NALEŻNYCH KONSUMENTOWI PIENIĘDZY ZA ZWROT TOWARU
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
6lamp
link | zgłoś
2018-01-07
*:3d72:b6e0:*
Ludzie, prosze zhladzajmy to gdzie kolwiek rzecznik policja prokuratura. On okrada ludzi bez karnie. Ja stracilam 300 ale sa i tacy co 3 tys wplacili. Nie dajmy mu sie oszukiwac bo ciezko na swoje pracujemy. Zawsze udalo mi sie dodzwonic na tel stacjonarny. Pani rzucila sluchawka kiedy zapytalam dla [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-01-05
*.146.34.*
Oszustwa firmy Jumar Adam Podhajski trzeba zgłosić do powiatowego rzecznika ochrony konsumenta w Raciborzu [email protected] http://www.powiatraciborski.pl/main/aktualnosci_powiat/Powiatowy-Rzecznik-Praw-Konsumentow-zmiany-od-1-lipca/idn:3332.html oraz na policję alb [rozwiń/zwiń]
brak
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-01-03
*.254.236.*
Mam nadzieję, że ktoś to przeczyta i uniknie bycia okradzionym. Właściciel sklepu "lampy domowe"-Adam Podhajski posiada nowy sklep z lampami! "Lampy vertigo" http://lampyvertigo.pl/salon.html Jest bezkarny... Dodam, że łatwo się zorientować, że pozytywne opinie piszą sami o sobie.
OSZUST!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-01-03
*.254.236.*
Złodzieje! Inaczej nie umiem napisać. Potwierdzenie zamówienia 21.08.2017. Najpierw przez wiele miesięcy zbywali, że lampa będzie za kilka dni a później, że jednak nie będzie lampy, ale pieniądze będą za kilka dni. Do tej pory nie mam ani lampy ani pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Anna
link | zgłoś
2018-01-02
*.162.79.*
Niestety nie przeczytałam wcześniej opinii o sklepie i dołączyłam do grona okradzionych klientów. Zamówiłam lampy, czekałam bardzo długo na realizację zamówienia i w końcu skończyło się anulowaniem zamówienia, następnie dostałam informację ze sklepu, że środki zostaną zwrócone w ciągu dwóch tygodni. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2018-01-02
*.254.187.*
Przestrzegam!!!! Nie kupować w tym sklepie. Od pażdziernika do grudnia brak zamówienia, teraz czekam na zwrot ponad 600 zł i idę do sądu bo nie ma innego wyjścia!
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2017-12-11
*.254.36.*
Zamówienie z września do dzisiaj do mnie nie trafiło. Ani lamp, ani zwrotu pieniędzy o które prosiłam. Kontakt był do połowy listopada (zapewnienia, że za kolejne 1,5 tygodnia towar dotrze), teraz już wcale nie ma kontaktu. Telefon stacjonarny wiecznie zajęty, komórki nie odbierają, na maile i smsy [rozwiń/zwiń]
niskie ceny
co z tego jak i tak towar nie doszedł ani zwrot pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jamto
link | zgłoś
2017-12-09
*.47.111.*
Ten sklep to trup. Masz za dużo kasy to wpłać na sierotki albo wrzuć do toalety, będzie szybciej. Jak już zapłaciłeś z góry i nie dostałeś zamówienia to nie trać czasu na dzwonienie. Odpowiadam za nich: wyślemy w przyszły piątek. I tak będzie przez kilka miesięcy.
brak
tylko jedna - nie realizują zamówień
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolka
link | zgłoś
2017-12-05
*.10.200.*
Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie,a juz w szczególności wpłatą zaliczki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Krystyna
link | zgłoś
2017-12-04
*.254.176.*
Oszuści ani lamp ani pieniedzy nie otrzymałam zglaszam na policje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz Szulc
link | zgłoś
2017-12-04
*.19.150.*
Dramatyczna obsluga!! Zamowienie od miesiaca bez oznak zycia. Po ponad tygodniu od zamowienia zadzwonilem z zapytaniem co sie z nim dzieje... dowiedziałem sie ze musze zaliczke wplacic bo tak to dziala i nie zrealizuja bez zaliczki... hmmm (sam sie dowiedzialem bo nie raczyli o tym wspomnic przez po [rozwiń/zwiń]
Brak
Klienta maja w d...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa
link | zgłoś
2017-11-30
*.241.27.*
13 września zamówiłam lampy,których nie mam szans dostać,gdyż jak się dowiedziałam od producenta-nie są już produkowane.po przeszło 2 miesiącach anulowałam zamówienie i zażądałam zwrotu pieniędzy.wykonałam wiele telefonów i maili.Do tej pory zero reakcji ze strony firmy"jumar"adam podhajski,a szef w [rozwiń/zwiń]
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...