Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 431
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kasia
link | zgłoś
2017-02-08
*.199.131.*
Wszystko ok, towar zgodny z opisem, miła i pomocna obsługa, indywidualne podejście do klienta. Dziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2017-02-08
*.199.131.*
Polecam, duży wybór, dobre ceny, szybka realizacja, ogólnie POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2017-02-08
*.30.34.*
Świetna i cierpliwa obsługa, wspaniałe doradztwo. Oferta ogromna. Już 3 raz kupuję i wrócę jeszcze !
obsługa, doradzanie, ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2017-02-08
*.199.131.*
Dobry kontakt, zwłaszcza przez email, wygodnie, wszystko "na piśmie". Termin realizacji zamówienia trochę długi, ale zgodny z opisem. Wszystko jak najbardziej w porządku, lampy spełniają wszystkie oczekiwania.
Negocjacja cen, uprzejma obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aniaweg
link | zgłoś
2017-01-24
*.105.244.*
Serdecznie polecam! Szybka dostawa - i to przed świętami. Produkt zgodny z opisem starannie zapakowany. Dodatkowo najniższa cena jaką znalazłem na tą lampę :) Serdecznie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Sławek
link | zgłoś
2017-01-24
*.105.244.*
Zamówiłem oświetlenie do calego 3 pokojowego mieszkania. Wynegocjowałem dodatkowy rabat. Wszystko doszło w ustalonych terminach. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2017-01-24
*.105.244.*
Lampa zgodna z opisem. Ekspresowa wysyłka i przede wszystkim świetna cena. Gorąco polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Remigiusz
link | zgłoś
2016-12-17
*.105.253.*
Sprzedawca bardzo dokładne odpisuje na maile praz poświęca dużo czasu na wyjaśnienie telefoniczne Jest to bardzo ważne dla mnie jako starszej osoby. Towar bardzo dobrej jakości. Szybka dostawa . Nich Moc Amperów i Voltów zawsze będzie z tym sklepem Polecam jak najbardziej.
ceny, negocjacje cen, elastyczne podejście do klienta
trudno coś znaleźć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2016-12-17
*.105.253.*
Polecam wszystkim ten sklep internetowy. Kupiłam tutaj wszystkie lampy do swojego mieszkania, ze względu na różnorodność produktów i korzystne ceny. Z uwagi na duże zakupy otrzymałam indywidualną wycenę lamp. Co więcej, gdy okazało się, że na stanie magazynowym producenta nie ma wybranej przeze mnie [rozwiń/zwiń]
wiele
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam M.
link | zgłoś
2016-12-17
*.105.253.*
Zakupiłem komplet lamp Massive. W jednej przestała świecić żarówka. Sprzedawca sprawnie wymienił na nową. Dziękuję za szybko załatwioną reklamację.
wszystko
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Asia
link | zgłoś
2016-12-17
*.105.253.*
Wszystko w najlepszym porządku, towar zgodny z opisem, transakcja przeprowadzona wzorowo (szybko, miło, sprawnie i solidnie) - serdecznie dziękuję. Na takich sprzedających się nie czeka, o takich się MARZY ! ! ! Dziękuję za udaną transakcje :)
wiele
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2016-12-17
*.105.253.*
Świetna obsługa, cierpliwa i kompetentna, fachowe doradztwo. Jestem bardzo zadowolona, kupuję regularnie.
sporo
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2016-12-17
*.105.253.*
Zamówienie otrzymałam na drugi dzień. Świetny sklep!
poziom obsługi, negocjacja cen
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...