Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 431
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magda
link | zgłoś
2018-05-14
*.0.123.*
Oszuści!!! zamówiłam lampę w lutym, następnego dnia anulowałam zamówienie i do dziś nie odzyskałam pieniędzy. Brak kontaktu telefonicznego i gra na zwłokę ze strony pracowników.
nie widzę
złodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2018-05-11
*:39b5:4a2d:*
Ludzie nie kupujcie tam. Złodzieje. Nie dostaniecie ani towaru ani zwrotu pieniądze. Nie można tam się dodzwonić a maile są podpisane tylko imieniem. Nie wiadomo z kim się koresponduje.
brak
Z Ł O D Z I E J E
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tina
link | zgłoś
2018-05-11
*:39b5:4a2d:*
Odradzam. Po pół roku nie otrzymałam ani lampy ani zwrotu pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kapati
link | zgłoś
2018-05-10
*.234.91.*
Zdecydowanie odradzam. Oszuści, towar zamówiłam w grudniu. Zero kontaktu. W marcu anulowalam zamówienie. Do dzisiaj pieniędzy nie zwrócili (maj). Sprawa na policji. Niewiarygodne ilu ludzi oszukali i nie ma mocy sprawczej, żeby zablokować tych złodziei. Spokojnie sobie dalej oszukują takich naiwnych [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adas97
link | zgłoś
2018-05-09
*.47.44.*
wszystkie pozytywne opinie w tym sklepie to sami sobie piszą. Ludzie to są oszuści i złodzieje nic u nich nie kupujcie. Swoja sprawę oddałam do sadu, bo nie mogę odzyskać swoich pieniędzy !!!! NIE POLECAM !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
willow
link | zgłoś
2018-05-08
*.227.215.*
absolutnie odradzam ten sklep, brak realizacji zamówień i brak zwrotu pieniędzy, sklep powinien zostać zablokowany!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2018-04-29
*.90.61.*
Bardzo dobra obsługa - szybkie odpowiedzi na maile, błyskawiczna przesyłka zamówionych lamp. sklep wart polecenia. Towar oczywiście zgodny z opisem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
małgosia
link | zgłoś
2018-04-29
*.242.213.*
Oczekiwania względem zakupu zostały spełnione - fachowe doradztwo, szybka odpowiedź na zapytanie mailowe, miła i życzliwa obsługa. Wysyłka towaru błyskawiczna, towar dobrze zapakowany i zabezpieczony. Lampy zgodne z opisem ze strony www. Gorąco polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2018-04-29
*.186.79.*
Szybko i sprawnie. Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lego872
link | zgłoś
2018-04-29
*.189.0.*
100% 100% zadowolenia szybko, bezproblemowo i super kontakt telefoniczny.Polecam !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
mdziok
link | zgłoś
2018-04-29
*.160.119.*
Jestem stu procentach zadowolony, szybka dostawa, towar cały w super jakości i cenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zosia
link | zgłoś
2018-04-29
*.101.22.*
Zakupu godne polecenia polecam serdecznie wszystko pozytywnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-04-29
*.115.112.*
Transakcja przebiegła sprawnie, towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...