Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.5 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 332
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jacek
link | zgłoś
2018-09-14
*.184.39.*
wszystkie negatywne opinie zostały albo na innych stronach albo zostały usunięte. Jest sprawa w prokuraturze. Ta firma oszukuje ludzi. Ledwie wydusiłem pieniądze bo sprawa miała iść do sądu. Wszystkie ostatnie opienie to spam wyprodukowany z tej firmy. Nie dajcie się nabrać.Zapytajcie na policji w R [rozwiń/zwiń]
oszuści i kłamcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-09-13
*.0.232.*
Od stycznie nie otrzymałam ani lamp, ani zwrotu pieniędzy. Odpowiedź, że prośba o zwrot jest przekazywana do właściciela nic nie wnosi. TO poprostu jawne oszustwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przedstawiciel firmy Jumar
link | zgłoś
2018-09-13
*.199.131.*
Szanowny Panie Jacku B. Skoro zwróciliśmy Panu środki, to była relatywnie spora kwota (około 2000 zł), mimo iż zamówienie było prawie w całości skompletowane i gotowe do wysyłki (nie zgodził się Pan na dosłanie na nasz koszt drugiej części) to czy nazywanie nas oszustami jest uczciwe z Pana strony? [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przedstawiciel firmy Jumar
link | zgłoś
2018-09-13
*.199.131.*
Szanowny Panie Jacku B. Skoro zwróciliśmy Panu środki, to była relatywnie spora kwota (około 2000 zł), mimo iż zamówienie było prawie w całości skompletowane i gotowe do wysyłki (nie zgodził się Pan na dosłanie na nasz koszt drugiej części) to czy nazywanie nas oszustami jest uczciwe z Pana strony? [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-09-10
*.233.251.*
Oszuści! Od stycznia ani towaru ani zwrotu pieniędzy. sklep działa dalej i oszukują kolejnych ludzi. Sprawę zgłaszam na policji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marcin
link | zgłoś
2018-09-04
*.156.163.*
Panie Adamie czy jest Pan aż tak nieuczciwy ??? ja tego nie daruję poniżej wpis jaki wysłałem do Ceneo Jutro ruszam dalej - całą korespondencję z Państwem drukuję i zgłaszam do właściwych organów chcę zgłosić nieuczciwy sklep http://outleteglo.pl/ kupiłem 2 kinkiety MBE0009/1-BLAC [rozwiń/zwiń]
jestem oszukany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-08-29
*:1b2e:162f:*
Ludzie, których oszukano - zgłaszajcie od razu na policję, prokuraturę i do sądu. Ja zrobiłem wszystko oprócz sądu gdzie już miałem wysyłać list ale zwrócił mi kasę. Nie darujcie temu oszustowi. Zróbcie demonstracje jedzcie ale nie darujcie mu. Mnie kosztowało to dużo stresu, straconego czasu itd. D [rozwiń/zwiń]
brak
firma oszukuje klientów i kłamie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-08-27
*.110.205.*
Oszuści - nie odpisują i nie odbierają telefonów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-07-10
*.29.151.*
Witam zamówienie z 21 maja br. Ostatni kontakt email w dn.06 czerwca, że towar dostarczony będzie w dn. 18-20 czerwca i nastała głucha cisza na telefony i emaile. Wysłane listownie odstąpienie od umowy - cisza. Przełom nastąpił w dn. 09 lipca- kiedy to dokonałem takiego samego zamówienie w sklepie z [rozwiń/zwiń]
Towar dostarczony ekspresowe po Nowym kontakcie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olga.bielinska
link | zgłoś
2018-06-26
*.204.106.*
Właśnie otrzymałam odpowiedź - że środki zostaną zwrócone na konto. Polecam napisać pismo o odstąpieniu od umowy wraz z prośbą o zwrot pieniędzy w terminie 14 dni - radę taką otrzymałam od Rzecznika Praw Konsumenta(wzór do pobrania ze strony https://uokik.gov.pl/download.php?id=780) - otrzymałam odp [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mariusz
link | zgłoś
2018-06-12
*.246.189.*
Witam. Jestem zobowiązany napisać opinie pozytywną. Zakupiłem lampe eglo bilbao za skromną jak na Państwa kwoty 300 zł-odpaliłem nie czytając komentarzy zmęczony wieczorem kompa i jeszcze zamiast pobrania skusiłem sie na dotypaya ,a tu potem czytam takie kwiatki.Firma musiała mieć tą lampę ch [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2018-05-24
*.146.98.*
Dziś zwrócono mi pieniądze.Nie duża suma,ale wyszli z honorem.Także może jest jakieś światełko w tunelu dla innych.Może Firma próbuje podnieść się z trudnej sytuacji i stopniowo będzie zwracać zaległości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2018-04-29
*.90.61.*
Bardzo dobra obsługa - szybkie odpowiedzi na maile, błyskawiczna przesyłka zamówionych lamp. sklep wart polecenia. Towar oczywiście zgodny z opisem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...