Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 337
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bartek
link | zgłoś
2018-06-22
*.96.244.*
Również zostałem oszukany przez sklep, polecam zgłosić się w tej sprawie na swoją Komendę Policji, dzięki temu udało mi się odzyskać pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-06-22
*.175.159.*
Ja również zostałam oszukana. Chętnie dołączę do pozwu zbiorowego. Mój mail [email protected] it
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2018-06-12
*.246.189.*
Witam. Jestem zobowiązany napisać opinie pozytywną. Zakupiłem lampe eglo bilbao za skromną jak na Państwa kwoty 300 zł-odpaliłem nie czytając komentarzy zmęczony wieczorem kompa i jeszcze zamiast pobrania skusiłem sie na dotypaya ,a tu potem czytam takie kwiatki.Firma musiała mieć tą lampę ch [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2018-05-24
*.146.98.*
Dziś zwrócono mi pieniądze.Nie duża suma,ale wyszli z honorem.Także może jest jakieś światełko w tunelu dla innych.Może Firma próbuje podnieść się z trudnej sytuacji i stopniowo będzie zwracać zaległości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2018-04-29
*.90.61.*
Bardzo dobra obsługa - szybkie odpowiedzi na maile, błyskawiczna przesyłka zamówionych lamp. sklep wart polecenia. Towar oczywiście zgodny z opisem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
małgosia
link | zgłoś
2018-04-29
*.242.213.*
Oczekiwania względem zakupu zostały spełnione - fachowe doradztwo, szybka odpowiedź na zapytanie mailowe, miła i życzliwa obsługa. Wysyłka towaru błyskawiczna, towar dobrze zapakowany i zabezpieczony. Lampy zgodne z opisem ze strony www. Gorąco polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2018-04-29
*.186.79.*
Szybko i sprawnie. Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lego872
link | zgłoś
2018-04-29
*.189.0.*
100% 100% zadowolenia szybko, bezproblemowo i super kontakt telefoniczny.Polecam !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mdziok
link | zgłoś
2018-04-29
*.160.119.*
Jestem stu procentach zadowolony, szybka dostawa, towar cały w super jakości i cenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zosia
link | zgłoś
2018-04-29
*.101.22.*
Zakupu godne polecenia polecam serdecznie wszystko pozytywnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ania
link | zgłoś
2018-04-29
*.115.112.*
Transakcja przebiegła sprawnie, towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2018-04-27
*.208.85.*
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Dostawa w ciagu 2 dni. Przesympatyczna obsługa. Gorąco polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marekd
link | zgłoś
2018-04-27
*.89.174.*
Bez zarzutu, sprawnie i w pełni profesjonalnie. Lampy zgodne z opisem, bardzo dobrze zapakowane do wysyłki. Fajna opcja negocjacji ceny :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...