Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 367
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anita
link | zgłoś
2018-06-14
*:8415:ab32:*
Dałam się zrobić dwa razy. Pierwszy raz zamówiłam z outlet eglo. Początkowo miałam kontakt mailowy i telefoniczny. Podobno pracowali w okrojonym składzie. Pani powiedziała, że otrzymam lampę z opóźnieniem. Uśpiła tym moją czujność, bo przecież każdemu się może zdarzyć. Kolejne dwie lampy postanowi [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu i realizacji zamówień. Pieniądze wpłacone, towar niewysłany
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-06-13
*:4f90:d988:*
Również zostałem oszukany. Kwota zamówienia 700 zł. Z chęcią dołączę do pozwu zbiorowego. [email protected]
Brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna J
link | zgłoś
2018-06-13
*.31.36.*
Ja również złożyłam zamówienie na ponad 1000 zł i nie mam zamówionych lamp ani pieniędzy- sprawa ciągnie się od 12 kwietnia 2018. Nie można się tam dodzwonić i nie odpowiadają na maile. Jeśli będzie miał powstać taki pozew to oto mój adres: [email protected]
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xawery
link | zgłoś
2018-06-13
*:d84e:fc6a:*
Oszuści!! Ja również z chęcią dołączę do pozwu zbiorowego. Oto mój mail: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2018-06-13
*.0.69.*
Z chęcią dołączę do pozwu zbiorowego.Mój mail: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mariusz
link | zgłoś
2018-06-12
*.246.189.*
Witam. Jestem zobowiązany napisać opinie pozytywną. Zakupiłem lampe eglo bilbao za skromną jak na Państwa kwoty 300 zł-odpaliłem nie czytając komentarzy zmęczony wieczorem kompa i jeszcze zamiast pobrania skusiłem sie na dotypaya ,a tu potem czytam takie kwiatki.Firma musiała mieć tą lampę ch [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AgaRz
link | zgłoś
2018-06-12
*:6d99:881a:*
W sprawie firmy Jumar proszę skontaktować się z swoim rzecznikiem praw konsumenta. Podpowie Państwu ( w zależności od tego na jakim etapie negocjacji jest Pani z firmą Jumar) jak postępować aby mieli Państwi później dowody do sądu. Okazuje się, że początkowo nie wysłanie towaru w ciągu regulaminowy [rozwiń/zwiń]
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AgaRz
link | zgłoś
2018-06-08
*:554e:aa56:*
Proszę o kontakt osoby oszukany. Żyliśmy sprawę do prokuratury. Mój mail to [email protected] Piszcie też do Ceneo.pl, podjęli się mediacji.
OSZUST
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2018-06-07
*.248.160.*
Witam. Jestem kolejną osobą oszukaną przez sklep. Czy ktoś wystosuje przeciwko nim pozew zbiorowy. Jeśli tak to ja przystępuję. Jeżeli nikt jeszcze tego nie zrobił, mogę się tym zająć. Potrzebuję minimum 10 pokrzywdzonych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
demma
link | zgłoś
2018-06-06
*.42.185.*
czy ktos miał z nimi kontakt. przysłali info że chcą polubownie zakończyć sprawe, proponuja lampy które są na magazynie. celowo wybrałam i napisali ze dzis lub jutro wyslą. czy ktos miał coś podobnego?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mfrank
link | zgłoś
2018-06-01
*.109.59.*
też zostałem oszukamy. A gościu założył następna stronę internetową i znowu oszukuje. telefonów nie odbiera na maile nie odpisuje. https://lampydomowe.pl/ https://outleteglo.pl To oba sklepy jego nie radzę tam nic kupować. Może przydało by się zrobić pozew zbiorowy żeby było łatwiej odzyskać p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M.Czajkowski
link | zgłoś
2018-05-31
*.47.46.*
Tragedia oszustwo i kręcenie
brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-05-25
*.12.158.*
Anna - ja dalej czekam na zwrot i jest głucha cisza, ale sprawę do Rzecznika już zgłosiłam. Wczoraj dostałam pismo od Rzecznika, które zostało wysłane do nich. Zamierzam też iść na policję. Skoro oni nie mają żadnych skrupułów i bezczelnie traktują wszystkich to ja tym bardziej nie będę miała - przy [rozwiń/zwiń]
OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...