Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.9 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 206
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
elefant
link | zgłoś
2017-11-17
*.42.66.*
Lampy dobre wysyłka do bani.
towar
ile mozna czekac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bodzio
link | zgłoś
2017-11-17
*.199.26.*
Najgorsza firma z jaka mialem do czynienia dzieki pomocy rzecznika odzyskalem swoja kase ,proponuje omijac wielkim lukem ta firme ,niemaja towaru a sprzedaja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anya
link | zgłoś
2017-11-16
*.146.177.*
To jest firma "Drucik", nie polecam!!!!! Robią sobie z ludzi jaja. Zamówiłam 3 lampy 28 sierpnia i ani lamp ani zwrotu pieniędzy. Pracownice bezczelnie kłamią a szef jest chyba duchem bo go nigdy nie ma. Moją sprawą już zajmuje się Rzecznik praw konsumenta. Idealny temat do UWAGA TVN.
nie ma
towar którego nie ma!!!! kłamstwo!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-11-08
*.146.144.*
Po dwóch miesiącach oczekiwania (od 12.09.2017) wczoraj doczekałam się informacji z firmy Ju-mar (Adam Podhajski). Zostałam poinformowana, że moje zamówienie będzie realizowane "pod koniec przyszłego tygodnia" To już 4 z kolei mój "PODKONIEC-PRZYSZŁEGO-TYGODNIA" w firmie Jumar (pierwszy był w dni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mirek
link | zgłoś
2017-11-08
*.81.74.*
Jeżeli chcesz czekać na towar 2 miesiące , być ciągle zwodzony przez firmę - NIE DOSTATAC OSTATECZNIE TOWARU za który zapłaciłeś i na koniec nie dostać pieniędzy które przelałeś - TO zrób zakupy w tej firmie - Zgadzam się najlepiej zgłosić do prokuratora
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2017-11-06
*.199.26.*
Zamowilem lampe sufitowa przelalem pieniazki a tuanilampy ani nie chca zwrocic pieniazkow ,dlaczego jeszcze istnieja na rynku ,czas na rzecznika i prokuratora
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-11-06
*.146.67.*
Niestety muszę przyznać, że opinie negatywne o firmie Jumar (podhajski) są prawdziwe. Od czasu opłaty mojego zamówienia (12.09.2107) upłynęły już prawie dwa miesiące. Niestety do dnia dzisiejszego moje zamówienie nie zostało w pełni zrealizowane. Nie został dotrzymany termin określony przez Panią An [rozwiń/zwiń]
Nie widzę zalet
Brak rzetelności; Kłamstwa obsługi sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANNA
link | zgłoś
2017-10-27
*.75.72.*
Oszuści i naciągacze. Lampy kupiłam na początku września , nie przysłali i tłumaczyli że maja na to 30 dni. Do dziś lamp nie przysłali i nie chcą oddać kasy. telefonów juą nie odbierają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-10-26
*.146.96.*
Dziś, kiedy tyle zakupów robi się w internecie - rodzynek! Panie na infolinii, które bezczelnie kłamią. Realizacja nie doszła do skutku, pieniędzy nie chcą oddać... Bezczelni naciągacze!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wacław
link | zgłoś
2017-10-26
*.199.131.*
Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Wysyłka zamówionego towaru w dniu złożenia i opłacenia zamówienia. Następnego dnia kurier dostarczył mi lampę. Lampa bardzo dobrze zabezpieczona na czas podróży. Cena lampy bardzo atrakcyjna. Gorąco polecam ten sklep.
Dobre ceny, szybka wysyłka.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2017-10-18
*.160.41.*
Oszuści sprzedają towar którego nie maja, NIE ZWRACAJA PIENIĘDZY!!! IDE NA POLICJE .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2017-10-16
*.254.243.*
Firma po anulowaniu zamówienia nie chce dokonać zwrotu zaliczki. Po wielokrotnym kontakcie telefonicznym i mailowym nie otrzymałam przelewu. Sklep to pomyłka. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2017-10-16
*.199.131.*
Przykro sie czyta negatywne oceny,, moze to wypadek przy pracy.Jestem zadowolona, towar zgodny z opisem , dobrze zapakowany, szybka dostawa, polecam!
zgodność z opisem, szybka dostawa, dobre zapakowanie
nic nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?