Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 431
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Seba
link | zgłoś
2018-04-25
*.230.124.*
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie, kontakt był bezproblemowy, obsługa służyła fachową poradą i dodatkowymi informacjami podczas odbioru (odbiór osobisty). Polecam zakupy w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
macgyverek
link | zgłoś
2018-04-25
*.186.76.*
Zakupiłem komplet lamp Massive. W jednej przestała świecić żarówka. Sprzedawca sprawnie wymienił na nową. Dziękuję za szybko załatwioną reklamację.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jercu
link | zgłoś
2018-04-25
*.102.26.*
Niesamowicie szybka i sprawna realizacja zamówienia. Zależało mi na czasie więc umówiłem się na odbiór osobisty w salonie oświetleniowym sklepu. Dziękuje i szczerze polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J-DK
link | zgłoś
2018-04-25
*.195.19.*
Polecam wszystkim ten sklep internetowy. Kupiłam tutaj wszystkie lampy do swojego mieszkania, ze względu na różnorodność produktów i korzystne ceny. Z uwagi na duże zakupy otrzymałam indywidualną wycenę lamp. Co więcej, gdy okazało się, że na stanie magazynowym producenta nie ma wybranej przeze mnie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kadam
link | zgłoś
2018-04-25
*.108.167.*
Tak niestety muszę potwierdzić firma krzak, zamówienie nie zrealizowane a po rezygnacji od 1,5 miesiąca czekam na zwrot pieniędzy :(. Nie polecam i ostrzegam przed tą firmą.
brak
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Rafał
link | zgłoś
2018-04-23
*.99.87.*
Uwaga złodzieje !!! Zamówienie od grudnia nie zrealizowane. Pieniądze niezwrócone. Sprawa zgłoszona na policję. Z daleka od oszustów !!!!
Brak
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2018-04-23
*.227.212.*
Uwaga oszusci ! Nie oddaja pieniedzy za niezrealizowane zamowienia. Te dobre opinie ponizej sa z jakiegos automatu wygernowane. Sprobujcie sie tam dodzwonic, nikt nie odbiera. Wielu ludzi podalo ich juz na policje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MoNia
link | zgłoś
2018-04-21
*.143.195.*
Wszystko w najlepszym porządku, towar zgodny z opisem, transakcja przeprowadzona wzorowo (szybko, miło, sprawnie i solidnie) - serdecznie dziękuję. Na takich sprzedających się nie czeka, o takich się MARZY ! ! ! Dziękuję za udaną transakcje :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2018-04-21
*.125.169.*
Sprzedawca na 5. Miła obsługa. Szybko, bezproblemowo i dobrze zapakowane produkty, którym na pewno nic nie może się stać podczas podróży. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-04-21
*.230.124.*
Sprzedawca bardzo dokładne odpisuje na maile praz poświęca dużo czasu na wyjaśnienie telefoniczne Jest to bardzo ważne dla mnie jako starszej osoby. Towar bardzo dobrej jakości. Szybka dostawa . Nich Moc Amperów i Voltów zawsze będzie z tym sklepem Polecam jak najbardziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Daria
link | zgłoś
2018-04-21
*.154.54.*
Profesjonalna obsługa, towar wysokiej jakości. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef
link | zgłoś
2018-04-21
*.189.4.*
polecam sklep,zostałem mile zaskoczony terminem ,kontakt rewelacyjny,mega pozytyw.Pozdrowienia dla personelu sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2018-04-21
*.186.76.*
Bardzo dobry sklep i świetne artykuły,wszystko na 6!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...