Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 367
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
anna
link | zgłoś
2018-05-24
*.146.98.*
Dziś zwrócono mi pieniądze.Nie duża suma,ale wyszli z honorem.Także może jest jakieś światełko w tunelu dla innych.Może Firma próbuje podnieść się z trudnej sytuacji i stopniowo będzie zwracać zaległości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-05-23
*.111.138.*
Żałuję , że wcześniej nie trafiłam na te opinie, zakupy zrobiłam prawie 2 miesiące temu na ponad 500 zł. Brak kontaktu. Firma Jumar to jakaś kpina, chyba trzeba się do nich osobiście wybrać!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGA
link | zgłoś
2018-05-23
*.254.177.*
Żałuję że nie skorzystałam z tych opinii wcześniej...U mnie to samo,towar nie przy godzi od 2 m-cy, podane numery telefonów to chyba dla żartu,bo nikt ich nie odbiera,na wysłane maile-w ilości kilkunastu,raczyli odpisać 2 razy,że niby braki personalne i mają opóźnienia...potem już nic nie pisali... [rozwiń/zwiń]
Zalety? Jakiś żart!
Złodzieje i oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2018-05-17
*.146.98.*
Wszystkich przestrzegam.Zakupione lampy wogle nie były zamówione przez ten pseudosklep u producenta.Po konfrontacji z producentem lamp i magazynem producenta w Polsce sprawa stała się jasna .Odstąpiliśmy od umowy kupna ządając zwrotu pieniedzy.Nie zostały zwrocone.Sprawa zgłoszona na policję i rzecz [rozwiń/zwiń]
Zadne
Oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
voytasv5
link | zgłoś
2018-05-17
*.254.228.*
Zamówiłem lampy Elis 65 w dniu 31.07.17r. Minął miesiąc i nie otrzymałem produktu. Drogą telefoniczną otrzymałem informację, że produkt dotrze następną dostawą. Po dwóch miesiącach dalej nie było produktu. Po wniesieniu prośby o zwrot nie otrzymałem pieniędzy. Minęło pół roku. Nie mam ani pieniędzy, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kasia
link | zgłoś
2018-05-17
*.12.158.*
Martyna - jak udało się Tobie w ogóle skontaktować z właścicielem? Bo telefonów oni nie odbierają. A firma działająca obok mówi, że tam ktoś jest. Ja zgłosiłam sprawę do Rzecznika i czekam, jeśli będzie trzeba pójdę też na policję. Sprawa trafi do komornika jeśli nie oddadzą. Ale trzeba to zgłaszać [rozwiń/zwiń]
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-05-16
*.89.181.*
Oszuści i złodzieje. Zamówienie złożone na początku marca, a towaru i pieniędzy nadal brak. Pracownicy coś kręcili, grali na zwłokę, mówili, że danego towaru nie ma, proponowali inny, okazywało się, że też jest niedostępny... aż w końcu właściciel szczerze i otwarcie powiedział "nie mam towaru i pie [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luk
link | zgłoś
2018-05-15
*.169.44.*
Chyba to oszusci zona kupila u nich 3 miesiace temu lampy i nic sprawa trafi na policje
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-05-15
*.146.132.*
We wrześniu 2017 roku złożyłam zamówienie. Towaru nie otrzymałam. Obiecano mi zwrot kosztów do 15 listopada 2017r. Niestety do dnia dzisiejszego pieniędzy nie odzyskałam. To są oszuści, którzy kpią z klienta.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-05-15
*.12.158.*
Czy komuś udało się odzyskać pieniądze? Ja sprawę zgłosiłam do Rzecznika Praw Konsumenta i jeśli nie oddadzą to będzie składana sprawa do sądu.
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Magda
link | zgłoś
2018-05-14
*.0.123.*
Oszuści!!! zamówiłam lampę w lutym, następnego dnia anulowałam zamówienie i do dziś nie odzyskałam pieniędzy. Brak kontaktu telefonicznego i gra na zwłokę ze strony pracowników.
nie widzę
złodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2018-05-11
*:39b5:4a2d:*
Ludzie nie kupujcie tam. Złodzieje. Nie dostaniecie ani towaru ani zwrotu pieniądze. Nie można tam się dodzwonić a maile są podpisane tylko imieniem. Nie wiadomo z kim się koresponduje.
brak
Z Ł O D Z I E J E
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tina
link | zgłoś
2018-05-11
*:39b5:4a2d:*
Odradzam. Po pół roku nie otrzymałam ani lampy ani zwrotu pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...