Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 337
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zuza
link | zgłoś
2018-04-20
*.65.147.*
W sklepie lampydomowe.pl zamówiłam kinkiety Perle. Dostawa została zrealizowana szybko. Niestety towar nie spełnił moich oczekiwań i zmuszona byłam go zwrócić. Cała procedura przebiegła sprawnie. Doradzono mi alternatywne oswietlenie, ale jeszcze zastanawiam się nad ofertą. Sklep jak najbardziej god [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-04-20
*.208.85.*
Wszystko ok, polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-04-20
*.75.118.*
transakcja przebiegła pomyślnie . Polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2018-04-18
*.199.131.*
Ja jestem zadowolony, lampy dotarły na następny dzień. Skorzystałem z oferty magazynowej. Do Pani poniżej, co Pani wypisuje? Przecież pozytywne opinie pojawiają się z innych adresów IP. Właśnie negatywne często mają powtarzające IP co budzi podejrzenia. Czy wie w ogóle Pani co to IP ? Ehhh ci hejte [rozwiń/zwiń]
czas realizacji, kontakt email
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2018-04-17
*.254.138.*
Zwrot opłaty, za niezrealizowane zamówienie, nastąpił dopiero po interwencji Miejskiego Rzecznika Konsumentów (właściwego dla mojego zamieszkania). Firma nie udzieliła żadnych wyjaśnień. Jeżeli coś tu kupować, to tylko z opłatą przy odbiorze towaru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jerzy
link | zgłoś
2018-04-16
*.57.35.*
Kupowałem w ich sklepie ogrodowym i zobaczyłem, że mają też ten sklep. Zdecydowałem się też na zakup lamp do domu. Trzeba było trochę poczekać ale wszystko zgodnie z opisem i nawet dostaliśmy żarówki led gratis. Wszystko bardzo dobrze zapakowane. Warto u nich kupować.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-04-16
*.89.112.*
Transakcja przebiegła nadzwyczaj pomyślnie, zdecydowanie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-04-16
*.230.124.*
Miałam łączone zamówienie z obydwu sklepów w tej firmie. Zyskaliście nową stałą klientkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2018-04-16
*.115.112.*
Jestem urzeczona zaangażowaniem pracowników - Pan Krzysztof odpowiedział na mój mail w niedzielę wieczorem. Prowadziłam przed zakupem trzech lamp ożywioną korespondencję, wypytując o szczegóły. Należy dodać, że jestem w kwestiach technicznych laikiem i raczej kierowałam się względami estetycznymi. L [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2018-04-16
*.150.184.*
Szybko, tanio, konkretnie. Polecam skorzystanie z negocjacji cen.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
bbeti5
link | zgłoś
2018-04-16
*.154.51.*
Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Szybko i sprawnie! Takiej współpracy życzę wszystkim!100% pozytyw! POLECAM!! Dziękuję za transakcję i pozdrawiam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-04-16
*.185.131.*
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym , pomoc ze strony sklepu w razie jakichkolwiek wątpliwości , towar bardzo dobrze zabezpieczony przed wysyłką , polecam !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-04-16
*.186.76.*
Transakcja ok. Kurier doręczający był bardzo miły.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...