Opinie o P.P.U.H "Jumar" Adam Podhajski

3.8 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 407
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lampyogrodowe.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andriej
link | zgłoś
2018-04-20
*.189.18.*
Wszystko ok. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hania
link | zgłoś
2018-04-20
*.115.112.*
nei wiem skąd wzięli ceny - są super. Towar bez zastrzeżeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2018-04-20
*.89.113.*
Przesyłka została pięknie zabezpieczona. Transakcja odbyła się bez problemów, błyskawicznie. Polecam zakupy w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kicia75
link | zgłoś
2018-04-20
*.57.123.*
Transakcja przebiegła pomyślnie. Trochę dłużej, bo musieli ściągnąć towar z zagranicy ale w końcu dotarło. Dobrze zapakowane. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2018-04-20
*.1.168.*
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zuza
link | zgłoś
2018-04-20
*.65.147.*
W sklepie lampydomowe.pl zamówiłam kinkiety Perle. Dostawa została zrealizowana szybko. Niestety towar nie spełnił moich oczekiwań i zmuszona byłam go zwrócić. Cała procedura przebiegła sprawnie. Doradzono mi alternatywne oswietlenie, ale jeszcze zastanawiam się nad ofertą. Sklep jak najbardziej god [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-04-20
*.208.85.*
Wszystko ok, polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-04-20
*.75.118.*
transakcja przebiegła pomyślnie . Polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2018-04-20
*:5248:547b:*
Ja tez jestem kokejna oszukana osoba. Ostrzegam przed zakupem czegokolwiek w tej firmie. Żadnego kontaktu, żadnego towaru. Pierwszy złodziej na jakiego trafiłam w necie. Niestety zabrakło czasu na sprawdzenie. Zamiast uczyć się na cudzych błędach niestety place za swoje. Zglaszam na policje, do rzec [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2018-04-19
*.130.96.*
doradźcie mi czy lepiej iśc ze sprawą do rzecznika praw konsumenta czy na policję?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Anita
link | zgłoś
2018-04-19
*.130.96.*
ja również jestem kolejną oszukaną osobą, odwlekają wszystko w czasie, twierdzą, że będą płaicć po części, obiecują, ze uda sie znaleźć "polubowne" rozwiązanie, a to wszystko ściema zdecydowanie nie polecam
brak
to zwykli oszuści i sciemniacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-04-19
*.12.158.*
Zamiast tracić czas na wypisywanie samemu sobie pozytywnych komentarzy wypadałoby przeznaczyć go na dodaniu "kilku" przelewów dla ludzi, którzy czekają na zwrot!
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2018-04-18
*.199.131.*
Ja jestem zadowolony, lampy dotarły na następny dzień. Skorzystałem z oferty magazynowej. Do Pani poniżej, co Pani wypisuje? Przecież pozytywne opinie pojawiają się z innych adresów IP. Właśnie negatywne często mają powtarzające IP co budzi podejrzenia. Czy wie w ogóle Pani co to IP ? Ehhh ci hejte [rozwiń/zwiń]
czas realizacji, kontakt email
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...