Opinie o 1001sukienek.pl

1.0 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 6
Średnia ocen:
1.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
1001sukienek.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bożena
link | zgłoś
2020-02-17
*.21.6.*
Witam, zamówiłam sukienkę 5.02.2020r, opłacona z góry, niestety do tej nie dotarła Nie odpisują na maile, nie mozna znalezc nr telefonu do nich.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doyi
link | zgłoś
2020-01-28
*.254.233.*
Witam, ja tez zamówiłam tam sukienkę i 3 tygodnie czekam a tu ani sukienki ani kasy za zwróconą sukienkę, a macie moze jakis kontakt telefoniczny? Bo na maile w ogole nie odpisuja
Żadnych zalet a wręcz same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANNA
link | zgłoś
2019-12-17
*.0.37.*
Zdecydowanie nie polecam wielkie oszustwo ani zamówienia ani kasy.Brak kontaktu nie odpisują na e-maile.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-12-16
*.30.158.*
Zamówiłam sukienkę 2.12.1019 miała być za kilka dni ,a mamy dzień jaki mamy ,a tu ani sukienki ani telefonu nie odbierają na maile też nie odpisują. Jeśli nie mają swoich sukienek niech napiszą że zamawiają z chin i może to potrwać... Oszustwo! Nie zamawiać
Brak kontaktu brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-12-15
*.43.212.*
Omijajcie z daleka ten sklep, czekałem miesiąc czasu na 2 zamówione sukienki, po wielu email-ach otrzymałem towar. Niestety jedna z sukienek zupełnie inna. Materiałowo też bardzo żle. Przestrzegam też przed opineo tam zgłosiłem opinie, niestety nie jest publikowana (tylko pozytywne dają)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kolet
link | zgłoś
2019-11-14
*.156.141.*
Zdecydowanie nie polecam zakupu czegokolwiek na tej stronie! Gdybym się nie upomniała o sukienkę za którą zapłaciłam z góry to bym nigdy jej nie otrzymała. Najgorsze jest to że dostałam inną sukienkę niż tą co zamawiałam a jak poczytałam opinie na ich temat to nie zwrócę tej sukienki bo na zwrot pie [rozwiń/zwiń]
Żadnych zalet!
Fatalny materiał i brak kontaktu ze sprzedającym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?