Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 988
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ala 12
link | zgłoś
2020-02-16
*.17.81.*
Te brednie o jakości wydruku, uszkodzonym plakacie, że rodzice zadowoleni, siostra szczęśliwa, zachwyt kolorami, długi czas realizacji, to wszystko się powtarza w pozytywnych opiniach które wypisuje sam sklep, nikomu nic nie wysyłają tylko kradną forsę OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala12
link | zgłoś
2020-02-16
*.17.81.*
Złodzieje zmienili taktykę, piszą tylko częściowo pozytywne opinie, myślą, że ktoś się nabierze, te pozytywne opinie pisze sam sklep Oszuści I złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2020-02-16
*:17a:3373:*
Jakość wydruku dobra ale oszczędzają na opakowaniu i cięższy plakat uległ uszkodzeniu w wyniku kiepskiego opakowania!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna Daniszewska
link | zgłoś
2020-02-16
*:17a:2b11:*
Dlugie czekanie za czyms co mnie zachwycilo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra Prus
link | zgłoś
2020-02-16
*:1a9:f2a7:*
Jakość odbitek- średnia ( mały kontrast, dość ciemne zdjęcia- mam porównanie tego samego zdjęcia wywołanego w dwóch różnych punktach). Długi czas wysyłki. Dlatego 4
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-16
*.30.27.*
OSZUSCI, ZŁODZIEJE, NACIĄGACZE!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-16
*.30.27.*
Uderzę w stol, a nożyce sie odezwa...trzeba było sobie wystawić pozytywne komentarze nawet w weekend... Nie można byc zadowolonym z usług firmy, która ich nie świadczy. NIE REALIZUJĄ OPŁACONYCH ZAMÓWIEŃ, KONTAKT JEST NIEMOZLIIQY (brak nr telefonu, na wiadomości odpowiada „robot”). NACIĄGACZE, OSZ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala12
link | zgłoś
2020-02-15
*.248.163.*
Oszuści I złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala12
link | zgłoś
2020-02-15
*.17.81.*
O, jacy złodzieje aktywni, sami piszą pozytywne opinie, to wszystko lipa, nikomu nic nie wysyłają Oszuści I złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-02-15
*:1d4:21b7:*
Polecam, dobra jakość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia Świć
link | zgłoś
2020-02-15
*:ff:fe01:*
pozytywna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2020-02-15
*:1::*
jestem zadowolona z zamowienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksanrda goszczycka
link | zgłoś
2020-02-15
*:19a:c002:*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?