Opinie o 9print

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 485
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
JKO
link | zgłoś
2019-08-19
*.56.175.*
Nie spotkałam się jeszcze z takim brakiem profesjonalizmu. Bardzo sarkastyczne odpowiedzi, uśmieszki. Zamówienie złożyłam 23.07, do tej pory brak realizacji. Dla mnie komedia nie firma. Uważajcie, zdecydowanie nie polecam.
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2019-08-14
*:3d5b:753f:*
Dolączam się. Moze nie stracilam dużej kwoty, ale chodzi o zasady.. do grupy na fb dolączam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-08-14
*.121.0.*
Oszuści i zwykli naciągacze z dobrze wypozycjonowana strona. Ich strona www to zwykły fake. Myśle ze niezłe pieniądze na tym robią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-08-14
*:8d5:5bb9:*
9print to oszuści. Policja powinna się tym zainteresować.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
antonio
link | zgłoś
2019-08-14
*.106.25.*
Oszuści uwaga oszuści nie polecam proszę nagłaśniać
żadnych
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Magda
link | zgłoś
2019-08-06
*.183.240.*
Dzień dobry, niestety dołączam do grupy osób oszukanych przez 9print.pl. Zamówienie z dnia 29 lipca tego roku. Kontakt mailowy, odpowiedzi przychodzą bardzo szybko. Mam silne wrażenie, że są generowane systemowo i z pewnością nie komponuje ich osoba dobrze władająca językiem polskim. Po przeczytaniu [rozwiń/zwiń]
Żanych
Brak zamówionego towaru, małe szanse na odzyskanie pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-08-01
*.173.192.*
Brak kontaktu, zdjęć jak i pieniędzy nie ma :) ponad 70 zł wyrzucone w błoto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2019-08-01
*.48.176.*
JA SWOJE ZMÓWIENIE ZŁOŻYŁAM 3 STYCZNIA 2019 r. - mamy 1 sierpień I JAK SIĘ PEWNIE DOMYŚLACIE...NIE MAM ANI ZDJĘĆ ANI PIENIĘDZY... przez 3 miesiące walczyłam z automatycznymi robotami - odpowiedziami mailowymi, bo oczywiście kontaktu bezpośrednio do firmy NIE MA !! ...i jak widzę firma DALEJ NACIĄG [rozwiń/zwiń]
ŻADNYCH
NIEUCZCIWOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian0056
link | zgłoś
2019-07-30
*.45.107.*
Niestety również zostałem oszukany przez firmę 9print od 4 tyg staram się skontaktować z firma o moim zamówieniu, nie ma w ogóle odpowiedzi, a co najlepsze nie jestem sam. Żal i rozczarowanie to mało co można o tej firmie powiedzieć Nie pozdrawiam i naprawdę jeśli ktoś będzie czytać opinie o tej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
VFTY
link | zgłoś
2019-07-26
*.220.70.*
Również zostałam oszukana, wejdę jak inni na grupę facebookowa „Oszukani przez 9print.pl”.
nic
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Violl
link | zgłoś
2019-07-22
*:395d:b5fc:*
Czy ma ktoś adres stacjonarny tej firmy? widze na google, że warszawa, chętnie przejdę się osobiscie skoro teraz konsultanci nie odpowiadają. Jestem zdenerwowana, bo 2 tygodnie temu zrobiłam zamówienie.
na razie zadnych
mnóstwo, czas realizacji, zero kontaktu z firmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2019-07-22
*.134.163.*
Nie polecam firmy, czekałam na zdjęcia ponad 2 tygodnie, zdjęcia dostałam w okropnej jakości a takie same wywoływałam w rossmannie (bardzo dobrej jakości, bez pikseli widocznych), zgłaszanie reklamacji to była niekończąca się dyskusja, po której ostatecznie nie dostałam zwrotu pieniędzy, byłam bardz [rozwiń/zwiń]
Szybka odpowiedź na maila z reklamacją (po ok 10 minutach)
Brak zwrotu pieniędzy i przyjęcia całej reklamacji, więcej w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2019-07-18
*.173.192.*
Oszuści. Zamowienie zlozone i oplacone 24.06.19.do dzis dnia nie dostarczone.Liczba osob oszukanych caly czas rośnie,grupa na facebooku "Oszukani przez 9print.pl"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...