Opinie o 9print

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 526
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
MAJA
link | zgłoś
2019-11-13
*.181.233.*
Nie martw się, możesz go zamówić ! Za każdym razem, kiedy będziesz zadowolony/zadowolona, tak JAK i MY! ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monic
link | zgłoś
2019-11-13
*.165.250.*
Ja zamawiałam nie pierwszy i nie ostatni raz. Zawsze jestem zadowolona z jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-11-13
*.10.56.*
Zamowienie zlozone 1.11.2019 na kwote 35zl. Dzis 13.11 a zdjęć ani pieniędzy wciąż nie ma..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karolina
link | zgłoś
2019-11-13
*.160.156.*
Zamowiłam zdjecia we wrzesniu i do tej pory ich nie me. poprosiłam o zwrot pieniędzy i również zero kontakt..oszustwo..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OlaK
link | zgłoś
2019-11-13
*.125.178.*
OSZUSCI!!! Prosze u nich nie zamawiac zdjec. Nie ma zdjec i nie ma kontaktu z firma. Absolutnie nie polacam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Dawid
link | zgłoś
2019-11-12
*:fe06:52b5:*
nie ma zamowienia od sierpnia
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-11-12
*.231.99.*
Złodzieje i oszuści. Od dwóch miesięcy czekam na zdjęcia a z firmą zero kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-12
*.173.185.*
Są dwie nowe pozytywne opinie. A ja swoje że nie rzetelni mimo próśb o kontakt brak odzewu z tej ponoć "wspaniałej firmy". Nie zamawiać odbitek będziecie drodzy internauci mogi żyli bez poczucia bycia oszukanym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwonna
link | zgłoś
2019-11-11
*.38.148.*
Polecam jest to Firma wykonująca usługi błyskawiczne i najlepszej jakości !!!
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barzal
link | zgłoś
2019-11-11
*.177.75.*
Bardzo dobra obsługa, bardzo szybkarealizacja zamówienia oraz niskie koszty wydruku zdjęć. Jakość samego wydruku na bardzo wysokim poziomie oraz z możliwością dużego wyboru rodzaju papieru oraz jego rozmiaru. Naprawdę polecam firmę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-08
*.26.22.*
Jedno wielkie oszustwo proszę wszystkich nie zamawiajcie w tej firmie, a raczej firmie krzak. Proszę zauważyć na kilka negatywnych opinii ukazują się dwie trzy pozytywne tak jest przez cały czas na tym portalu. Pisałem wczoraj nie mogę uwierzyć ż [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania2368
link | zgłoś
2019-11-08
*.11.128.*
Zła jakość obsługi, długi czas oczekiwania i nie podoba mi się ogólnie ta strona. Nie polecam, lepiej pójść do fotografa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2019-11-08
*.227.142.*
Zamawiałam w środę w nocy więc trochę trwało dostarczenie dopiero poniedziałek ale ogólnie jest dobrze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...