Opinie o 9print

3.4 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1963
Średnia ocen:
3.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-14
*.30.10.*
Oszustwo, tak samo jak wszystkie pozytywne komentarze. I nagle wszyscy podpisują sie z imieni i nazwiska, niestety, ale nie nada to komentarzom większej wiarygodności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maja Wochowska
link | zgłoś
2020-02-14
*:17e:444:*
Zamówienie trwało długo ale bez większych problemów. Długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2020-02-14
*:1b7:7ce9:*
Wszystko zgodnie z opisem. Zbyt wysoka cena za dostawę. Dostawa do paczkoamtu kosztuje 10 a tutaj płaci się 17 zł. Dosyć, że firma zarabia na produkcie to jeszcze ponad 100% na dostawie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Michałek
link | zgłoś
2020-02-14
*:438:eacd:*
Duży problem z poziomem obsługi klienta. Jakość odbitek adekwatna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena Orkisz
link | zgłoś
2020-02-14
*:ff:fe01:*
Jeden wielki bałagan, dopiero za 3 razem otrzymałam towar zgodny z zamówieniem, obsługa miła i pomocna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ala12
link | zgłoś
2020-02-13
*.17.81.*
Już złodzieje napisali sobie pozytywne opinie, to wszystko lipa, nikomu nic nie wysyłają Oszuści I złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-13
*.30.10.*
Oszusci, którzy usuwają negatywne komentarze, a pozytywne wystawiają sobie sami. Brak słów. Nie realizują opłaconych zamówień. Kontakt niemozliwy. Setki oszukanych osob. Złodzieje!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-13
*.30.10.*
Dobre sobie!nagle każdy pisze, ze nie jest zadowolony lub nie do konca zadowolony, ale 4 gwizdki daje...śmiech na sali, po prostu żenujące i co raz mnie wiarygodne. Długo czas realizacji? Przecież oni nie realizują żadnych zamówień.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2020-02-13
*:251:ac34:*
Trochę słaba jakość zdjęć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-02-13
*:138:da0e:*
Wszystko okej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?