Opinie o 9print

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 526
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Monika
link | zgłoś
2019-06-25
*.235.186.*
Porażka jakich mało. Od 3 miesięcy czekam na zdjęcia. Wysłałam odstąpienie od umowy,ale to złodzieje bo nie dość że zabrali kasę, to nie zrobili zdjęć i nie odpisują na maile. Ludzie nie zamawiajcie tu. Opinie pozytywne piszą sobie sami. Ja oddałam sprawę instytucjom i zajmują się firmą 9Print. Oszu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lea
link | zgłoś
2019-06-25
*.21.116.*
DOBRZE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wieslawa
link | zgłoś
2019-06-25
*:19cd:4510:*
Dobra jakość produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franciszek
link | zgłoś
2019-06-24
*.74.172.*
Bardzo dobra jakość zdjęć. Szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim zainteresowanym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-06-24
*.37.56.*
Szybko, sprawnie. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Aleksandra
link | zgłoś
2019-06-24
*:bea9:d4c7:*
dodane polaroida, który nie zamawiałam!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monka
link | zgłoś
2019-06-24
*.20.31.*
Ta firma to jakaś kpina. Od 2 miesięcy czekam za JEDNYM PLAKATEM. Oczywiście firma zapewnia mnie ze jest opóźnienie i wyślą w najbliższym czasie. Chciałam sprezentować ten plakat mojemu chłopakowi na urodziny, ale jak tak dalej pójdzie to dostanie na gwiazdkę. Nie polecam. Lepiej zapłaćcie troszkę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2019-06-24
*.26.148.*
Nie polecam. Czekam już ponad 2 miesiące a paczki nadal nie ma. Nie zamawiałam dużo zdjęć. Zapewniają mnie ciągle że wkrótce paczka dojdzie ale tak się nie dzieje.????
Nie widzę
Czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2019-06-23
*.186.51.*
Moje zamówienie jest realizowane już ponad 2 miesiące pomimo że jest tam kilka zdjęć, ciągle zwlekają i piszą że wyślą jednak zdjęć brak
Nie zauważyłem
Czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-06-21
*.208.145.*
Super obsługa, przesyłka przyszła bardzo szybko, cena również ok. Odbitki bardzo dobrej jakości. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marek
link | zgłoś
2019-06-21
*:f78f:cf72:*
Wszystko ok, zdjęcia bardzo dobrej jakości. Realizacja szybka :) Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
taytay
link | zgłoś
2019-06-20
*:c76b:404f:*
Zamówienie na ponad 600 odbitek złożone pomiędzy Świętami a Nowym Rokiem-dotarło do mnie w 3 dniu roboczym! Nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji w tym czasie i jestem bardzo miło zaskoczona profesionalizmem. Zdjęcia profesionalnie zapakowane! Odbitki świetnej jakości pomimo tego że niektóre [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZARTA
link | zgłoś
2019-06-20
*:c76b:404f:*
Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt z klientami,zamówienie zrealizowane bardzo szybko, polecam na 5 z plusem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...