Opinie o 9print

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 485
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Teresa
link | zgłoś
2019-05-20
*.12.120.*
Uwaga oszuści!!!!! Czekam na zdjęcia już 3 miesiące. Oczywiście zapłaciłam. Brak kontaktu. Odpowiedzi są z automatu, ciągle to samo, że zdjęcia gotowe do wysyłki i tak już 3 miesiące. Sami sobie wystawiają pozytywne opinie. Zgłaszam sprwę na policję i innym polecam to samo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2019-05-19
*.86.244.*
Kolejny raz wywoływałam zdjęcia z 9print.pl i nie zawiodłam się. Obsługa super, szybka wysyłka. Polecam i nadal będę korzystać!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karli
link | zgłoś
2019-05-19
*:4c37:98be:*
Profesjonalna obsługa. Zdjęcia bardzo ładne i przejrzyste. Z sumieniem mogę polecić. Teraz tu będę zamawiać odbitki zdjęć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A.A
link | zgłoś
2019-05-17
*.198.64.*
Wszystko super!!!! Realizowalam zamówienie w 9print z polecenia po raz pierwszy i jestem pewna, że nie po raz ostatni. Super zdjęcia, super przekaz informacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaja
link | zgłoś
2019-05-17
*.87.66.*
Bardzo szybka realizacja zamówienia i wysoka jakość zdjęć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Simon
link | zgłoś
2019-05-17
*.108.108.*
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam zakupy w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paul
link | zgłoś
2019-05-17
*:1ff7:e995:*
Na niektórych zdjęcia usunięto wady, dziękuję :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xan
link | zgłoś
2019-05-16
*.169.174.*
Złożyłam zamówienie ponad 2 tygodnie temu. Do dzisiaj nie otrzymałam zamówionych produktów. Wiadomości transakcyjne bez nr zamówienia i terminu realizacji. Ostatnia informacja o statusie zamówienia z 2 maja. Brak odpowiedzi na moje maile. Udało mi się skontaktować poprzez stronę Fb ale zdaje się, że [rozwiń/zwiń]
wiadomości transakcyjne bez istotnych informacji; brak realizacji zamówienia, brak kontaktu z firmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-05-16
*.147.39.*
Nie otrzymałam zamówienia. Brak możliwości kontaktu z firmą. Telefonu nikt nie odbiera, a mailem wysyłane są automatyczne wiadomości, które nie odnoszą się do zadanego pytania. Nie polecam, prawdopodobnie zamówienie czegokolwiek w tej firmie to wyrzucenie pieniędzy w błoto. A na ich stronie wszystko [rozwiń/zwiń]
pomimo opłacenie z góry, zamówienia nie otrzymałam; brak kontaktu z firmą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2019-05-16
*.151.150.*
Pierwszy raz postanowiłem skorzystać z 9print i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić ich usługi! Profesjonalna obsługa, bardzo szybko odpisują. Odpowiedzi są treściwe i profesjonalne 10/10! Jakość zdjęć bardzo dobra, wszystko wyszło profesjonalnie i tanio! To na pewno nie jest mój ostatni raz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
srnwl443
link | zgłoś
2019-05-16
*.120.246.*
Zdecydowanie polecam 9print. Jest bardzo przyjemny, czytelny i intuicyjny, nie miałam żadnych problemów ze złożeniem zamówienia. Zdjęcia są bardzo ładne, bezpiecznie i estetycznie zapakowane. W dodatku, mimo okresu tuż przedświątecznego, dotarły do mnie szybko. Również cenowo jest bezkonkurencyjny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktor
link | zgłoś
2019-05-16
*.252.77.*
Zdjęcia są bardzo dobrej jakości. Poza tym zamówienie zrealizowano i wysłano następnego dnia po złożeniu zamówienia. Polecam ☺
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2019-05-16
*:d1a5:30d2:*
Gorąco polecam! Zdjęcia w super jakości, szybka realizacja i dodatkowe zniżki na kolejne zakupy! Na pewno będę wracać po kolejne foto-wspomnienia :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...