Opinie o 9print

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2455
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Vernom
link | zgłoś
2020-02-23
*:1::*
Są trzy elementy składowe usług. DOBRZE - TANIO - SZYBKO. Można wybrać tylko dwie opcje: DOBRZE i TANIO - nie będzie SZYBKO, DOBRZE i SZYBKO - nie będzie TANIO, SZYBKO i TANIO - nie będzie DOBRZE. W sklepie jest tanio i dobrze ....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2020-02-23
*:2c:cb5:*
Zdjęcia w formacie 20x30 przyszły z defektem mechanicznym na narożniku, opakowanie było niewystarczające. Może zawiniła firma transportująca. Jednak fotokalendarze 30x40 z colorandu przychodzą w super stanie , zatem nad opakowaniem należy popracować.Jakość zdjęć jest OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2020-02-23
*.109.10.*
Informowanie na bieżąco o wysyłce jednak zdecydowanie zbyt dlugi czas oczekiwania (ok. 2 tydz.)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 12
link | zgłoś
2020-02-23
*.17.81.*
Ale złodzieje aktywni, forsa ucieka, więc trzeba pisać pozytywne opinie, te pozytywne bzdury pisz sam sklep, nikomu nic nie wysyłają, tylko kradną forsę OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-02-23
*.47.129.*
Zdjęcia zamówione w Listopadzie.. Niby szybka wysyłka, bla bla.. Otóż wysyłałam maila, zapewniali, że wysyłka to 5 dni, drukowanie 3 dni.. Czyli mniej więcej na koniec listopada powinnam dostać zamówienie. Otóż dostałam zamówienie dnia 22 lutego!! Po kilkudziesięciu mailach, po ostatnim mailu gdy ju [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-22
*.30.23.*
OSZUSCI i to w ostatnim czasie aktywni oszusci. W koncu ludzie zaczęli pisać o tym jak jest naprawde,ze firma to naciągacze, jotorzy kradną pieniądze, nie wysyłając zdjeć. Srednia opinii spadła tak drastycznie, ze sklep ruszył do ataku preparując pozytywne opinie na jedno „kopyto”. Paradne posunięci [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-22
*.30.23.*
Niegatywne opiniez 4/5 gwiazdkami niedosładzanych wiarygodności...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-02-22
*.109.10.*
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-02-22
*.109.10.*
Jest ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vernom
link | zgłoś
2020-02-22
*:13:a2cd:*
Zdjęcia są bardzo dobre jakościowo oraz były bezpiecznie zapakowane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?