Opinie o 9print

3.8 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2478
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aleksandra
link | zgłoś
2020-02-20
*.53.225.*
Zdjecia sa dobrej jakosci. Zapakowane dobrze. Na pewno jeszcze zamowie zdjecia w 9print:-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2020-02-20
*:bc:11a5:*
Bardzo dobra jakość zdjęć, polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2020-02-20
*:1c7:27c0:*
polecam zakupy w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-20
*.30.23.*
Preparowane pozytywne opinie. W rzeczywistości firma nie realizuje zamówień i nie oddaje pieniędzy. Zerowy kontakt. ODRADZAM!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-20
*.30.23.*
OSZUŚCI - nigdy nie wysyłają opłaconych zamówień. ZŁODZIEJE - nie oddają pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ola22
link | zgłoś
2020-02-20
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-19
*.30.23.*
Nie wysyłają zdjeć. Zamówiłam ponad 200 i nie jestem jedyna. Setki oszukanych osob. Nie zwracają pieniędzy. Kontakt niemozliwy (na wiadomości odpowiada automat, numeru telefonu brak, a wszelkie komentarze sa usuwane z prędkością światła). OSZUSCI, ZŁODZIEJE I NACIĄGACZE!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-19
*.30.23.*
Po pierwsze niejaki „Przemysław” pisze opinie w firmie żeńskiej, wiec chyba jasne jest, ze nie jest ona prawdziwa. Po drugie jak można wysłać komuś cudze zdjecia???? Sama zamawiałam ponad 200 zdjeć i nie wyobrażam sobie, zeby otrzymała je jakaś obca mi osoba... Po trzecie jak można byc niezadowolony [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 12
link | zgłoś
2020-02-19
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE tylko patrzeć, jak ruszą pisać pozytywne opinie, nawet nazwiska nauczyli się pisać po polsku, gorzej z imionami, te brednie pozytywne pisze sam sklep, nikomu nic nie wysyłają, OSZUŚCI I ZŁODZIEJE no właśnie napisali pozytywne opinie, forsa ucieka, więc działają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luiza
link | zgłoś
2020-02-19
*:2e2:badf:*
Jakość zamówionych zdjęć bez zastrzeżeń, obsługa, czas realizacji również w porządku. Niestety duży minus za to, że w pierwszej paczce otrzymałam nie swoje zdjęcia.... Na szczęście firma szybko poprawiła błąd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?