Opinie o 9print

3.8 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2478
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Małgorzata
link | zgłoś
2020-02-19
*:1b6:6e0f:*
Z obsługi jestem prawie zadowolona. Sklep pozwala negcjować ceny, co jest dobrym rozwiązaniem przy większych zamówieniach. Przestałam być zadowolona po odrzuceniu mojej reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2020-02-19
*:aa:34fa:*
Realizacja zamówienia trwala powyzej 10 dni. Na obecne standardy to troche dużo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Wolak
link | zgłoś
2020-02-19
*.53.225.*
jestem zadowolona choć nie w 100% ale myślę ,że z każdym kolejnym zamówieniem będzie lepiej.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2020-02-19
*:1b6:2f58:*
Jestem bardzo rozczarowana terminem realizacji zamówienia- zdjęcia otrzymałam po świętach gdzie miały być prezentem świątecznym dla bliskich z rodziny, pomimo tego iż zamawiałam dużo dużo wcześniej!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 53
link | zgłoś
2020-02-19
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Aga
link | zgłoś
2020-02-19
*.199.144.*
Oszuści i tyle. Nie ma podanego nr tel, na maile nikt nie odpisuje. Zamówienie nie dotarło przez miesiąc więc pewnie już nie dotrze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-19
*.30.25.*
Nie wysyłają zdjeć, nie oddają pieniędzy, ogólnie brak jakiegokolwiek realnego kontaktu. ZŁODZIEJE!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-19
*.30.25.*
Ta „firma” to zwykli oszusci i naciągacze, a pozytywne opinie piszą sobie sami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 12
link | zgłoś
2020-02-18
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola22
link | zgłoś
2020-02-18
*.17.81.*
No proszę, jacy złodzieje aktywni, piszą pozytywne opinie, bo forsa ucieka, nikomu nic nie wysyłają OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?