Opinie o 9print

3.8 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2478
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
MartaS
link | zgłoś
2020-02-01
*:6478:d93d:*
Zlodzieje! Nie wywiązują sie z umowy, nie realizuja zamówień i kradną pieniądze!!! Przestrzegam przed tymi oszustami!
Brak
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mik22
link | zgłoś
2020-01-31
*.17.81.*
Nie odpuszczajmy złodziejom, nie odzyskamy forsy, ale może inni nie dadzą się oszukać, złodzieje ruszyli do ataku, napisali pozytywne opinie, to wszystko lipa OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-31
*.30.20.*
Kradzież!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-31
*.30.20.*
Oszustwo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milka
link | zgłoś
2020-01-31
*.28.219.*
Szybka realizacja zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
mik22
link | zgłoś
2020-01-31
*.17.81.*
Już dwa złodzieje sklepowi się odezwali, nikomu nic nie wysyłają tylko kradną forsę OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
BRAK
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa D.
link | zgłoś
2020-01-31
*.181.177.*
Bardzo szybka realizacja zamówienia, perfekcyjna obsluga sklepu i kuriera. Jakość bardzo bardzo dobra. Polecam gorąco wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mk
link | zgłoś
2020-01-31
*.34.232.*
Dobry wydruk, szybka realizacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-01-31
*.163.228.*
firma oszukuje ludzi nie dajcie się nabrać tak ja ja i wielu innych!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 12
link | zgłoś
2020-01-30
*.17.81.*
Nie wierzcie w te pozytywne opinie, te wszystkie brednie pisze sam sklep, wszystkie te opinie są w ich reklamie na stronie, że rodzice zadowoleni, że kolory piękne, że papier, że szybka wysyłka itp OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?