Opinie o 9print

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2455
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ala60
link | zgłoś
2020-01-09
*.17.81.*
profesjonalne podejście do złodziejstwa i oszukaństwa, te pozytywne opinie pisze sam sklep OSZUŚCI I ZŁODZIEJE dziwne, że jeszcze działają OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-09
*.30.1.*
Jedno wielkie oszustwo. Brak zamówienia, brak kontaktu, brak pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-09
*.30.1.*
Omijać z daleka. Po opłaceniu zamówienia jedyne co sie otrzymuje to automatyczne wiadomości wysyłane przez „robota”. Pieniądze nie do odzyskania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-01-09
*.200.215.*
Super produkty, profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala12
link | zgłoś
2020-01-09
*.17.81.*
Oszuści I złodzieje
Oszuści
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ola53
link | zgłoś
2020-01-08
*.17.81.*
Już złodzieje napisali sobie pozytywne opinie, nic nie realizują, pozytywne opinie pisze sam sklep, Oszuści I złodzieje
Oszuści
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-01-08
*.63.37.*
Witam. Też nie polecam nikomu tej firmy. Złożyłam zamówienie i po kilku dniach milczenia napisałam do nich odpisali że nie mogą zrealizować mojego zamówienia. Złożyłam reklamację przyjęli ja napisali że mają 14 dni na rozpatrzenie reklamacji i od tej pory cisza. Nie odpowiadają na maile które do nic [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagi88
link | zgłoś
2020-01-08
*.176.230.*
OSZUŚCI!!!Pieniądze zgarniają, a zdjęć nie wysyłają...Zero kontaktu!Żałuję,że wcześniej nie poczytałam opinii na temat tej firmy...
Brak
Oszukują ludzi!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-01-08
*.40.57.*
Jestem bardzo zadowolona. Zdjęcie bardzo starannie wykonany. Zdjęcie realistyczne nie rozmazane. Polecam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baśka
link | zgłoś
2020-01-08
*.58.147.*
Polecam, bo to świetna pamiątka!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?