Opinie o 9print

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 526
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paweł
link | zgłoś
2019-11-08
*.159.101.*
Wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-07
*.26.22.*
OSZUŚCI!!! Pozytywne opinie sami piszą. BRAK KONTAKTU klient dla firmy to piąte koło u wozu W OBECNYCH czasach takie firmy nie mają prawa bytu POSTANOWIŁEM czekać 14 dni do 27.11.2019 na zwrot pieniędzy, a po tym terminie ni [rozwiń/zwiń]
BRAK
BRAK KONTAKTU (numeru telefonu)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-11-07
*:e58c:9ca8:*
ZŁODZIEJE!!!! OD PONAD MIESIĄCA CZEKAM NA ZDJĘCIA! !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-11-06
*.190.214.*
Właśnie dzisiaj po miesiącu ponad czekania otrzymałam zdjęcia nie swoje tylko kogoś innego.. Jak mam tę sprawę rozwiązać? Bo szanowni państwo nie racza odpisac na wiadomości i maile.. Porażka
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2019-11-06
*.31.204.*
Zamówienie na ponad 600 odbitek,доставка 3 dniu roboczym! Nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji w tym czasie i jestem bardzo miło zaskoczona profesionalizmem. Zdjęcia profesionalnie zapakowane! Odbitki świetnej jakości pomimo tego że niektóre zdjęcia przesłane przeze mnie były bardzo kiepskie [rozwiń/zwiń]
SUPER! Szczerze polecam!
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karla
link | zgłoś
2019-11-06
*.169.23.*
Zaskoczenie pozytywne. Szybka obsługa i Jeszce szybsza wysyłka kurierem. Super kontakt i jakość zdjęć. Polecam i będę korzystać dalej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2019-11-05
*:2cbf:6345:*
Jestem bardzo rozczarowana. Na zdjęcia czekałam miesiac, zniszczyli mi kolory na zdjęciach, sami sobie je wykadrowali (nie wiem jakim prawem) i przede wszystkim zdjęcia są nierówne, jedno większe, drugie mniejsze, trzecie szersze (nie mówiąc już o jakości papieru). Bardzo NIE polecam tej firmy, narz [rozwiń/zwiń]
Nie widze
Czas realizacji, komunikacja, jakość wykonania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2019-11-05
*.134.176.*
Zwykli oszuści. Dobre opinie to prawdopodobnie boty. Zabierają pieniądze zdjęć nie, a napewno nie w terminie
Dobrze kradną, brak odzewu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2019-11-04
*.172.236.*
Nie polecam bardzo tej firmy !! Zamówiłem zdjęcia 13.11.2019r do dnia dzisiejszego ich nie otrzymałem. Pieniądze przetrzymują ! Ostrzegam !!
Brak
Dużo maja wad brak terminowości ,brak odezwu ,uwaga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agata
link | zgłoś
2019-11-04
*.181.177.*
Jestem mile zaskoczona tak dobrą jakością wydruku ponad 100 zdjęć, gdzie połowa to zdjęcia robione telefonem ze zwykłym aparatem. Papier, kolory, kontrasty na duży plus. Super pamiątka, zamiast przechowywania na dyskach, które w każdej chwili mogą się popsuć. Za taką niską cenę bardzo polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Magdalena
link | zgłoś
2019-11-04
*.181.177.*
Zdjecia bardzo dobrej jakosci. Błyskawiczna obsługa. Zamówiłam w poniedziałek wieczorem, a w środę rano zdjęcia były już u mnie. Zdjęcia bardzo tanie, a często są jeszcze rabaty. Na pewno skorzystam nie raz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-11-01
*.173.64.*
Oszuści! zamówiłam zdjęcia w połowie września(dziś jest listopad) nie otrzymałam zdjęć, które miały być w ciągu kilku dni roboczych. Zdecydowanie nie polecam!
nie dostałam zdjęć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-11-01
*.58.194.*
Zdjecia bardzo dobrej jakosci. Błyskawiczna obsługa. Zamówiłam w poniedziałek wieczorem, a w środę rano zdjęcia były już u mnie. Zdjęcia bardzo tanie, a często są jeszcze rabaty. Na pewno skorzystam nie raz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...