Opinie o 9print

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 436
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Szymańska
link | zgłoś
2019-03-13
*.57.84.*
Polecam. Wysyłka w ekspresowym tempie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2019-03-13
*.103.211.*
Zdjecia bardzo dobrej jakosci. Błyskawiczna obsługa. Zamówiłam w poniedziałek wieczorem, a w środę rano zdjęcia były już u mnie. Zdjęcia bardzo tanie, a często są jeszcze rabaty. Na pewno skorzystam nie raz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-03-13
*.132.78.*
Dobra jakość produktu. Tanio. Szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2019-03-13
*.154.98.*
Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w ty sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DS
link | zgłoś
2019-03-13
*.43.183.*
Oszuści. Odradzam kazdemu korzystanie z ich usług. Prawie 2 miesiące walczę o zwrot pieniędzy, ale ciagle jestem zbywana. Zamowienie nie zostało zrealizowane, oczywiście nikt nie porywa się do oddania wartości niewykonania usługi.
Brak zalet
Brak realizacji, brak kontaktu, brak zwrotu pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Eva
link | zgłoś
2019-03-13
*.87.149.*
Jakaś kpina . Wszystko opłacone A zdjęć jak nie było tak nie ma ... Nie polecam . Pierwszy i ostatni raz skorzystałam z usług.
Nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2019-03-13
*.48.176.*
JA TERAZ WALCZĘ O ZWROT ŚRODKÓW NA KONTO... PODAJĄC WSZYSTKIE INFORMACJE / DANE / WYCIĄGI Z PRZELEWAMI ...DOSTAJE POWTÓRNE MAILE Z PROŚBĄ O PODANIE DANYCH ?? ;/;/ :o:o SZOK....!!
BRAK
NIEUCZCIWOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wieslawa
link | zgłoś
2019-03-13
*.154.93.*
Trzeba koniecznie zgłosić to na Policję ,jest co raz więcej ludzi oszukanych.Te pozytywne opinie to wydaje mi się,ze sami sobie wystawiają .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2019-03-12
*.48.176.*
CZY MI SIĘ WYDAJE CZY ONI SAMI POD RÓŻNYMI NUMERAMI IP KOMPUTERA i NICKAMI, WYSTAWIAJĄ SOBIE OPINIE ABY SIĘ ''WYBIELIĆ'' jacy to są super fajni i jaką mają fajną jakość i szybkość wysyłki ???? ;/;/ bo ja czekam ponad 2 MIESIĄCE i jakoś swojego zamówienia na oczy nie zobaczyłam ;/ ;/ ??
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2019-03-12
*.48.176.*
ŻENADAAA!!! KPINYYY !!! NA SWOJĄ PRZESYŁKĘ OPŁACONĄ Z GÓRY CZEKAM OD 9 STYCZNIA !!! MAMY 12 MARCA !!! ODBYWAJĄC RAZ W TYG WYMIANĘ MAILOWĄ Z ZAPYTANIEM CZY W OGÓLE OTRZYMAM SWOJE ZAMÓWIENIE I NA JAKIM JEST ETAPIE I CO SIĘ DZIEJĘ ? - DOWIADUJE SIĘ OD AUTOMATU ŻE: '' Po wysłaniu zamówienia Pani [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Sandra B
link | zgłoś
2019-03-12
*.26.95.*
spoko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Warwara
link | zgłoś
2019-03-12
*.154.98.*
wszystko było na piątkę z plusem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wieslawa
link | zgłoś
2019-03-12
*.154.89.*
Zdecydowanie nie polecam,czekam na zdjęcia od 30-tego stycznia 2019,złożyłam skargę do Urzędu Spraw Konsumenta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...