Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 991
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-31
*.30.17.*
Pozytywne opinie nadzwyczaj niewiarygodne, brzmią jak skopiowana regułka. Naprawde trzeba byc bardzo łatwowiernym, zeby uwierzyc w ich autentyczność. Wystarczy poczytać opinie na innych stronach. Same negatywy. Tylko nie na stronach i portalach firmy, poniewaz wszystkie negatywne opinie sa kasowane [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala17
link | zgłoś
2019-12-31
*.17.81.*
jakoś oszuści zamilkli, a gdzie pozytywne opinie, forsa ucieka złodzieje OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala11
link | zgłoś
2019-12-30
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-30
*.30.17.*
Firma widmo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-30
*.30.17.*
Nie wysyłają zamówień.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-12-30
*.221.159.*
Zgłaszać oszustów na Policję. Byłem i zgłosiłem. Jesli reszta odpuści to następni sie będą pakować w to złodziejstwo. Zamiast pisac ostrzeżenia działajcie !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola53
link | zgłoś
2019-12-30
*.17.81.*
Oszuści I złodzieje
Oszuści
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala11
link | zgłoś
2019-12-29
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-29
*.30.17.*
Brak nr telefonu, na maile odpowiada robot. Ta sama odpowiedz niezależnie od treści pytania. Ogólnie to spółka ludzi z Ukrainy (sprawdzone w KRS). Wystarczy poczytać opinie na innych portalach/stronach. Setki oszukanych ludzi. O wymieniać poniżej pozytywach nie ma mowy, bo zamowienie w ogóle NIE s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-29
*.30.17.*
Nie wysyłają zdjeć. Nic dodać, nic ująć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 12
link | zgłoś
2019-12-29
*.17.81.*
to OSZUŚCI I ZŁODZIEJE sami piszą pozytywne opinie, nikomu nic nie wysyłają, zbierają tylko forsę OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala60
link | zgłoś
2019-12-28
*.17.81.*
Już oszuści ruszyli do ataku, wszystkie te pozytywne bzdury pisze sam sklep, te pozytywne opinie można przeczytać w reklamie sklepu, nie dajcie się nabrać, bo stracicie forsę, dziwne,że po tylu oszustwach jeszcze działają OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-12-28
*.17.168.*
Pozdrawiam cieplo i dziękuję za wspaniałą robotę i wykonanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?