Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1412
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ala12
link | zgłoś
2020-03-07
*.17.81.*
Oszuści złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-03-07
*.30.3.*
NACIĄGACZE!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-03-07
*.30.3.*
OSZUŚCI!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala66
link | zgłoś
2020-03-07
*.17.81.*
no złodzieje, kto napisze pozytywne opinie, że jesteście tacy zadowoleni, że wszystko super, nauczcie się najpierw pisać po polsku OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala12
link | zgłoś
2020-03-06
*.17.81.*
Dziwne, złodzieje milczą, nie piszą pozytywnych opinii,te pozytywne bzdury pisze sam sklep, nikomu nic nie wysyłają, tylko kradną forsę Oszuści i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Katarzyna
link | zgłoś
2020-03-06
*.30.3.*
OSZUSCI, ZŁODZIEJE, NACIAGACZE. Nie wysyłają zdjeć, nie oddają pieniędzy, unikają kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-03-06
*.30.3.*
Chwilowy brak spreparowanych pozytywnych komentarzy...moze w koncu ich pozamykali za kradzież pieniędzy setek oszukanych ludzi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2020-03-06
*:e41f:fd4a:*
NIE POLECAM FIRMY 9PRINT, zwykłe oszustwo internetowe. Czy ktoś już kontaktował się z prawnikiem lub policją, aby odzyskać pieniądze? Chętnie podłączę się do zbiorowego pozwu. Czekam na zdjęcia od prawie pół roku, dostałam kilka wiadomości jednak zwrotu kasy o który prosiłam brak.
BRAK
BRAK przesyłki i zwrotu pieniędzy przez prawie pół roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala65
link | zgłoś
2020-03-05
*.17.81.*
Nie realizują zamówień, tylko kradną forsę OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-03-05
*.30.3.*
Nie wysyłają zamówień, nie oddają pieniędzy, unikają kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-03-05
*.30.3.*
Oszusci, złodzieje,naciagacze!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala66
link | zgłoś
2020-03-05
*.17.81.*
Jakoś złodzieje nie wypisują pozytywnych opinii, te pozytywne bzdury wypisuje sam sklep, nikomu nic nie wysyłają, tylko forsę kradną OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 12
link | zgłoś
2020-03-04
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?