Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 988
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-18
*.30.4.*
Niewiarygodne, ze cos takiego w ogóle funkcjonuje. Oszukują ludzi w biały dzien. Dobrze wypozycjonowani, wszystko bez zarzutów do czasu opłacenia zamówienia. Po przelaniu pieniędzy następuje głucha cisza. Na wiadomości odpisuje „robot”, a numeru telefonu brak, tak samo jak zamówionych zdjeć. ODRADZA [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-18
*.30.4.*
Stracone pieniądze. Nie realizują zamówień, kontaktu brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 51
link | zgłoś
2019-12-18
*.17.81.*
no oszuści napiszcie, że kolory piękne, że rodzice zadowoleni, że paczka solidna- to pisze sam sklep złodzieje i oszuści nie realizują zamówień, może ktoś się w końcu tym zajmie
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-12-17
*.156.126.*
UWAGA OSZUŚCI. PŁACISZ I NIE DOSTAJESZ ZAMÓWIENIA!!!.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-17
*.30.4.*
Jedno wielkie oszustwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-17
*.30.4.*
Czytając treść wszystkich pozytywnych komentarzy to z całym szacunkiem i bez obrazy, ale trzeba byc chyba upośledzonym, zeby w nie uwierzyc. W ich treści plusowane sa dokładnie te argumentu, którymi reklamuje sie sama „firma”, ale nie dajcie siw nabrać, bo nie ma co dyskutować na temat jakości zdjeć [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala66
link | zgłoś
2019-12-17
*.17.81.*
Już oszuści napisali sobie pozytywne opinie, nie realizują zamówień, złodzieje, to oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michasiekk
link | zgłoś
2019-12-17
*.162.205.*
Co roku wywołuje tutaj zdjęcia, jestem bardzo zadowolona z jakości. Jak najbardziej polecam znajomym :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-12-17
*.38.148.*
Jestem bardzo zadowolona! Rewelacja. Zamówiłam dla rodziców i siostry.Szybka realizacja .Polecam gorąco.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 53
link | zgłoś
2019-12-17
*.17.81.*
oszuści, sami piszą pozytywne opinie, nie realizują zamówień, .ze też uokik się nimi nie zajął
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-12-16
*.173.138.*
Od 5.grudnia od dnia wpłaty czekam na zamówienie, ani widać, ani słychać.Komentarze typu oszuści widnieją na portalach społecznościowych, i widać, że większość jest usuwana.Cos tu nie gra.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2019-12-16
*.133.19.*
Oszuści! Dobrze,ze mam przelew. Czekam od 7.11 na zdjęcia do dzisiaj nie przyszły. Będę zgłaszała sprawę na policje. Może zgłosicie wszyscy?! Im więcej nas tym lepiej!!!! Załóżmy może jakaś grupę poszkodowanych na FB?!
Oszuści! Wyłudzają pieniądze!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-12-16
*.104.183.*
JEDNO WIELKIE OSZUSTWO. Czekam na zamówienie od 16.11.2019 , oczywiście pieniądze zapłacone od razu. Napisałam kilka maili, oczywiści juz wysyłają i nic. NIe dajcie sie nabrać do to stracone pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?