Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1395
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-20
*.30.23.*
Preparowane pozytywne opinie. W rzeczywistości firma nie realizuje zamówień i nie oddaje pieniędzy. Zerowy kontakt. ODRADZAM!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-20
*.30.23.*
OSZUŚCI - nigdy nie wysyłają opłaconych zamówień. ZŁODZIEJE - nie oddają pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola22
link | zgłoś
2020-02-20
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-19
*.30.23.*
Nie wysyłają zdjeć. Zamówiłam ponad 200 i nie jestem jedyna. Setki oszukanych osob. Nie zwracają pieniędzy. Kontakt niemozliwy (na wiadomości odpowiada automat, numeru telefonu brak, a wszelkie komentarze sa usuwane z prędkością światła). OSZUSCI, ZŁODZIEJE I NACIĄGACZE!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-19
*.30.23.*
Po pierwsze niejaki „Przemysław” pisze opinie w firmie żeńskiej, wiec chyba jasne jest, ze nie jest ona prawdziwa. Po drugie jak można wysłać komuś cudze zdjecia???? Sama zamawiałam ponad 200 zdjeć i nie wyobrażam sobie, zeby otrzymała je jakaś obca mi osoba... Po trzecie jak można byc niezadowolony [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ola 12
link | zgłoś
2020-02-19
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE tylko patrzeć, jak ruszą pisać pozytywne opinie, nawet nazwiska nauczyli się pisać po polsku, gorzej z imionami, te brednie pozytywne pisze sam sklep, nikomu nic nie wysyłają, OSZUŚCI I ZŁODZIEJE no właśnie napisali pozytywne opinie, forsa ucieka, więc działają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luiza
link | zgłoś
2020-02-19
*:2e2:badf:*
Jakość zamówionych zdjęć bez zastrzeżeń, obsługa, czas realizacji również w porządku. Niestety duży minus za to, że w pierwszej paczce otrzymałam nie swoje zdjęcia.... Na szczęście firma szybko poprawiła błąd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-02-19
*:1b6:6e0f:*
Z obsługi jestem prawie zadowolona. Sklep pozwala negcjować ceny, co jest dobrym rozwiązaniem przy większych zamówieniach. Przestałam być zadowolona po odrzuceniu mojej reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2020-02-19
*:aa:34fa:*
Realizacja zamówienia trwala powyzej 10 dni. Na obecne standardy to troche dużo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Wolak
link | zgłoś
2020-02-19
*.53.225.*
jestem zadowolona choć nie w 100% ale myślę ,że z każdym kolejnym zamówieniem będzie lepiej.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2020-02-19
*:1b6:2f58:*
Jestem bardzo rozczarowana terminem realizacji zamówienia- zdjęcia otrzymałam po świętach gdzie miały być prezentem świątecznym dla bliskich z rodziny, pomimo tego iż zamawiałam dużo dużo wcześniej!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 53
link | zgłoś
2020-02-19
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2020-02-19
*.199.144.*
Oszuści i tyle. Nie ma podanego nr tel, na maile nikt nie odpisuje. Zamówienie nie dotarło przez miesiąc więc pewnie już nie dotrze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?