Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 988
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
tynka21
link | zgłoś
2019-11-26
*.175.67.*
Oszuści! Nie odpisują na wiadomości, nie wysyłają zdjęć, przetrzymują nasze dane! Kiedy odstępuje się od umowy trzeba wysłać potwierdzenie, na którym widnieje nr konta, wtedy zaczyna się walka z wiatrakami. W rzeczywistości odstąpienie od umowy nie istnieje, zdjęć nie raczą wysyłać, blokują w mediac [rozwiń/zwiń]
oszuści, brak kontaktu, wyłudzają pieniądze, wyłudzają dane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żaneta
link | zgłoś
2019-11-26
*.173.48.*
Oszuści, albo pralnia. Zamówienie złożyłam, Opłaciłam i tyle. Każda próba kontaktu kończy się automatycznymi odpowiedziami, z prośba o ponowne podanie danych i odsyłanie. Odradzam, szkoda nie tylko pieniędzy ale nerwów.
Żadnych
Zero kontaktu, zero usługi, firma krzak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-11-26
*.30.16.*
Zerowy kontakt, po miesiącu brak zamówionych zdjeć. Wszystkie próby wystawienia opinii sa blokowane. Żałosne. Odradzam.
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-26
*.30.16.*
Fatalnie. Bez względu na wybrana opcje na zamowienie czeka sie ponad miesiac. W tym czasie jedyne wiadomości to te wysyłane przez „robota”, za każdym razem ta sama (nic nie wnosząca) treść. NIE POLECAM!!!!
Brak zalet
Jak w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MM
link | zgłoś
2019-11-25
*.5.244.*
Zamówienie złożone 15.11. i do tej pory ani widu ani słychu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ClientX
link | zgłoś
2019-11-25
*.58.194.*
Polecam z całego serca, świetne wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-11-25
*.28.219.*
Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie ! :-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-25
*.30.16.*
Zostałam perfidnie oszukana. Zerowy kontakt , brak nr telefonu, na czacie odpisuje robot „Maja”
Brak kontaktu, brak wysyłki, kradzież pieniędzy i załączonych zdjec
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2019-11-25
*.30.16.*
Strata pieniędzy. Nie otrzymałam zamówienia. Brak kontaktu. Komentarze usuwane, a następnie blokowane.
Brak
Oszukują ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-24
*.30.16.*
OSZUŚCI!!!! Nie wysyłają opłaconego zamówienia, krótko mowiac ZŁODZIEJE!!!!
Brak zalet
Kradzież
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-24
*.30.16.*
Oszustwo!!! Opinie na portalach społecznościowych sa blokowane, brak kontaktu, brak zamówienia. ZŁODZIEJE!!!
-
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-11-23
*.221.145.*
Niestety dałam się oszukać. Termin wysyłki podany na stronie już dawno minął, na wiadomości nie odpowiadają, a na fb zostałam zablokowana, bo pytałam w postach, kiedy zamówienie będzie zrealizowane. Trzymać się z daleka!
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-11-23
*.146.52.*
ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!MINĄŁ MIESIĄC, ZDJĘĆ BRAK!!!!!!!
Zero
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?