Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1387
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Lev
link | zgłoś
2020-02-06
*:ad:7c0d:*
Jestem jak zawsze zadowolona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marica
link | zgłoś
2020-02-06
*:1c0:907d:*
Super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 12
link | zgłoś
2020-02-06
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-06
*.30.29.*
Nie realizują zamowie. Kontakt niemozliwy. Na maile odpowiada „robot”. Wszystkie negatywne komentarze sa usuwane. OSZUSTWO!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-06
*.30.29.*
Na poczatku zaznaczę, ze nie jest moim celem dyskryminowanie kogokolwiek pod katem pochodzenia, jednak chce zwrocic uwagę na fakt, ze pozytywne komentarze nie sa wiarygodne. Firma jest spółką osob ukraińskiego pochodzenia (Sprawdzone w KRS), tak samo jak autorzy pozytywnych komentarzy. Przypadek? Ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ola 12
link | zgłoś
2020-02-05
*.17.81.*
Ale oszuści aktywni, nawet dobrze po polsku pisać nie potrafią, nikomu nic nie wysyłają, zbierają forsę i oszukują ludzi, wszystkie pozytywne opinie pisze sam sklep, negatywne gdzie tylko mogą, to kasują OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vlad
link | zgłoś
2020-02-05
*:1b1:ff49:*
Zdjęcia dotarły ze zgniecionym rogiem okładki :( . Rozumiem, że to wina firmy kurierskiej, ale produkt mógłby być lepiej zabezpieczony przed takimi zdarzeniami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Borislav
link | zgłoś
2020-02-05
*:1ab:e1c4:*
Wszystko w jak najlepszym porzadku oprocz szybkosci realizacji. Obiecuja realizacje w 24 godziny jednak wysylke juz nie. Zamowilam w sobote i od razu oplacilam. Realizacje rozpoczeli jeszcze w srode ale wyslano dopiero w poniedzialek a wiec otrzymalam przesylke dopiero w czwartek. Za pozno - po Miko [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2020-02-05
*:1b1:c08d:*
Jakość wywołanych zdjęć oceniam na 5+, ale szybkość realizacji zamówienia już nie. Zamówienie zostało dostarczone przez 2,5 tygodnie. Niestety skusiła mnie cena i wiele dobrych opinii. Proszę poprawić szybkość wysyłania!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala66
link | zgłoś
2020-02-05
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-05
*.30.29.*
Setki oszukanych osob!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-05
*.30.29.*
Nie wysyłają zamówień. Kontakt niemozliwy, jedynie maile wysyłane przez „robota”
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2020-02-05
*.172.236.*
Oszuści i tyle. Złożyłam zamówienie miesiąc temu i brak jakiejkolwiek informacji co z zamówieniem na jakim etapie itd. Odpowiedź dopiero po drugim e-mailu w dodatku zlewająca z beszczelnym zapytaniem czy w czymś mogą jeszcze pomóc. Tragedia... nikomu nie polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?