Opinie o 9print

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 485
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klara
link | zgłoś
2019-07-02
*.140.34.*
Zamówienie na ponad 600 odbitek złożone pomiędzy Świętami a Nowym Rokiem-dotarło do mnie w 3 dniu roboczym! Nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji w tym czasie i jestem bardzo miło zaskoczona profesionalizmem. Zdjęcia profesionalnie zapakowane! Odbitki świetnej jakości pomimo tego że niektóre [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-07-01
*.73.13.*
Zdjęcia bardzo dobrej jakości. Błyskawiczna obsługa. Zamówiłam w poniedziałek wieczorem, a w środę rano zdjęcia były już u mnie. Zdjęcia bardzo tanie, a często są jeszcze rabaty. Na pewno skorzystam nie raz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymańska
link | zgłoś
2019-07-01
*.154.98.*
Polecam. Wysyłka w ekspresowym tempie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Warwara
link | zgłoś
2019-06-29
*.172.91.*
Bardzo szybka realizacja zamówienia i wysoka jakość zdjęć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Volia
link | zgłoś
2019-06-29
*.154.98.*
Jak najbardziej polecam. wszystko szybko, zgrabnie, bez problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mniola
link | zgłoś
2019-06-28
*.138.239.*
To jakaś kpina! Od marca córka czeka na zdjęcia,opłaciła z kieszonkowego zdjęcia i dalej cisza W maju napisali,że towar czeka na wysyłkę. Złodzieje!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-06-28
*.218.110.*
towar był w terminie i wszystko było super na pewno jeszcze wrócę wszystko na 5
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hslwp98
link | zgłoś
2019-06-28
*.154.98.*
odebrałem przesyłkę, otwarłem i umarłem :P z zachwytu!!! Zdjęcia są super jakości! Pierwsza klasa! Nie mogę się napatrzeć i nacieszyć nimi! Polecam wszystkim 9print.pl !!! Szybko, profesjonalnie i tanio! pozdrawiam 9print.pl :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sofa
link | zgłoś
2019-06-27
*.104.52.*
Super sprawa bardzo mi sie podoba to rozwiązanie polecam wszystkim zamawianie zdjęć przez neta robią rewelacyjne odbitki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waclawa
link | zgłoś
2019-06-27
*:b4d8:a722:*
Piękne zdjęcia, świetnie nadaje się na prezent
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Monika
link | zgłoś
2019-06-25
*.235.186.*
Porażka jakich mało. Od 3 miesięcy czekam na zdjęcia. Wysłałam odstąpienie od umowy,ale to złodzieje bo nie dość że zabrali kasę, to nie zrobili zdjęć i nie odpisują na maile. Ludzie nie zamawiajcie tu. Opinie pozytywne piszą sobie sami. Ja oddałam sprawę instytucjom i zajmują się firmą 9Print. Oszu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lea
link | zgłoś
2019-06-25
*.21.116.*
DOBRZE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wieslawa
link | zgłoś
2019-06-25
*:19cd:4510:*
Dobra jakość produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...