Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1412
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ola53
link | zgłoś
2020-01-08
*.17.81.*
Już złodzieje napisali sobie pozytywne opinie, nic nie realizują, pozytywne opinie pisze sam sklep, Oszuści I złodzieje
Oszuści
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-01-08
*.63.37.*
Witam. Też nie polecam nikomu tej firmy. Złożyłam zamówienie i po kilku dniach milczenia napisałam do nich odpisali że nie mogą zrealizować mojego zamówienia. Złożyłam reklamację przyjęli ja napisali że mają 14 dni na rozpatrzenie reklamacji i od tej pory cisza. Nie odpowiadają na maile które do nic [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagi88
link | zgłoś
2020-01-08
*.176.230.*
OSZUŚCI!!!Pieniądze zgarniają, a zdjęć nie wysyłają...Zero kontaktu!Żałuję,że wcześniej nie poczytałam opinii na temat tej firmy...
Brak
Oszukują ludzi!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-01-08
*.40.57.*
Jestem bardzo zadowolona. Zdjęcie bardzo starannie wykonany. Zdjęcie realistyczne nie rozmazane. Polecam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baśka
link | zgłoś
2020-01-08
*.58.147.*
Polecam, bo to świetna pamiątka!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ola22
link | zgłoś
2020-01-08
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbierak
link | zgłoś
2020-01-08
*.186.202.*
Witam Niestety zostałem oszukany. Zamówiłem zdjęcia na ok 100 zł i mimo początkowego kontaktu i zapewnień o wysyłce nie otrzymałem już ponad miesiąc swojego zamówienia. Również kontaktu zero. Pieniądze zniknęły. Uważajcie i nie zamawiajcie z tej strony. Pozdrawiam
Oszustwo i Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2020-01-07
*.147.105.*
Brak kontakt, brak zamówionych zdjęć Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 12
link | zgłoś
2020-01-07
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-07
*.30.1.*
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-07
*.30.1.*
Z pozytywnych opinii wynika, ze wszyscy „zadowoleni” zamówią zdjecia jeszcze co najmniej sto razy, bo jak twierdzą zdjecia sa cudowne...szkoda tylko, ze ta „firma” w ogóle nie wysyła nic ludziom, można poddać pod wątpliwość jej faktyczną branże i zaryzykować stwierdzenie, ze to zwykli oszusci i zlod [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mik22
link | zgłoś
2020-01-07
*.17.81.*
Już oszust się odezwał, nikomu nic nie realizują OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iga
link | zgłoś
2020-01-07
*.59.0.*
Jakość zdjęć świetna, szybka realizacja zamówienia. Na pewno jeszcze nie raz tu zajrzę
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?