Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1412
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magda
link | zgłoś
2020-01-03
*.24.253.*
Zdjęcia zamówiłam 17.12. W dniu 19.12 dostałam informacje, że zdjęcia poszły do druku i niebawem zostaną wysłane, niestety do dnia dzisiejszego ich nie otrzymałam. Brak jakiegokolwiek kontaktu, nie odpowiadają na maile, wiadomości na fb. OSZUŚCI! Nie polecam, 70zl wydane na nic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala12
link | zgłoś
2020-01-03
*.0.86.*
Już złodzieje napisali sobie pozytywne opinie, to Oszuści I złodzieje
Oszuści
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktoria
link | zgłoś
2020-01-03
*.0.32.*
OSZUSCI I NACIAGACZE 70 ZL WYWALONE W BLOTO!!
Oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-01-03
*.242.4.*
Z czystym sumieniem mogę polecić tą stronę . Profesjonalnie, szybka realizacja, żadnych problemów ! Zamawiałam nie raz i za każdym jestem bardzo zadowolona, zamawiałam odbitki . Polecam ! :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina
link | zgłoś
2020-01-03
*.119.146.*
Jestem bardzo zadowolona z jakosci wykonanej uslugi oraz fachowej i milej obslugi. Jeszcze raz dziekuje i polecam Wasza strone i oferte.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
moniku
link | zgłoś
2020-01-03
*.117.101.*
10 grudnia zamówiłam zdjęcia i do chwili obecnej cisza, dziś rano wysłałam już 2 wiadomość i też cisza. NIE POLECAM!!!
pieniądze wyrzucone w błoto, brak realizacji opłaconego zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-03
*.30.17.*
Kasują negatywne komentarze na portalach społecznościowych, pozytywne wystawiają sobie sami, wystarczy zobaczyc treść każdego z nich...nie dajcie sie nabrac.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-03
*.30.17.*
Brak zdjeć, brak kontaktu, strata pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wera02
link | zgłoś
2020-01-03
*.156.25.*
Okropna firma! Odradzam korzystanie z usług. Zero możliwości kontaktu. Zamówienie dotarło z kilkutygodniowym opóźnieniem. Do tego wszystkie zdjęcia w okropnej jakości, nie nadają się do niczego. Czarne mazy od tuszu, zdjęcia pocięte tępymi nożyczkami. Całość nadaje się tylko do kosza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karola
link | zgłoś
2020-01-03
*.142.195.*
Zamówione i OPŁACONE zdjęcia nigdy do mnie nie dotarły. Brak kontaktu telefonicznego. Oszukują ludzi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-02
*.30.17.*
ODRADZAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-02
*.30.17.*
Oszusci, nigdy nie dostaniecie zamówionych (i opłaconych) zdjeć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala66
link | zgłoś
2020-01-02
*.17.81.*
sami piszą pozytywne opinie OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?