Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1412
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ola 12
link | zgłoś
2019-12-28
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2019-12-27
*.173.245.*
Oszuści jak cholera. OD 2 MIESIĘCY NIE MOGE SIĘ DOPROSIĆ ZAMÓWIENIA. NA EMAILE ODPOWIADA CAŁY CZAS TA SAMA OSOBA LUB ROBOT(PIORUN WIE BO DOKŁADNIE TA SAMA ODPOWIEDŹ) STRZEŻCIE SIE ICH BO JA JESTEM BIEDNIEJSZY O 190ZŁ.
Żadnych
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-27
*.30.31.*
Oszusci i złodzieje. Nie realizują zamówień. Pozytywne komentarze wystawiają sami, zwracając uwagę Przede wszystkim na ekspresowy czas realizacji zamówień, ktorych w rzeczywistości w ogóle NIE REALIZUJĄ. UWAGA, w ostatnich dniach bardzo aktywni w kwestii pozytywnych komentarzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-27
*.30.31.*
Nie ma mowy o szybkiej wysyłce i świetnym kontakcie, bo po pierwsze proces zamówienia kończy sie po dokonaniu platnosci, a po drugie na maile odpowiada „robot”. Niezależnie od zadanego pytania zawsze otrzymuje sie taka sama odpowiedz (nie zawsze związana z zadanym pytaniem. I niej możliwości „kontak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala66
link | zgłoś
2019-12-27
*.17.81.*
oszuści, nikomu nic nie wysyłają, OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ola 51
link | zgłoś
2019-12-26
*.17.81.*
ale złodzieje aktywni, pozytywne opinie pisze sam sklep, nie dajcie się nabrać, nikomu nic nie wysyłają, OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2019-12-26
*.59.249.*
Jestem bardzo zadowolony z jakości produktów, a także z szybkości realizacji zamówienia. Ceny są bardzo atrakcyjne, możesz zrobić super prezent, zamawiając zdjęcia z tej strony. Polecam każdemu, kto ma wątpliwości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-12-26
*.51.134.*
Szybka realizacja zlecenia i cena nie wygórowana :) Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-12-26
*.157.13.*
Jestem zadowolna piękne zdjęcia szybka realizacja,dostępna cena pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-12-26
*.98.82.*
Świetna jakość wydruku i ekspresowa dostawa. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-12-26
*.4.31.*
:) Gorąco polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala17
link | zgłoś
2019-12-26
*.17.81.*
oszuści świętują, jeszcze nie napisali pozytywnych opinii, OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola17
link | zgłoś
2019-12-25
*.17.81.*
no właśnie, oszuści ruszyli do ataku, bo forsa ucieka, opinie pozytywne pisze sam sklep, nikomu nic nie wysyłają, to oszuści i złodzieje
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?