Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1412
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Angelika
link | zgłoś
2019-12-25
*.107.199.*
Super strona. Jakość zdjęć bardzo zadowalająca a do tego ekspresowa realizacja zamówienia.
Zdecydowanie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-12-25
*.181.167.*
Rewelacyjnie krótki czas oczekiwania. Wykonanie bez zarzutu. Wszystkim szczerze polecam.
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2019-12-25
*.159.158.*
Fantastyczna jakość wydruku, kolory żywe i czyste, czas wykonania niespodziewanie krótki oraz dobra komunikacja z klientem Gorąco polecam! :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eliza
link | zgłoś
2019-12-25
*.99.105.*
Zdjęcia świetnej jakości. I do tego realizacja zamówienia jest ekspresowa!
Bardzo polecam!
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2019-12-25
*.99.105.*
Czekałam na kuriera od rana i w końcu mam moje zdjęcia. Dziękuje bardzo za odbitki. Pierwszy raz skorzystałam z Waszych ofert. Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ala17
link | zgłoś
2019-12-25
*.17.81.*
oszuści świętują, nie napisali jeszcze pozytywnych opinii, te pozytywne opinie pisze sam sklep, oszuści i złodzieje
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala12
link | zgłoś
2019-12-24
*.248.212.*
Oszuści I złodzieje
Oszuści
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola53
link | zgłoś
2019-12-24
*.17.81.*
Oszuści I złodzieje
Oszuści
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-24
*.200.214.*
POLECAM SERDECZNIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-12-23
*:e124:3db1:*
UWAGA OSZUŚCI!!! Złożyłam zamówienie w październiku, nie otrzymała żadnych zdjęć ani zwrotu pieniędzy. Po świętach zgłaszam sprawę na policję. Mam nadzieję, że już nikogo nie oszukają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala17
link | zgłoś
2019-12-23
*.17.81.*
no właśnie, oszuści się uaktywnili, te brednie pisze sam sklep, nikomu nic nie wysyłają OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jagoda
link | zgłoś
2019-12-23
*.200.253.*
Właśnie dostałam moje zamówienie - odbitki. Jestem mile zaskoczona i zafascynowana bardzo dobrą jakością zdjęć. Kolory są ostre i wyraźne. Myślałam że niektóre zdjęcia nie będą zbyt dobrej jakości że względu na sposób ich wykonania, jednak wszystko jest ok. Szczerze polecam, na pewno jeszcze skorzys [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kornelia
link | zgłoś
2019-12-23
*:156e:4982:*
Trafiłam tu przypadkiem i zostałam na dłużej. Składałam już kilka zamówień i z każdego z nich byłam zadowolona. Przystępne ceny, szybka wysyłka i przede wszystkim wysoka jakość otrzymanych produktów. Polecam wszystkim!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?