Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1412
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-19
*.30.4.*
KRADZIEŻ I OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-19
*.30.4.*
Plusy? Piekne kolory, wysoka jakość papieru, doskonale zapakowane zdjecia i wysyłka w 5min - ŻENADA!!! Ta „firma” w ogóle NIE REALIZUJE ZAMÓWIEŃ!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mik22
link | zgłoś
2019-12-19
*.17.81.*
oszuści już napisali sobie pozytywne opinie, że szybka dostawa, że rodzice i siostra zadowoleni, że kolory piękne itp, to wszystko pisze sam sklep 2 dziennie, bo tyle mogą. złodzieje i oszuści nic nie wysyłają
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-12-19
*.255.140.*
Dziękuję za szybką realizację i wysyłkę!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-12-18
*.207.218.*
Ostrzegam, to oszuści i złodzieje. To skandal, że coś takiego w ogóle funkcjonuje!!!
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ola12
link | zgłoś
2019-12-18
*.17.81.*
już jeden oszust się odezwał, jeszcze jeden będzie zadowolony, nie realizują zamówień, złodzieje i oszuści
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-12-18
*:48:202:*
Jestem bardzo zadowolona z jakości zdjęć! Nie spodziewałam się ze za taka cene, zdjęcia mogą mieć aż tak dobra jakość. Zdjęcia dotarły do mnie już po dwóch dniach od zamówienia. Serdecznie polecam ta stronę!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-18
*.30.4.*
Niewiarygodne, ze cos takiego w ogóle funkcjonuje. Oszukują ludzi w biały dzien. Dobrze wypozycjonowani, wszystko bez zarzutów do czasu opłacenia zamówienia. Po przelaniu pieniędzy następuje głucha cisza. Na wiadomości odpisuje „robot”, a numeru telefonu brak, tak samo jak zamówionych zdjeć. ODRADZA [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-18
*.30.4.*
Stracone pieniądze. Nie realizują zamówień, kontaktu brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 51
link | zgłoś
2019-12-18
*.17.81.*
no oszuści napiszcie, że kolory piękne, że rodzice zadowoleni, że paczka solidna- to pisze sam sklep złodzieje i oszuści nie realizują zamówień, może ktoś się w końcu tym zajmie
oszuści
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-12-17
*.156.126.*
UWAGA OSZUŚCI. PŁACISZ I NIE DOSTAJESZ ZAMÓWIENIA!!!.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-17
*.30.4.*
Jedno wielkie oszustwo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-17
*.30.4.*
Czytając treść wszystkich pozytywnych komentarzy to z całym szacunkiem i bez obrazy, ale trzeba byc chyba upośledzonym, zeby w nie uwierzyc. W ich treści plusowane sa dokładnie te argumentu, którymi reklamuje sie sama „firma”, ale nie dajcie siw nabrać, bo nie ma co dyskutować na temat jakości zdjeć [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?