Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1412
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Natalia B.
link | zgłoś
2019-12-11
*.38.148.*
Super jakość, konkurencyjne ceny, szybki termin realizacji :) Polecam!
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala11
link | zgłoś
2019-12-11
*.17.81.*
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 12
link | zgłoś
2019-12-11
*.17.81.*
już napisali sobie pozytywne opinie OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2019-12-10
*.49.105.*
Nie polecam. Oszuści. Czekam już 6 tygodni i nic. Strata czasu i pieniędzy. Szkoda że wcześniej nie przeczytałam opinii zanim złożyłam zamówienie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sandra
link | zgłoś
2019-12-10
*.76.120.*
Również nie mam kontaktu z 9print, wiadomości email, przez facebooka oraz formularz kontaktowy są ignorowane. Płatności dokonałam natychmiast po zleceniu zamówienia, nie są to duże pieniądze, ale chyba policja powinna zająć się sprawą oszukwania ludzi przez "9print". Są dość wysoko wypozycjonowani w [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Klaudia
link | zgłoś
2019-12-10
*.159.101.*
Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, zdjęcia super jakości. Napewno skorzystam ponownie. Jak najbardziej polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-12-10
*.66.108.*
Straciłam pieniądze :( Straciłam nerwy. Firma nie posiada numeru telefonu, w żaden sposób nie da się z nimi skontaktować bo nie odpisują na wiadomości i maile. Nie otrzymałam zamówionego towaru, który miał być prezentem na rocznicę :( Nie wiem, co w tej sytuacji mam zrobić, chciałabym odzyskać pieni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-10
*.147.42.*
Standardowo, kolejny dzien i kolejne dwie pozytywne opinie wystawione przez „firmę”. Portal narzuca ograniczenie do 2 opinii/dzien, zatem od poniedziałku docpiatlu wystawiają każdego dnia po dwie. W weekendy cisza. Nikt normalny, kto skorzystał z „usług” tej „firmy” nie wystawiłby pozytywnej opini, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-10
*.147.42.*
Naciągacze!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala12
link | zgłoś
2019-12-10
*.17.81.*
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola53
link | zgłoś
2019-12-10
*.17.81.*
Oszuści już napisali sobie pozytywne opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-12-09
*.234.24.*
Wszystko jak należy, super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldemartobolski
link | zgłoś
2019-12-09
*.234.24.*
Wszystko O.K. Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?