Opinie o 9print

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 484
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zuzanna
link | zgłoś
2019-06-04
*.106.224.*
Mimo błędu który wkradł się na stronę przesyłka trafiła bardzo punktualnie. Obsługa bardzo miła i fachowo wszystko wyjaśnia. Nieraz jeszcze skorzystam z ofert 9print!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2019-06-04
*:ef5:2943:*
Pierwszy raz postanowiłem skorzystać z 9print i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić ich usługi! Profesjonalna obsługa, bardzo szybko odpisują. Odpowiedzi są treściwe i profesjonalne 10/10! Jakość zdjęć bardzo dobra, wszystko wyszło profesjonalnie i tanio! To na pewno nie jest mój ostatni raz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ulya8
link | zgłoś
2019-06-03
*.244.21.*
Wszystko super. Polecam gorąco.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Maria
link | zgłoś
2019-06-03
*:896:e666:*
Świetnie się prezentują na papierze jedwabnym. Zdjęcia, które były lekko rozmazane wyszły jakby tego efektu wcale nie było
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-06-02
*.248.215.*
Oszuści. Od 3 kwietnia czekam. Ani zdjęć ani pieniędzy. Nie zamawiajcie tu. Masakra jakaś ta firma.bi potwierdzam że pozytywne opinie wystawiają sobie sami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Martyna Kwasiborska
link | zgłoś
2019-06-02
*.204.214.*
Wszystko super , czas realizacji zamówienia bardzo szybki , zdjęcia w świetnej jakości i zapakowane każde z karteczka, co jest naprawdę miłe :) polecam z całego serca ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ota
link | zgłoś
2019-06-02
*:742b:531:*
Dokladne i profesjonalne wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-06-01
*:d898:14fa:*
OSZUSTWO! JEDNO WIELKIE OSZUSTWO ZAMÓWIENIE ZŁOŻYŁAM W STYCZNIU I OD TAMTEJ PORY ZERO KONTAKTU A MINĘŁO JUŻ PÓŁ ROKU. NIE WIDZĘ ANI ZAMÓWIENIA ANI PIENIĘDZY. JEDYNE CO MOGĄ ODPISAĆ TO "PAKUJEMY I ZARAZ WYSYŁAMY" I ROBIĄ TO OD PÓŁ ROKU!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wacław
link | zgłoś
2019-06-01
*.17.81.*
Zdjęcia są bardzo dobrej jakości. Poza tym zamówienie zrealizowane i wysłane następnego dnia po złożeniu zamówienia. Polecam ☺
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2019-06-01
*:472a:9531:*
Gorąco polecam! Zdjęcia w super jakości, szybka realizacja i dodatkowe zniżki na kolejne zakupy! Na pewno będę wracać po kolejne foto-wspomnienia :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
JackobB
link | zgłoś
2019-05-31
*.237.228.*
Zdjęcia dobrej jakości, dobra cena i szybka realizacja :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agn3a
link | zgłoś
2019-05-31
*.188.218.*
Przysłali prezent dla dziewczyny za jeden dzień!
wdrożenie, obsługa, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-05-30
*.134.194.*
Super!!! Skorzystałam po raz pierwszy z opcji wywoływania zdjęć przez internet! Jestem zachwycona! Jakość super! Bardzo fajny program, w którym można samemu skadrować zdjęcia; Zdobyliście właśnie stałego klienta!!! :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...