Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1412
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Dawid
link | zgłoś
2019-11-29
*.181.233.*
Naprawdę super opcja, jeśli chodzi o wywoływanie zdjęć, nie wychodząc z domu wywołałem wygodnie 200 zdjęć, w dużo niższej cenie niż w konkurencyjnych sklepach stacjonarnych, a szybkość realizacji zamówienia jest również w porządku. Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-11-29
*.169.23.*
Polecam w 100%. W inny sposób nie będę już wywoływać zdjęć
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 53
link | zgłoś
2019-11-28
*.17.81.*
Zamówienie opłacone i koniec. Brak kontaktu, oszukują. Nie dajcie się nabrać. Pozytywne opinie chyba sami piszą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
T
link | zgłoś
2019-11-28
*.30.16.*
Fatalna obsługa, a właściwie jej brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-28
*.30.16.*
Dramat! Podpisuje sie pod wszystkimi poniższymi NEGATYWNYMI opiniami...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Agata
link | zgłoś
2019-11-27
*.109.85.*
Najlepsza strona do wywoływania zdjęć !!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sawicka
link | zgłoś
2019-11-27
*.177.75.*
Moje zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane i przysłane na dany adres.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tynka21
link | zgłoś
2019-11-26
*.175.67.*
Oszuści! Nie odpisują na wiadomości, nie wysyłają zdjęć, przetrzymują nasze dane! Kiedy odstępuje się od umowy trzeba wysłać potwierdzenie, na którym widnieje nr konta, wtedy zaczyna się walka z wiatrakami. W rzeczywistości odstąpienie od umowy nie istnieje, zdjęć nie raczą wysyłać, blokują w mediac [rozwiń/zwiń]
oszuści, brak kontaktu, wyłudzają pieniądze, wyłudzają dane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żaneta
link | zgłoś
2019-11-26
*.173.48.*
Oszuści, albo pralnia. Zamówienie złożyłam, Opłaciłam i tyle. Każda próba kontaktu kończy się automatycznymi odpowiedziami, z prośba o ponowne podanie danych i odsyłanie. Odradzam, szkoda nie tylko pieniędzy ale nerwów.
Żadnych
Zero kontaktu, zero usługi, firma krzak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-11-26
*.30.16.*
Zerowy kontakt, po miesiącu brak zamówionych zdjeć. Wszystkie próby wystawienia opinii sa blokowane. Żałosne. Odradzam.
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-26
*.30.16.*
Fatalnie. Bez względu na wybrana opcje na zamowienie czeka sie ponad miesiac. W tym czasie jedyne wiadomości to te wysyłane przez „robota”, za każdym razem ta sama (nic nie wnosząca) treść. NIE POLECAM!!!!
Brak zalet
Jak w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MM
link | zgłoś
2019-11-25
*.5.244.*
Zamówienie złożone 15.11. i do tej pory ani widu ani słychu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ClientX
link | zgłoś
2019-11-25
*.58.194.*
Polecam z całego serca, świetne wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?