Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1412
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klaudia
link | zgłoś
2019-11-22
*.0.41.*
Po prostu oszuści! Po 12 dniach zero wiadomości co się dzieje ze zdjęciami. Nie polecam strata kasy swoją drogą pewnie jej już nie odzyskam .... NIE POLECAM
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-11-21
*.60.153.*
MASAKRA GDYBYM WIEDZIAŁA, ŻE WYDRUKAWANIE PARY ZDJĘĆ JEST DLA NIM AZ TAKI PROBLEM, W ZYCIU BYM SIE NIE ZDECYDOWAŁA. kONTAKT BARDZO UTRUDNIOMY. zDH=JĘCIA ZAMÓWIONE 10 DNI TEMU I JESZCZE NIE PRZESZLI DO REALIZACJI. STANOWCZO ODRADZAM!!!!!!!!!!
BRAK
BRAK WYSYŁKI DŁUGI TERMIN OCZEKIWANIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luiza
link | zgłoś
2019-11-21
*.181.177.*
Nie ma co się rozpisywać. Zamówienie super.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-11-21
*.109.85.*
Polecam sklep, zdjecia bardzo ladne, szybka realizacja zamówienia i dostarczenie przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-21
*.146.54.*
OSZUŚCI!!!! Nie realizują zamówień, bądź realizacja trwa ponad miesiac!!!! Pełna ignorancja, słaby kontakt, który zawsze kończy sie wiadomością o takiej samej treści, ze „realizacja potrwa 2-3dni”. Oczywiście tydzień pózniej dalej brak realizacji zamówienia oraz jakiejkolwiek informacji. ODRADZAM!!! [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mateusz
link | zgłoś
2019-11-20
*.96.227.*
Grupa oszukanych ludzi https://www.facebook.com/groups/1608563529276570/
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tina
link | zgłoś
2019-11-20
*.47.234.*
Oszuści !!! Prawie miesiąc czekam na zdjęcia. Odpisuje robot "Maja" Dzień dobry, Potrzebujemy 2-3 dni na realizację Pani zamówienia, 1-2 dni na opakowanie i potem wyślemy przesyłkę zgodnie z datami podanymi na naszej stronie internetowej. Czy mogę jeszcze w czymś pomóc? Naciąganie ludzi na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agusia
link | zgłoś
2019-11-19
*.58.194.*
Bardzo szybka realizacja zamówienia! Zdjęcia naprawdę bardzo dobrej jakości, bezpiecznie zapakowane. Polecam w 100% !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2019-11-19
*.159.101.*
Wszystko szybko, ładnie i bez problemu.
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-18
*.173.169.*
Mam zwrot kasy! Ale firma i tak bardzo nie solidna będę ja i namawiam innych na omijanie jej
Brak
Liczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-11-16
*.15.113.*
Ta firma to jakaś pomyłka. Czas oczekiwania na zamówienie 52 dni... Małe tego plakat tak przyszedł nawet udało im się z tym zdjęciem co chciałam ale już nie ten format i nie ta jakość. Brak jakiegokolwiek kontaktu, żadnej odpowiedzi na wiadomości. NIE POLECAM!!!
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-11-15
*.134.142.*
OSZUSCI!!!!! Zamówienie zrobiłam w październiku, nie przyszło. Na stronie pisze, że czas realizacji to 5 dni max. Kontaktowałam się z firmą na początku listopada, odpisali, ze zamówienie jest realizowane, pisałam po raz kolejny - to samo. Żenada. Odpisałam, że proszę o zwrot pieniędzy, w innym wypad [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-15
*.26.22.*
Jak zwykle piszę po dwóch pozytywnych opiniach. Fatalna "firma" zero kontaktu na maile odpowiada robot "Maja". Dziś byłem zgłosić moją sprawę na policji byłem zdziwiony bo przyjęto do wyjaśnienia. NIC NIE ZAMAW [rozwiń/zwiń]
BRAK
Wszystko kontaktu brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?