Opinie o 9print

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2589
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Gabi
link | zgłoś
2020-06-20
*.246.133.*
Zgadzam się z wszystkimi opiniami złodzieje wpłaciłam pieniądze 4 miesiące temu ani zdjęć ani pieniędzy. Zero kontaktu
Brak
Kradną jawnie pieniądzem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-06-20
*.0.41.*
Oszuści i złodzieje! Nikt nie reaguje na prośby dotyczące zwrotu pieniędzy. Wszystkie komentarze na fb blokują, nie odpowiadają na wiadomości. To niebywałe, że tyle osób zostało już oszukanycj, a nikt z tym nic nie robi i oni działają dalej w najlepsze. Nie dajcie się oszukać!
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala12
link | zgłoś
2020-06-19
*.17.81.*
Oszuści i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala12
link | zgłoś
2020-06-19
*.17.81.*
Oszuści i złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-06-19
*.173.32.*
Firma KRZAK..zamówienie założone w grudniu, do tej pory brak zdjęć/zwrotu gótówki, mimo wielu prób skontaktowania się z nimi i wyjasnienia problemu, totalna ignorancja , odpowoedzi mailowe generuje automat, na facebooku blokują wysyłanie wiadomości o ile są dla nich niewygodne.. Zwykli oszuści. Odra [rozwiń/zwiń]
Brak
Całolształt "działalności"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Beata
link | zgłoś
2020-06-19
*.146.96.*
Nie polecam!!! Brak kontaktu, brak zamówienia, brak zwrotu gotówki, brak kontaktu. Jedno wielkie oszustwo na ogromną skalę, wystarczy spojrzeć ile osób jest przez nich oszukanych. Szczerze odradzam, lepiej mijać ich z daleka!!!!!!?
BRAK
OSZUŚCI, BRAK ZAMÓWIENIA, BRAK PIENIEDZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-06-19
*:cf45:ccde:*
Ta firma to jedno wielkie oszustwo, pobrali pieniądze a on października zdjęć jak nie na tak nie ma. Jest bardzo wiele osób które są oszukane. Nie dajcie się nabrać.
Oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-06-19
*.173.88.*
Oszusci. Firma nie istnieje, wiadomosci wysylaja roboty. Niestety, tez dalam sie oszukac, ani zdjec ani kasy.
brak
firma nie istnieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patka
link | zgłoś
2020-06-19
*.235.180.*
2Rosysjskie naciagaczki. Nie wysyłają towaru, upomonanie mailowe nic nie daje. Zatrudniają jakiś debile którzy na odwal się czasem wyślą nic nie wynoszącego maila. Życzę bankructwa tym o to Pania bizneswoman Daria Stepanova i Nikita Vikhrov. Rosyjskie naciagaczki...
Bark
Wszelakie....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgosia
link | zgłoś
2020-06-19
*.136.106.*
Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?