Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1412
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
wisienka
link | zgłoś
2019-11-15
*.162.205.*
bardzo dobra obsługa i wszystko inne
Szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AS
link | zgłoś
2019-11-15
*.227.142.*
Brak zastrzeżeń.
Polecam
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-14
*.173.160.*
Standartowo dwie pozytywne opinie reszta negatywnych. Wczoraj "Maja" poprosiła kolejny raz bym napisał imię i nazwiako oraz dowód wpłaty. Okropna firma z taką jeszcze się nie spotkałem a zamawiam przez internet bardzo dużo i różnych artykułów. Fatalna opsługa kontaktu to nie ma omijać jak najd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorotas
link | zgłoś
2019-11-14
*.73.171.*
Bardzo słaba obsługa, brak kontaktu, nie odpisują na maile. A jak już odpiszą to wklejają standardowa formatkę. Długi czas oczekiwania, bardzo słaba jakość zdjęć. NIE POLECAM!!!!
brak
Bardzo duzo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-11-14
*:f89b:27b7:*
Szkoda, że nie trafiłem na tą stronę zanim zamówiłem u tych oszustów. Zamówienie złożone we wrześniu do tej pory nie zrealizowane. Omijajcie szerokim łukiem tą dziadoską firmę.
umiejętność oszukiwania ludzi, pozycjonowanie i promowanie swojej oszukańczej firmy w wyszukiwarce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
MAJA
link | zgłoś
2019-11-13
*.181.233.*
Nie martw się, możesz go zamówić ! Za każdym razem, kiedy będziesz zadowolony/zadowolona, tak JAK i MY! ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monic
link | zgłoś
2019-11-13
*.165.250.*
Ja zamawiałam nie pierwszy i nie ostatni raz. Zawsze jestem zadowolona z jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-11-13
*.10.56.*
Zamowienie zlozone 1.11.2019 na kwote 35zl. Dzis 13.11 a zdjęć ani pieniędzy wciąż nie ma..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karolina
link | zgłoś
2019-11-13
*.160.156.*
Zamowiłam zdjecia we wrzesniu i do tej pory ich nie me. poprosiłam o zwrot pieniędzy i również zero kontakt..oszustwo..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OlaK
link | zgłoś
2019-11-13
*.125.178.*
OSZUSCI!!! Prosze u nich nie zamawiac zdjec. Nie ma zdjec i nie ma kontaktu z firma. Absolutnie nie polacam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2019-11-12
*:fe06:52b5:*
nie ma zamowienia od sierpnia
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-11-12
*.231.99.*
Złodzieje i oszuści. Od dwóch miesięcy czekam na zdjęcia a z firmą zero kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-12
*.173.185.*
Są dwie nowe pozytywne opinie. A ja swoje że nie rzetelni mimo próśb o kontakt brak odzewu z tej ponoć "wspaniałej firmy". Nie zamawiać odbitek będziecie drodzy internauci mogi żyli bez poczucia bycia oszukanym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?