Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1412
Średnia ocen:
3.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Iwonna
link | zgłoś
2019-11-11
*.38.148.*
Polecam jest to Firma wykonująca usługi błyskawiczne i najlepszej jakości !!!
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barzal
link | zgłoś
2019-11-11
*.177.75.*
Bardzo dobra obsługa, bardzo szybkarealizacja zamówienia oraz niskie koszty wydruku zdjęć. Jakość samego wydruku na bardzo wysokim poziomie oraz z możliwością dużego wyboru rodzaju papieru oraz jego rozmiaru. Naprawdę polecam firmę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-08
*.26.22.*
Jedno wielkie oszustwo proszę wszystkich nie zamawiajcie w tej firmie, a raczej firmie krzak. Proszę zauważyć na kilka negatywnych opinii ukazują się dwie trzy pozytywne tak jest przez cały czas na tym portalu. Pisałem wczoraj nie mogę uwierzyć ż [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania2368
link | zgłoś
2019-11-08
*.11.128.*
Zła jakość obsługi, długi czas oczekiwania i nie podoba mi się ogólnie ta strona. Nie polecam, lepiej pójść do fotografa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2019-11-08
*.227.142.*
Zamawiałam w środę w nocy więc trochę trwało dostarczenie dopiero poniedziałek ale ogólnie jest dobrze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Paweł
link | zgłoś
2019-11-08
*.159.101.*
Wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-07
*.26.22.*
OSZUŚCI!!! Pozytywne opinie sami piszą. BRAK KONTAKTU klient dla firmy to piąte koło u wozu W OBECNYCH czasach takie firmy nie mają prawa bytu POSTANOWIŁEM czekać 14 dni do 27.11.2019 na zwrot pieniędzy, a po tym terminie ni [rozwiń/zwiń]
BRAK
BRAK KONTAKTU (numeru telefonu)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-11-07
*:e58c:9ca8:*
ZŁODZIEJE!!!! OD PONAD MIESIĄCA CZEKAM NA ZDJĘCIA! !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-11-06
*.190.214.*
Właśnie dzisiaj po miesiącu ponad czekania otrzymałam zdjęcia nie swoje tylko kogoś innego.. Jak mam tę sprawę rozwiązać? Bo szanowni państwo nie racza odpisac na wiadomości i maile.. Porażka
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2019-11-06
*.31.204.*
Zamówienie na ponad 600 odbitek,доставка 3 dniu roboczym! Nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji w tym czasie i jestem bardzo miło zaskoczona profesionalizmem. Zdjęcia profesionalnie zapakowane! Odbitki świetnej jakości pomimo tego że niektóre zdjęcia przesłane przeze mnie były bardzo kiepskie [rozwiń/zwiń]
SUPER! Szczerze polecam!
Nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karla
link | zgłoś
2019-11-06
*.169.23.*
Zaskoczenie pozytywne. Szybka obsługa i Jeszce szybsza wysyłka kurierem. Super kontakt i jakość zdjęć. Polecam i będę korzystać dalej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2019-11-05
*:2cbf:6345:*
Jestem bardzo rozczarowana. Na zdjęcia czekałam miesiac, zniszczyli mi kolory na zdjęciach, sami sobie je wykadrowali (nie wiem jakim prawem) i przede wszystkim zdjęcia są nierówne, jedno większe, drugie mniejsze, trzecie szersze (nie mówiąc już o jakości papieru). Bardzo NIE polecam tej firmy, narz [rozwiń/zwiń]
Nie widze
Czas realizacji, komunikacja, jakość wykonania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2019-11-05
*.134.176.*
Zwykli oszuści. Dobre opinie to prawdopodobnie boty. Zabierają pieniądze zdjęć nie, a napewno nie w terminie
Dobrze kradną, brak odzewu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?