Opinie o 9print

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 485
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aleksandra Stefańska
link | zgłoś
2019-06-13
*.103.31.*
Zamówienie na ponad 600 odbitek złożone pomiędzy Świętami a Nowym Rokiem-dotarło do mnie w 3 dniu roboczym! Nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji w tym czasie i jestem bardzo miło zaskoczona profesjonalizmem. Zdjęcia profesjonalnie zapakowane! Odbitki świetnej jakości pomimo tego że niektóre [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZARTA
link | zgłoś
2019-06-13
*:4bdf:10e1:*
Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt z klientami,zamówienie zrealizowane bardzo szybko, polecam na 5 z plusem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OSZUKANA
link | zgłoś
2019-06-13
*.147.103.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!! Jak w ogóle tacy ludzie mogą się spojrzeć w lustro... Na dodatek widać że nie z Polski - błędy składniowe widać gołym okiem stąd też wiadomo, że opinie sobie sami piszą. OSTRZEGAM ! Zamówiłam odbitki w lutym nie otrzymałam do tej pory. Całe szczęście za niewielką kwotę... B [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-06-13
*.254.178.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!! nie wysyłają zdjęć! Pozytywne komentarze sami sobie piszą! Firma nie istnieje!!! OMIJAĆ!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
5luka
link | zgłoś
2019-06-11
*.173.185.*
UWAGA!!! O S Z U Ś C I !!! Zapłaciłem za zdjęcia i ich nie otrzymałem. Komentarze pozytywne wystawiają sobie sami! Ostrzegam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
hoskec
link | zgłoś
2019-06-11
*.219.142.*
Piękne zdjęcia, zwłaszcza, jeśli aparat jest dobry, sepia po prostu ogień!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2019-06-11
*:4d94:2ba6:*
szybko wszystko napisali, pakowane i wysyłane, będę brał jeszcze!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna
link | zgłoś
2019-06-10
*.46.45.*
Bardzo dobrej jakości i szybka wysyłka paczki. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daga
link | zgłoś
2019-06-10
*:4c3e:b19e:*
Super jakość zdjęć za tak niska cenę. Wywoływanie zdjęć tylko 9print
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2019-06-10
*.0.37.*
ZLODZIEJE I OSZUSCI, ZAMOWILAM ZDJECIA I MAGNESY W MARCU ZA LACZNA KWOTE PONAD 400 ZL I NIE DOSC ZE NIE OTRZYMALAM ZAMOWIENIA TO PIENIEDZY ROWNIEZ!!!OSTRZEGAM PRZED TYMI WYLUDZACZAMI!!!ZGLASZAM SPRAWE NA POLICJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Valau
link | zgłoś
2019-06-09
*.86.174.*
Papier dobrej jakości. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena Daniszewska
link | zgłoś
2019-06-09
*:9c66:e2d4:*
odebrałem przesyłkę, otwarłem i umarłem :P z zachwytu!!! Zdjęcia są super jakości! Pierwsza klasa! Nie mogę się napatrzeć i nacieszyć nimi! Polecam wszystkim 9print.pl !!! Szybko, profesjonalnie i tanio! pozdrawiam 9print.pl :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Maria
link | zgłoś
2019-06-07
*.130.215.*
profesjonalna obsługa, szybka realizacja, bardzo dobra jakość zdjęć. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...