Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 991
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ala 12
link | zgłoś
2020-02-04
*.17.81.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-04
*.30.29.*
Nie realizują zamówień, ie oddają pieniędzy, kontakt niemozliwy. Setki oszukanych osob. Negatywne komentarze usuwana, pozytywne „preparowane”, wystarczy je prześledzić, treść wręcz kopiowana w niektórych przypadkach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-04
*.30.29.*
Patrząc na komentarz poniżej to osobiscie nie wyobrażam sobie, zeby zdjecie z moim wizerunkiem trafiło w „gratisie” do obcej osoby.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-02-04
*.0.36.*
Zlodzieje i oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris
link | zgłoś
2020-02-04
*.0.36.*
ZŁODZIEJE i oszuści, czekam na pieniqdze juz 4 miesiac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala 12
link | zgłoś
2020-02-03
*.17.81.*
Już złodzieje ruszyli do ataku, forsa ucieka , te pozytywne opinie pisze sam sklep, zobaczcie wcześniejsze opinie, to wszystko się powtarza, nawet takie same błędy , OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marisha
link | zgłoś
2020-02-03
*:59:2ebd:*
Przez 3 lata zamawiam na święta zdjęcia. Co roku, polecam wszystkim dookoła tą firmę i nie raz znajomi korzystali właśnie z tej firmy, słysząc moje zadowolenie z realizacji zamówień. Niestety w tym roku bardzo się rozczarowałam. Zamówiłam 4 plakatu. Na jednym z nich były krzywo nadrukowane zdjęcia. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lara
link | zgłoś
2020-02-03
*:96:dda3:*
W "gratisie" dostałem jedno nie swoje zdjęcie. Kilka zdjeć było zagiętych. W tym przypadku niska cena = niska jakość obsługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Petra
link | zgłoś
2020-02-03
*:209:c68b:*
Na kuriera czekałam 5 dni. Dodzwonienie się do firmy kurierskiej i uzyskanie jakiejkolwiek informacji graniczy z cudem. Jakość zdjęć ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala12
link | zgłoś
2020-02-03
*.0.40.*
Oszuści I złodzieje
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-03
*.30.29.*
Nie realizują zamówień, nie oddają pieniędzy!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-03
*.30.29.*
OSZUŚCI!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-02
*.30.29.*
Nie realizują zamówień.Kontakt telefoniczny niemozliwy, na wiadomości odpowiada automat. Negatywne komentarze sa usuwane z prędkością światła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?